[SKLEP] Motorismo
Moderator: Qcyk
-
radekw
- KGP 45

- Imię: Radek
- Sprzęt: CRF 1000D
- Kontakt:
Re: [SKLEP] Motorismo
A ja już ponad miesiąc czekam na wymianę sprowadzonego pinlocka, który okazał się za duży (mimo poprawnego oznaczenia). W międzyczasie temperatury wzrosły i już go w zasadzie nie potrzebuję
Może do jesieni będzie
-
michalinski
- Kandydat

- Imię: Michał
- Sprzęt: Ducati
Zakup nowego kasku udany.
Pozdrawiam ekipę (a w szczególności Panią blond, która świetnie doradziła dobór kasku i wytrzymała moje mierzenie kilunastu kasków).
Promocje na akcesoria teraz się opłacają. Polecam! 
-
Piotrovsky
- GP

- Imię: Piotr
- Sprzęt: RS 125
Wybrałem się po buty,ale niestety nie było już mojego rozmiaru..
Na pocieszenie wyszedłem z kurtką
Obsługa OK,Pan cierpliwy i bardzo pomocny
Jak dozbieram więcej "piniądzorów" to napewno zawitam ponownie po buty i rękawice
Na pocieszenie wyszedłem z kurtką
Obsługa OK,Pan cierpliwy i bardzo pomocny
Jak dozbieram więcej "piniądzorów" to napewno zawitam ponownie po buty i rękawice
-
Paulina
- Przyjaciel

- Imię: Paulina
- Sprzęt: Cbr 600RR
Polecam bardzo. Ekipa mega cierpliwa, wszystko sprowadzą do przymiarki jeśli tylko się da, fajny sklep:)
Ja też moge spokojnie polecić sklepik jak narazie wszystko co mam nabywałem w tym sklepie obsługa jest poprostu mega doradzą i wogóle. Zawsze przy większych zakupach jak robie to jakiegoś bona czy coś dostane i napewno wruce tam nieraz 
-
Iza
- Swój

- Sprzęt: Honda VT 500 C
- Kontakt:
Przy pierwszych zakupach dostałam rabat oraz kupon zniżkowy ważny 3 mies. do wykorzystania przy kolejnych zakupach, które zrobiłam wczoraj. Ceny raczej chyba się nie wyróżniają wśród innych sklepów, ale można negocjować rabaty, a każdy towar jest pokazany ze wszystkich stron, objaśniony, wyjęty w pięciu opcjach do przymierzenia. Obsługa bardzo miła i nie chrząka znacząco po godzinie zamknięcia 
_ _ _
Iza
Iza
-
Biniu
- KGP 260

- Imię: Bartek
- Sprzęt: CB 1000 R
Kupiłem u Was kiedyś kombinezon przeciwdeszczowy. Zgodnie z przewidywaniem ponieważ nie przykleiłem go sylikonem przy szyi nieco mi przeciekło
czyli jestem mega zadowolony, bo deszcz walił poziomo
Ale nie o tym miało być. Przy okazji w/w zakupu dostałem magiczne saszetki. Wczoraj póżno dojeżdżając na camping myślałem czym ja usunę taki cmentarz z kasku. Postanowiłem przetestować Wasz gadżet i przyznam, że jest super. Muszę wejść w posiadanie jeszcze kilku sztuk na turystyczne eskapady 
-
Piotrovsky
- GP

- Sprzęt: RS 125
I zawitałem ponownie,miało być szybkie 20minut,a wyszło prawie półtorej godziny 
To co planowałem to zakupiłem. Towar pokazany bardzo dobrze,kilka rzeczy wyjaśnione..
Dodatkowo mały rabacik i "majstersztyk" do czyszczenia kasku.
Blond sprzedawczyni

To co planowałem to zakupiłem. Towar pokazany bardzo dobrze,kilka rzeczy wyjaśnione..
Dodatkowo mały rabacik i "majstersztyk" do czyszczenia kasku.
Blond sprzedawczyni
-
Sasiad
- KGP 160

- Sprzęt: R1200RT
Blond sprzedawczyni co prawda nie było
, ale chłopaki wykazali się sporą cierpliwością jak przyszedłem po przeciwdeszczówkę. Marudziłem straszliwie, to niewygodne, tamto ma brzydki kolor etc. Jak 'baba'...
Z uśmiechem na twarzy pokazywali przeróżne (nie wiedziałem, że jest tyle różnych).
Ostatecznie wyszedłem zadowolony z produktem dopasowanym do moich wymagań.
Pozdrawiam ekipę!
S.
Z uśmiechem na twarzy pokazywali przeróżne (nie wiedziałem, że jest tyle różnych).
Ostatecznie wyszedłem zadowolony z produktem dopasowanym do moich wymagań.
Pozdrawiam ekipę!
S.
If you're important, people will wait.
Pojechałem po spodnie, wróciłem ze spodniami i butami. Profesjonalna, cierpliwa i miła obsługa, cenowo przystępnie i do tego mają assisstance na większość produktów. Polecam!
Sine metu.
-
Smoq
- Przyjaciel

- Imię: Tomek
- Sprzęt: K7 910R
- Kontakt:
Zapraszam w najbliższy piątek od godziny 19;00 do 00;00
Czekamy na Was z poczęstunkiem i niespodziankami. Poniżej przedsmak tego co będzie można zakupić taniej o podatek VAT
Tego dnia wszystko co mamy w sklepie będzie przecenione minimum o wartość podatku VAT, a niektóre rzeczy nawet o 60%!!! dlatego nie może Cię u nas zabraknąć!

Tego dnia wszystko co mamy w sklepie będzie przecenione minimum o wartość podatku VAT, a niektóre rzeczy nawet o 60%!!! dlatego nie może Cię u nas zabraknąć!

atm-motocykle.pl
facebook.com/ATMmotocykle
-
Kefirek
- KGP 45

- Sprzęt: ES 250/0 GSF600
a co macie na stanie z tekstylnych spodni SPIDI? :p
Życie nie jest mierzone liczbą oddechów, ale liczbą momentów, które zapierają nam dech w piersiach....
-
Smoq
- Przyjaciel

- Kontakt:
Cześć,
Jeśli chodzi o spodnie tekstylne damskie ze SPIDI to na stanie mamy modele Amygdala, RPL Lady i Glance aktualne stany po wybraniu rozmiaru (mamy w sumie z kilkanaście sztuk więc spokojnie)
natomiast jeśli chodzi o spodnie tekstylne męskie ze SPIDI to na stanie mamy modele Hurricane, Marathon, VTM i Hard Track aktualne stany po wybraniu rozmiaru (mamy w sumie z kilkanaście sztuk więc spokojnie)
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o spodnie tekstylne damskie ze SPIDI to na stanie mamy modele Amygdala, RPL Lady i Glance aktualne stany po wybraniu rozmiaru (mamy w sumie z kilkanaście sztuk więc spokojnie)
natomiast jeśli chodzi o spodnie tekstylne męskie ze SPIDI to na stanie mamy modele Hurricane, Marathon, VTM i Hard Track aktualne stany po wybraniu rozmiaru (mamy w sumie z kilkanaście sztuk więc spokojnie)
Pozdrawiam
atm-motocykle.pl
-
Kefirek
- KGP 45

- Sprzęt: ES 250/0 GSF600
Rozmiarówka na wysokiego (197cm) a szczupłego (85kg) faceta. Także L albo XL w zależności jak z nogawkami, w grę tak naprawdę wchodziłyby Hurricane (tutaj jest tylko wypinana membrana, podpinki brak?) albo VTM (one mają wypinane wszystkie 3 warstwy czy membrana H2Out jest wszyta na stałe?) Marathony (mimo, że chyba najlepsze z wymienionych) i HardTracki dyskwalifikuje jedno - kolor, spodnie mają być czarne + ewentualnie niewielkie wstawki.
Ogólnie potrzebuje dobrać uniwersalne spodnie do kurtki SPIDI Venture.
pzdr
Ogólnie potrzebuje dobrać uniwersalne spodnie do kurtki SPIDI Venture.
pzdr
Życie nie jest mierzone liczbą oddechów, ale liczbą momentów, które zapierają nam dech w piersiach....
-
Smoq
- Przyjaciel

- Kontakt:
Hej,
dokładnie w Hurricane nie ma podpinki ocieplającej, ale prawie każdy ma już bieliznę termoaktywną a ona imo lepiej działa przy średnich i średnio niskich temperaturach, bo nie masz luzu pomiędzy warstwą ocieplającą a ciałem i ciepło Ci nie spinkala.
W VTM masz membranę na stałę więc przy ponad 25+ będzie ciepło w szczególności jak prędkości będą mniejsze albo przy kręceniu się po mieście.
Zajrzyj do nas przymierzysz (mamy Hurricane do 2XL i VTM w XL i 2XL) i może coś Ci siądzie
Pozdrawiam
dokładnie w Hurricane nie ma podpinki ocieplającej, ale prawie każdy ma już bieliznę termoaktywną a ona imo lepiej działa przy średnich i średnio niskich temperaturach, bo nie masz luzu pomiędzy warstwą ocieplającą a ciałem i ciepło Ci nie spinkala.
W VTM masz membranę na stałę więc przy ponad 25+ będzie ciepło w szczególności jak prędkości będą mniejsze albo przy kręceniu się po mieście.
Zajrzyj do nas przymierzysz (mamy Hurricane do 2XL i VTM w XL i 2XL) i może coś Ci siądzie
Pozdrawiam
atm-motocykle.pl