Wg mnie, jest brzydka jak noc (ale b. wiele potrafi
http://www.youtube.com/watch?v=J8XUcWYJ310
Jeśli ktoś miał "fizyczny" kontakt z tym konkretnym modelem, to chętnie poczytam opinie
Moderator: Policho

To najlepsze wyjście, ale niekoniecznie najtańsze.. Obawiam się, że nawet 3 sprzęty mogłyby być niewystarczające, żeby wszystkie fantazje zaspokoićNyNeK pisze:A nie lepiej jest zaopatrzyć się w drugie moto typowo endurowo/crosowe.

VVito pisze:Jeśli myślisz o jeździe w terenie, Tenerka nie nadaje się do tego, przez wagę motocykla, opony, zawieszenie, itd. Oczywiście na siłę wszystko da się zrobić tylko po co się męczyć. To jest moto na nasze dziurawe drogiJeżdżenie po szutrach też prawdopodobnie szybko Ci się znudzi. Miałem podobny dylemat, tylko, że w grę wchodził KTM Adventure, a skończyło się na nowej Husqvarnie TE 449

Byłem na kupnie Adv 990 chciałem kupić nowego KTM'a, jednak po głębszej analizie, doszedłem do wniosku, że nie będę miał czasu, aby w pełni cieszyć zabawką za 45tyś zł.Bugi pisze:VVito pisze:Jeśli myślisz o jeździe w terenie, Tenerka nie nadaje się do tego, przez wagę motocykla, opony, zawieszenie, itd. Oczywiście na siłę wszystko da się zrobić tylko po co się męczyć. To jest moto na nasze dziurawe drogiJeżdżenie po szutrach też prawdopodobnie szybko Ci się znudzi. Miałem podobny dylemat, tylko, że w grę wchodził KTM Adventure, a skończyło się na nowej Husqvarnie TE 449
mowisz o 640 czy 950 adv ?