Starszym kobietom, przesiadującym od 12 do 18 na ławkach w celu pomarudzenia, jaka ta dzisiejsza młodzież jest zła, bardzo przeszkadzał ten hałasPędziwiatr pisze:teraz już nie będzie , policja zrobiła nagonke na za głośne wydechy i jest cichoKrzysiek13 pisze:bo zawsze gdy była jakaś impreza na Wandzie głos silników niosło przez pobliskie osiedla.
Powrót ŻUŻLA na nowohuckiej Wandzie
Moderator: Policho
-
Krzysiek13
- Znajomy
- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: zbieram na GSXa
-
Gruber
-
szupień
- Kandydat

- Imię: Łukasz
- Sprzęt: Ducati Monster
Ja widziałem Maja z paroma osobami, siedział niedaleko mnie na pierwszym zakręcie, pare sprzętów zaparkowało obok mojego dukata, a o osobnikach bliżej mi nie znanych wspominał nie będę. Także nie wiem gdzieś Ty Gruber był, ale według mnie motonitów nie brakowało.
Tłumik jak tłumik, ale zapach.... aż mi się łezka w oku zakręciła, jak w dzieciństwie ;> poza tym tyle osób na wandzie jeszcze nie widziałem. Trzymam kciuki za pannę Wandę że nie da dupy i w lidze stawi się za rok.
...spalony metanol....
Tłumik jak tłumik, ale zapach.... aż mi się łezka w oku zakręciła, jak w dzieciństwie ;> poza tym tyle osób na wandzie jeszcze nie widziałem. Trzymam kciuki za pannę Wandę że nie da dupy i w lidze stawi się za rok.
...spalony metanol....
nie ważne czym, ważne jak ;)
-
Bugi
- KGP 80

- Imię: Michał
- Sprzęt: KTM 950 Adventure
ja byłem na początku pierwszego zakrętu, przedemna była jakas parka co zapewne na moto przyjechała i jeszcze kilka osob z kasakami obok mnie stało.
Troche zdjęć (jeszcze sie wrzucaja, bede ok 230szt.)
http://picasaweb.google.com/MichalBugi/Zuzel_23_08_2009#
Zawody bardzo mi sie podobały (wreszcie po latach znow w Krakowie może coś będzie, no i miło było wąchać palony metanol
), szkoda że janusz Kołoddziej miał defekt, gdyby nie to byłby zapewne 3, oczywiscie jemu kibicowałem.
Troche zdjęć (jeszcze sie wrzucaja, bede ok 230szt.)
http://picasaweb.google.com/MichalBugi/Zuzel_23_08_2009#
Zawody bardzo mi sie podobały (wreszcie po latach znow w Krakowie może coś będzie, no i miło było wąchać palony metanol
Ostatnio zmieniony ndz sie 23, 2009 6:37 pm przez Bugi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam
Bugi
Bugi
-
Pio
- KGP 260

- Imię: Piotrek
- Sprzęt: Duke 690
Gruber, myślę że te cenne informacje już naprawdę nikomu nie pomogą... w ramach rehabilitacji możesz przeedytować swojgo posta i opisać swoje wrażenia z imprezy.Gruber pisze:Ja siedziałem na Trybunach z kolegami kolo wiezy:) ale jak wchodzilem to widzialem tylko jakiąś Yamaha(cross)
Jak dla mnie było OK, "radzieccy" żużlowcy znów pokazali klasę, albo raczej wolę walki, organizacja na dużo lepszym poziomie niż kilka lat temu, nie licząc odwiecznych problemów z "prostowaniem" toru, ale to już chyba pozostanie na zawsze tradycją stadionu
-
Gruber
-
motórzysta
- Swój

- Imię: Łukasz
- Sprzęt: dr650se
- Kontakt:
-
MIG
- KGP 80

- Imię: Maciej
- Sprzęt: Cebra
I ja tez bylem :d siedzialem na koncu 2 zakretu a pozniej na dole na srodku 2 zakretu
i te kamienie w oczach po prostu bezcenne
.
pierwszy raz bylem, na pewno nie ostatni ;], nie zapomniane to wspanialy zapach, klimat imprezy, zapach spalin, rywalizacja no i zapach spalin ;].
Cos wspanialego
jednak mozna sie uzaleznic od "wachania czegos" ;] MOAR!!!! 
pierwszy raz bylem, na pewno nie ostatni ;], nie zapomniane to wspanialy zapach, klimat imprezy, zapach spalin, rywalizacja no i zapach spalin ;].
Cos wspanialego
Z wyrazami szacunku Tester Wódki :D
Lubie zapie......ać
Lubie zapie......ać