[SERWIS] Motocykli: TECHMOTO Kraków
Moderator: Qcyk
-
emem
- Przyjaciel

- Imię: Michał
- Sprzęt: Honda Transalp 650
- Kontakt:
Re: Serwis Motocykli: TECHMOTO Kraków
Polecam i na 100 % serwisuje tam moto. Przyjemna obsługa, da się ze wszystkim dogadać, zdjęcia z pracy, szybko i profesjonalnie !!!!
www.malaiduzywpodrozy.eu
A robil ktos cos powazniejszego w techmoto od wymiany opon czy napedu? Typu uszcz.pod glowica rozrzad zawory?:)
-
morris35
- Przyjaciel

- Sprzęt: VTR
Robił i to nawet w 1000rr , jak na razie żyje i motocykl i właściciel .
-
..Pefus..
- Znajomy
- Imię: Paweł
- Sprzęt: Hornet || Gsxr 750k2
Również polecam Konrada
Do pogadania facet.. pytać można o wszystko..poradzi..wytłumaczy.. naprawdę godny polecenia !
-
ftw_kondzik
- Kandydat

- Imię: Konrad
- Sprzęt: jeden za mało
Witam, z przyjemnością informuję o zmianie adresu firmy.
Obowiązujący adres to:
Ul. Na Załęczu 1 hala nr 16
31-587 Kraków
przy serwisie Auto Doktor, autobus 121..
adres mailowy: serwis@tech-moto.pl
strona: http://www.tech-moto.pl tam znajdziesz mapkę dojazdową
Ponadto zapraszam do skorzystania z oferty zimowania motocykla, jeszcze około 20 wolnych miejsc.
Oferuję na terenie Krakowa darmowy dojazd po motocykl, a także mycie przed zimowaniem, doładowywanie akumulatora, przepalenie motocykla, oraz przed sezonowy przegląd. Lokal jest ocieplony, ubezpieczony, podobnie jak mienie pozostawione w serwisie. Posiadam urządzenie alarmowe wraz z interwencją służb patrolowych firmy SOLID.
pozdrawiam Konrad Rachwał
Obowiązujący adres to:
Ul. Na Załęczu 1 hala nr 16
31-587 Kraków
przy serwisie Auto Doktor, autobus 121..
adres mailowy: serwis@tech-moto.pl
strona: http://www.tech-moto.pl tam znajdziesz mapkę dojazdową
Ponadto zapraszam do skorzystania z oferty zimowania motocykla, jeszcze około 20 wolnych miejsc.
Oferuję na terenie Krakowa darmowy dojazd po motocykl, a także mycie przed zimowaniem, doładowywanie akumulatora, przepalenie motocykla, oraz przed sezonowy przegląd. Lokal jest ocieplony, ubezpieczony, podobnie jak mienie pozostawione w serwisie. Posiadam urządzenie alarmowe wraz z interwencją służb patrolowych firmy SOLID.
pozdrawiam Konrad Rachwał
www.tech-moto.pl
Ul. Na Załęczu 1/16
Kraków
Ul. Na Załęczu 1/16
Kraków
-
Iza
- Swój

- Sprzęt: Honda VT 500 C
- Kontakt:
Oficjalnie dziękuję również Konradowi z serwisu Tech-Moto za wycenę naprawy i wyjaśnienia, jedynie na podstawie zdjęć wysłanych mailem 
Budujące, że komuś chciało się poświęcić czas i uwagę i w ten sposób pomóc mi w podjęciu decyzji odnośnie zakupu motocykla.
Pozdrawiam!
Budujące, że komuś chciało się poświęcić czas i uwagę i w ten sposób pomóc mi w podjęciu decyzji odnośnie zakupu motocykla.
Pozdrawiam!
_ _ _
Iza
Iza
-
martini_pl
- Świeżak
- Imię: Marcin
- Sprzęt: Yamaha TDM 850
Hej
Powiem tak, przywożę moje moto, gościa nie znam , moto jeszcze nie ma i wychodzi jakiś dla mnie wtedy jakiś młodzian (ja mam 40 lat), tak chyba z 26 lat i ja sobie myślę i ja mam oddać życie w jego ręce ale darzę ludzi dozą zaufania więc co tam. Konrad ogląda mój motocykl i mówi tak: ta śruba była nieodkręcana a ta była, a tą gość odkręcał przez szmatę. Mnie zamurowało, chłopak do mnie dzwoni i mówi "Marcin przydałoby się to i tamto: a ja mówię tak rób", zajeżdżam Konrad potrzebujesz więcej kasy , on mówi NIE, a ja i tak mu daję bo wiem że trzeba za części zapłacić. Pytam się go Konrad szczerze ile zarobiłeś na tym, on mówi, a ja do niego ok masz tu ode mnie więcej, a on mi oddaje i mówi masz tu Marcin na paliwo. Reasumując polecam takich mechaników co robią to z pasji i ich cieszy wykonana przez nich praca. Generalnie urzekła mnie w nim drobiazgowość i rzetelne podejście do problemu.Konrad byle tak dalej, zrobisz chłopie furorę.
Powiem tak, przywożę moje moto, gościa nie znam , moto jeszcze nie ma i wychodzi jakiś dla mnie wtedy jakiś młodzian (ja mam 40 lat), tak chyba z 26 lat i ja sobie myślę i ja mam oddać życie w jego ręce ale darzę ludzi dozą zaufania więc co tam. Konrad ogląda mój motocykl i mówi tak: ta śruba była nieodkręcana a ta była, a tą gość odkręcał przez szmatę. Mnie zamurowało, chłopak do mnie dzwoni i mówi "Marcin przydałoby się to i tamto: a ja mówię tak rób", zajeżdżam Konrad potrzebujesz więcej kasy , on mówi NIE, a ja i tak mu daję bo wiem że trzeba za części zapłacić. Pytam się go Konrad szczerze ile zarobiłeś na tym, on mówi, a ja do niego ok masz tu ode mnie więcej, a on mi oddaje i mówi masz tu Marcin na paliwo. Reasumując polecam takich mechaników co robią to z pasji i ich cieszy wykonana przez nich praca. Generalnie urzekła mnie w nim drobiazgowość i rzetelne podejście do problemu.Konrad byle tak dalej, zrobisz chłopie furorę.
Re: [SERWIS] Motocykli: TECHMOTO Kraków
Hej!
Podpisuję się pod wszystkimi tutaj postami - Konrad jest genialny
. I chociaż dopiero zaczynam przygodę z moto, mechanika dla mojej CBRy już znalazłem
.
Raz, że umówiliśmy się na dość nietypową porę, bo z dnia na dzień, po 22 (tak dopiero mógł mi sprzedawca podwieźć maszynę do obejrzenia).
Dwa, że szczegółowość Konrada zadziwiła nie tylko mnie ("te śrubki są nieoryginalne", "tu na goleni jest plamka, chyba rdzy" - "plamka" wyglądała jakby mucha narobiła, ale zwrócił i na to uwagę; i cała masa podobnych uwag), ale przede wszystkim sprzedawcę
. Gość po przeglądzie stwierdził tylko "aleście szczególarza znaleźli... ja to bym na takim jeździł..." (Konrad znalazł niezłą kupkę rzeczy do poprawki).
Trzy, że pierwszy raz w życiu widziałem nie "mechanika", tylko autentycznego "doktora od maszyn". Założył niebieskie "lekarskie" rękawiczki, a przy osłuchiwaniu silnika wyjął stetoskop
. I kid you not! To właśnie w tym momencie sprzedawcy opadła kopara.
Cztery - tak konkretnych i rzeczowych porad się naprawdę nie spodziewałem. Szybkie (ale szczegółowe) podsumowanie motocykla, razem z wyceną co jest do zrobienia i ile by to kosztowało... no słów brakuje, żeby go pochwalić
.
Pięć - cena. Jak na takie warunki (z dnia na dzień, późnym wieczorem), to byłem przygotowany na dużo wyższą niż sobie zażyczył
.
tl; dr: Konrad jest niesamowicie profesjonalny i prze-za-je-bis-ty! Polecam każdemu!
Podpisuję się pod wszystkimi tutaj postami - Konrad jest genialny
Raz, że umówiliśmy się na dość nietypową porę, bo z dnia na dzień, po 22 (tak dopiero mógł mi sprzedawca podwieźć maszynę do obejrzenia).
Dwa, że szczegółowość Konrada zadziwiła nie tylko mnie ("te śrubki są nieoryginalne", "tu na goleni jest plamka, chyba rdzy" - "plamka" wyglądała jakby mucha narobiła, ale zwrócił i na to uwagę; i cała masa podobnych uwag), ale przede wszystkim sprzedawcę
Trzy, że pierwszy raz w życiu widziałem nie "mechanika", tylko autentycznego "doktora od maszyn". Założył niebieskie "lekarskie" rękawiczki, a przy osłuchiwaniu silnika wyjął stetoskop
Cztery - tak konkretnych i rzeczowych porad się naprawdę nie spodziewałem. Szybkie (ale szczegółowe) podsumowanie motocykla, razem z wyceną co jest do zrobienia i ile by to kosztowało... no słów brakuje, żeby go pochwalić
Pięć - cena. Jak na takie warunki (z dnia na dzień, późnym wieczorem), to byłem przygotowany na dużo wyższą niż sobie zażyczył
tl; dr: Konrad jest niesamowicie profesjonalny i prze-za-je-bis-ty! Polecam każdemu!
-
TroniC
- GP

- Imię: Mariusz
- Sprzęt: 1000 k4
Zimowy serwis zrobiony zarówno w mojej maszynie, jak i bziku żony. Jak zwykle wszystko oki. Jak zwykle fachowo i w dobrych pieniążkach. Jak zwykle polecam.
http://www.bikepics.com/members/trc/
Konrad ma stałego klienta.
Maszynę do przedsezonowego serwisu zabrał i przywiózł. Zrobił kawał dobrej roboty. Do tego przegląd generalny. Cena w rozsądnej pertraktacji - bardzo dobra!
Moto chodzi jak żyleta. Przy okazji wszystko odbywa się tak jak powinno być ( a nie jest ) w autoryzowanych serwisach: kultura, życzliwość, uśmiech, fachowy ogląd, porady, techniczne wyjaśnienia, dokumentacja foto (dla chcącego), papierek z wyszczególnionymi zabiegami podpisany, obity pieczątkami (dla potomnych właścicieli moto to rzecz istotna) i wysłany pocztą.
Obyś tylko Konrad nie zatrudnił "fachowców"... póki robisz sam - kredyt zaufania jest zdecydowanie większy
Polecam Wszystkim bez dwóch zdań
Maszynę do przedsezonowego serwisu zabrał i przywiózł. Zrobił kawał dobrej roboty. Do tego przegląd generalny. Cena w rozsądnej pertraktacji - bardzo dobra!
Moto chodzi jak żyleta. Przy okazji wszystko odbywa się tak jak powinno być ( a nie jest ) w autoryzowanych serwisach: kultura, życzliwość, uśmiech, fachowy ogląd, porady, techniczne wyjaśnienia, dokumentacja foto (dla chcącego), papierek z wyszczególnionymi zabiegami podpisany, obity pieczątkami (dla potomnych właścicieli moto to rzecz istotna) i wysłany pocztą.
Obyś tylko Konrad nie zatrudnił "fachowców"... póki robisz sam - kredyt zaufania jest zdecydowanie większy
Polecam Wszystkim bez dwóch zdań
-
grzesw3
- Przyjaciel

- Imię: Grzegorz
- Sprzęt: Sprzedane / Szukam
- Kontakt:
Właśnie wczoraj dotarła do mnie Moja V-ka , moto po pełnym serwisie , miła obsługa, wszystko zrobione zgodnie z ustaleniami , i w dobrej kasie ,
Z czystym sumieniem polecam serwis .
GW
Z czystym sumieniem polecam serwis .
GW
-
Iza
- Swój

- Sprzęt: Honda VT 500 C
- Kontakt:
Właśnie wczoraj Konrad przywiózł osobiście mój motocykl po serwisie i przeglądzie pod wskazany adres. Serwis - miło, konkretnie, z dużym zaangażowaniem, w dobrych cenach. Konrad nie unika też odpowiedzi na dociekliwe pytania początkującej motocyklistki, co bardzo doceniam. Jedno tylko trochę mnie martwi - obyś się chłopie nie przepracował, robiąc wszystko sam, włącznie z transportem
Ale jak wiadomo, samemu zrobi się najlepiej i nikt nie zrobi tak dobrze
Dziękuję i polecam!
_ _ _
Iza
Iza
Motocykl już dawno po grubym serwisie u Konrada: zawory,świece, klocki ,filtry,olej, regulacje i cała kosmetyka mechaniczna etc, ale dopiero teraz po kilku przelatanych setkach i sprawdzeniu moto, mogę szczerze powiedzieć że Konrad ma kolejnego zadowolonego klienta.
-
martab99
- KGP 160

- Imię: Marcin
- Sprzęt: BMW R1200GS
Kolejna wizyta i kolejny pozytyw: szybko, uczciwie, czysto i solidnie, do tego w dobrej cenie. Po naprawie szczegółowy raport z wykonanych czynności, możliwość odbioru wymienionych części i sugestie dotyczące eksploatacji. Szkoda że Konrad nie ma jakiegoś klona zajmującego się samochodami bo i auto bym serwisował 
Polecam zdecydowanie!
Polecam zdecydowanie!
Pzdr
Marcin
Marcin
-
Siedem
- Znajomy
- Imię: Sebastian
- Sprzęt: ZR550 Zephyr '92
Niedawno zostawiłem u Konrada moto na "letnie zimowanie"
chciałem mieć spokojną głowę w czasie urlopu, że mi sprzed domu nikt Zephyra nie podprowadzi...
Przy okazji wymiana przednich klocków.
A dziś szybka akcja z wymianą zerwanej linki sprzęgła -
Konradzie, dzięki za naprawę na poczekaniu
i za promocyjną cenę!
chciałem mieć spokojną głowę w czasie urlopu, że mi sprzed domu nikt Zephyra nie podprowadzi...
Przy okazji wymiana przednich klocków.
A dziś szybka akcja z wymianą zerwanej linki sprzęgła -
Konradzie, dzięki za naprawę na poczekaniu