[SKLEP] BiMOTO, czyli Sklep Moto u Kuby
Moderator: Qcyk
-
okrop
- NO LIMITED

- Imię: Marek
- Sprzęt: B12S '03
- Kontakt:
Super patent na dluugie wyprawy na zachod!!
Nakladka na manetke gazu pod nadgarstek - idealne do dlugiej jazdy turystycznej!!
bez tego moj wyjazd do hiszpani bylby masakra prawej dloni - a bylo luzik
u kuby 50zl.
dostempne w internecie inne za cos kolo 40zl - ale czesc pod nadgarstek jest wezsza, a po doliczeniu przesylki wychodzi i tak to samo.
bardzo polecam - bo rzecz rzadko spotykana, a idealna dla dlugodystansowych turystow!!
Nakladka na manetke gazu pod nadgarstek - idealne do dlugiej jazdy turystycznej!!
bez tego moj wyjazd do hiszpani bylby masakra prawej dloni - a bylo luzik
u kuby 50zl.
dostempne w internecie inne za cos kolo 40zl - ale czesc pod nadgarstek jest wezsza, a po doliczeniu przesylki wychodzi i tak to samo.
bardzo polecam - bo rzecz rzadko spotykana, a idealna dla dlugodystansowych turystow!!
Zwolnij. Lepiej dojechać niż mieć swój temat na forum.
[url=http://www.bikepics.com/members/okrop/03gsf1200s//]B12[/url]
-
Kubo
- KGP 200

- Imię: Kuba
- Sprzęt: ZX-6R Torówka
- Kontakt:
Heja...
Ja tylko potwierdzę to, co zauważył Okropny.
Sam użytkuję 'to-coś' już obecnie 4 sezon(cały czas na SV'ce i 1 rok w Burgmanie), w między czasie zmieniałem 2 razy 'to-coś' na inne-lepsiejsze.
Obecne(takie jakie ma okrop) użytkuję od zeszłego sezonu i jest rzeczywiście najlepsze.
Pozostało mi jeszcze na sklepie jakieś 10 szt. więc na tą chwilę nie ma problemu z ich zakupem.
Urządzenie nazywa się 'ThrottleControl' i pozyskałem je od kolegi, który ciągnie je skądś z zagranicy.
Nie ukrywam, że sam kupuję je za 40zł, na sklepie wystawiam za 60zł.
Dla Was cena to 50zł, czyli fifty-fifty. Wiadome jest, że kolega od którego to kupuję, też coś na tym ma, więc myślę, że można to jakoś wyszukać za granicą i kupić taniej, jednak POCO?
Chyba dla 10-20zł nie warto tyle zachodu(a jeszcze wysyłka by doszła).
Ja jeżdżę z tym nacodzień i nie przeszkadza wcale, jednak każdy jest inny i trzeba to indywidualnie przetestować.
Jest to niedroga zabawka, choć bardzo pomocna podczas jazdy.
Nie przedłużając, jakby ktoś potrzebował, to zapraszam, gdyż nie wiem kiedy będą następne, a na obecne czekałem prawie pół roku...
Pozdrówki, Kuba
Ja tylko potwierdzę to, co zauważył Okropny.
Sam użytkuję 'to-coś' już obecnie 4 sezon(cały czas na SV'ce i 1 rok w Burgmanie), w między czasie zmieniałem 2 razy 'to-coś' na inne-lepsiejsze.
Obecne(takie jakie ma okrop) użytkuję od zeszłego sezonu i jest rzeczywiście najlepsze.
Pozostało mi jeszcze na sklepie jakieś 10 szt. więc na tą chwilę nie ma problemu z ich zakupem.
Urządzenie nazywa się 'ThrottleControl' i pozyskałem je od kolegi, który ciągnie je skądś z zagranicy.
Nie ukrywam, że sam kupuję je za 40zł, na sklepie wystawiam za 60zł.
Dla Was cena to 50zł, czyli fifty-fifty. Wiadome jest, że kolega od którego to kupuję, też coś na tym ma, więc myślę, że można to jakoś wyszukać za granicą i kupić taniej, jednak POCO?
Chyba dla 10-20zł nie warto tyle zachodu(a jeszcze wysyłka by doszła).
Ja jeżdżę z tym nacodzień i nie przeszkadza wcale, jednak każdy jest inny i trzeba to indywidualnie przetestować.
Jest to niedroga zabawka, choć bardzo pomocna podczas jazdy.
Nie przedłużając, jakby ktoś potrzebował, to zapraszam, gdyż nie wiem kiedy będą następne, a na obecne czekałem prawie pół roku...
Pozdrówki, Kuba
Polub:
http://www.facebook.com/BiMoto :pray:
-
Qzyn
- Przyjaciel

- Imię: Zibi
- Sprzęt: VTX-1800F
Byłem dziś u Kuby i już mam zamówione uszczelniacze i osłony przeciw kurzowe lag, do mojej VT. Pełna fachowość w temacie.
Teraz tylko czekam na telefon od Kuby aby przyjechać po w/wymienione.
Wymianę opon i wyważanie kółeczek też na pewno zrobię u Kuby.
Bardzo miły i sympatyczny człowiek, polecam.
Teraz tylko czekam na telefon od Kuby aby przyjechać po w/wymienione.
Wymianę opon i wyważanie kółeczek też na pewno zrobię u Kuby.
Bardzo miły i sympatyczny człowiek, polecam.
To mówiłem ja - Jarząbek 
-
okrop
- NO LIMITED

- Imię: Marek
- Sprzęt: B12S '03
- Kontakt:
tangy, http://www.throttlerocker.com/ tylko to nie jest dokladnie to/tej firmu, ale ksztalt bardzo podobny.
Zwolnij. Lepiej dojechać niż mieć swój temat na forum.
-
Qzyn
- Przyjaciel

- Imię: Zibi
- Sprzęt: VTX-1800F
Witam ponownie.
Jak pisałem wcześniej zamówione u,, Kubo,, uszczelnienia lag są już u mnie w garażu i teraz będę się ,,doktoryzował'' ha,ha,ha w zakresie wymiany, życzcie mi powodzenia.
Pisałem wcześniej że wymianę opon zrobię u ,,Kubo,, i właśnie wróciłem do domu po takim zabiegu. Szybko, sprawnie i bez problemów, kółeczka wyważone, jazda aż hej.
Podczas wymiany, dyskusje na tematy nie tylko motocyklowe.
- usługi u Kuby, oczywiście polecam!!!
Jak pisałem wcześniej zamówione u,, Kubo,, uszczelnienia lag są już u mnie w garażu i teraz będę się ,,doktoryzował'' ha,ha,ha w zakresie wymiany, życzcie mi powodzenia.
Pisałem wcześniej że wymianę opon zrobię u ,,Kubo,, i właśnie wróciłem do domu po takim zabiegu. Szybko, sprawnie i bez problemów, kółeczka wyważone, jazda aż hej.
Podczas wymiany, dyskusje na tematy nie tylko motocyklowe.
- usługi u Kuby, oczywiście polecam!!!
Ostatnio zmieniony wt maja 04, 2010 5:38 pm przez Qzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
To mówiłem ja - Jarząbek 
-
qiun
- Swój

- Imię: Seba
- Sprzęt: cbr
- Kontakt:
Kuba kolejny raz wykazał się profesjonalizmem. Zamówiony smar do łańcucha został mi dostarczony w błyskawicznym tempie i praktycznie pod same drzwi .
KUBA jesteś niezastąpiony !!!!

KUBA jesteś niezastąpiony !!!!
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2008 4:24 pm przez qiun, łącznie zmieniany 2 razy.
Zanim odkręcisz manetkę pomyśl ...
-
Chodi_87
- KGP 45

- Imię: Artek
- Sprzęt: Sv650N 2001
Cóż można powiedzieć o Kubie i jego sklepie? Moim zdaniem każdy kto poznał Kube, od razu poczuje, że ma do czynienia z kolesiem, który zna się na rzeczy i faktycznie chce Ci jak najlepiej doradzić. Niedawno kupiłem u niego świece i buty, i jestem bardzo zadowolony. Co prawda jak pytałem go po kilku dniach co z moimi świeczkami zamówionymi przez GG
odpowiedział mi że mu wyleciało z głowy ale natychmiast sie tym zajął. W końcu jesteśmy tylko ludźmi.
Co cechuje transakcje z Kubą:
1. Bardzo dobry kontakt
2. Szybka dostawa
3. Oczywiście rabacik
4. (chyba najbardziej polubie) Dostawa pod dom
Cóż można by jeszcze dodać, po prostu chciałoby sie powiedzieć: "gorąco polecam tego Allegrowicza"
pozdro
Co cechuje transakcje z Kubą:
1. Bardzo dobry kontakt
2. Szybka dostawa
3. Oczywiście rabacik
4. (chyba najbardziej polubie) Dostawa pod dom
Cóż można by jeszcze dodać, po prostu chciałoby sie powiedzieć: "gorąco polecam tego Allegrowicza"
pozdro
Etz250[1984]--->Sv650n[2001]---->????
-
KARBIKER
- KGP 80

- Imię: Karol
- Sprzęt: FZS 1000 '03
- Kontakt:
No to i ja dodam spóźnione, ale szczere podziękowanie dla Kuby! Na początku tego sezonu zakupiłem u niego większość części eksploatacyjnych do mojego nowego nabytku FZS 1000! Poszczególne rzeczy szybko sprowadzone, fachowo doradzone i zakupione w super promocyjnych cenach tak, że nigdzie więcej mi się nie opłacało zaglądać! Dzięki wielkie jeszcze raz!
Zmieniać poglądy bez przymusu-świadectwo rozwoju;pod przymusem-sztuka przystosowania, też wysiłek. www.polishbanditcrew.pl
Demoludy-->Jincheng Knight-->GS 500E-->Bandit 600S-->Fazer 1000-->...cdn?
Demoludy-->Jincheng Knight-->GS 500E-->Bandit 600S-->Fazer 1000-->...cdn?
-
Kubo
- KGP 200

- Imię: Kuba
- Sprzęt: ZX-6R Torówka
- Kontakt:
PROMOCJA na produkty CASTROL
W dniach 25.08-30.09 w sklepie obowiązuje promocja na oleje marki Castrol.
Promocja obejmuje oleje:
1) Castrol Power1Racing 2T 1L -> 37zł
2) Castrol Power1 Racing 4T 10W50 1L -> 37zł
3) Castrol Power1 Racing 4T 10W50 4L -> 136zł
4) Castrol Actevo 2T 1L -> 28zł
5) Castrol GPS 4T 10W40 1L -> 32zł
6) Castrol GPS 4T 10W40 4L -> 112zł
Oferta ważna do wyprzedaży wszystkich zapasów.
Zainteresowani mogą dzwonić, pisać itp. itd. Narazie stany są duuże... Jak długo? nie wiem
Zapraszam...
W dniach 25.08-30.09 w sklepie obowiązuje promocja na oleje marki Castrol.
Promocja obejmuje oleje:
1) Castrol Power1Racing 2T 1L -> 37zł
2) Castrol Power1 Racing 4T 10W50 1L -> 37zł
3) Castrol Power1 Racing 4T 10W50 4L -> 136zł
4) Castrol Actevo 2T 1L -> 28zł
5) Castrol GPS 4T 10W40 1L -> 32zł
6) Castrol GPS 4T 10W40 4L -> 112zł
Oferta ważna do wyprzedaży wszystkich zapasów.
Zainteresowani mogą dzwonić, pisać itp. itd. Narazie stany są duuże... Jak długo? nie wiem
Zapraszam...
Polub: