Zaskoczenie..... ale moja opinie nie będzie pozytywna. Przykro mi ale muszę to napisać. Najpierw chciałem podziękować, bo fakt zostałem obsłużony od ręki ! Wykonywaliście dla mnie 2 usługi ( w odstępie kilkudniowym ), niestety do obydwu mam zastrzeżenia. Pierwsze to przekładka opon przy której przednia opona została założona nieprawidłowo ( znak na wentyl bardzo dużo minął się z wentylem, żeby nie powiedzie że był po drugiej stronie), od razu zwróciłem na to uwagę i ostatecznie opona została założona właściwie. Tylna już od razu była ok. Niby błahostka no ale nie dla mnie. Druga usługa to wymiana oleju, tutaj trochę gorzej. Kilka dni temu podczas jazdy poczułem zapach oleju, najpierw myślałem że to od jakiegoś samochodu obok ale niestety się myliłem i był to zapach pochodzący z mojego motocykla. Na postoju zauważyłem, że z dolnej części silnika kapie olej.... Ostatecznie okazało się, że filtr oleju jest niedokręcony, tak szczerze to był tylko lekko "chwycony" bo dało się w palcach to dokręcić.
Pasuje się zastanowić czy nie warto kupić nasadki do filtrów oleju a wszystkie śruby dokręcać nie "na rękę" lecz kluczem dynamometrycznym - mam tutaj na myśli również dokręcanie śruby spustowej.
W skrócie:
1. Źle założona opona ( znak na wentyl nie tam gdzie powinien być)
2. Niedokręcony filtr oleju.
Moja wypowiedź nie ma na celu żadnej złośliwości lecz zwrócenia uwagi na pewne detale byście na przyszłość mogli świadczyć usługi na jeszcze wyższym poziomie

Pozdrawiam ekipę !!