Wyjazd na tor w Biłgoraju 24.06

Moderator: Policho

Awatar użytkownika
Policho
mod
mod
Sprzęt: KTM 690 SMC R

Wyjazd na tor w Biłgoraju 24.06

Post autor: Policho » wt cze 20, 2017 8:47 am

Jest kilka wolnych miejsc na jazdę po torze w Biłgoraju w dniu 24.06, czyli w tą sobotę.
Zarezerwowałem tor dla kilku motocykli na wyłączność. Opłata za cały dzień jazdy to 70zł. Wyjeżdżamy z Krakowa i jakby trzeba było to możemy mieć również miejsca transportowe dla trzech osób z motocyklami, koszt to pokrycie kosztów paliwa.
W tej chwili na torze wyłączona z użytku jest prosta startowa, ale reszta obiektu będzie dla nas i nie ma problemu, żeby wytyczyć nawet kilka konfiguracji toru do jazdy. Możliwe, że zrobiły nawet łącznik terenowy, mam na to zgodę. Maksymalnie przyjęliśmy, że będzie 10 motocykli. W treningu mogą brać udział wyłącznie Supermoto i im podobne, a umiejętności kierowców muszą być co najmniej dobre, uczącym się jazdy po torze niestety dziękujemy, z uwagi na zachowanie maksymalnego bezpieczeństwa na obiekcie. Dla bardzo dobrych i znanych mi osobiście rider-ów, na innych niż SM motocyklach, mogę zrobić wyjątek, ale po indywidualnym ustaleniu.
Kto pierwszy ten ma miejsce, obojętnie z jakiego rejonu Polski. Rezerwacja miejsca następuje po wpłacie na konto w mBank-u lub Getin banku (płacąc z tych dwóch banków przelewy będą od razu zaksięgowane). Liczy się termin wpływu kasy na moje konto, w przypadku spóźnionych wpłat zwracam kasę wyłącznie na to samo konto, z którego przyszły.
Piszcie do mnie na maila sklep@multimoto.info, w wiadomości zwrotnej dostaniecie numery kont do wpłaty 70-ciu złotych.

Zbiórka na miejscu o godzinie 9.00 i jeździmy do resztek sił :)
części zamienne - multimoto@o2.pl

ODPOWIEDZ