... czyli gdzie szanują, a gdzie olewają klienta
Moderator: Qcyk
-
sadlisaj
- Świeżak
- Sprzęt: Virago 250
autor: sadlisaj » pt cze 03, 2016 11:39 pm
Malenstwo pisze:Jak wyglądaja terminy ? Duża kolejka ?
mam łańcuszek rozrzadu do wymiany
Niestety kolejki spore (ok. 2 tyg czekania jak nic). Co do serwisu - robiłem u chłopaków już parę rzeczy w tym wymianę lagi,uszczelniaczy i oleju w ubiegłoroczne wakacje. Na początku tegoż sezonu zobaczyłem, że mi znowu smaruje olejem po ladze - pojechałem i naprawa odbyła się na gwarancji (podobno seria trefnych uszczelek). Bardzo uczciwe podejście za co dziękuje i oczywiście polecam!
Ps ceny również przyzwoite
-
kodi
- Świeżak
- Imię: Mirek
- Sprzęt: Honda X11
Właśnie jestem po serwisie X11.Ceny mile mnie zaskoczyły tym więcej zlecałem, a było trochę tego do zrobienia tym mniej liczono za kolejny element.
Ustalona kwota początkowa nie zmieniła się do końca prac,choć parę rzeczy zrobili dodatkowo
W okresie jak motocykl stał na serwisie cały czas byłem informowany telefonicznie o postępach prac,podany termin odbioru X11 zgadzał się co do minuty.
Podejście do spraw serwisowych i klienta pełny profesjonalizm.
Polecam ten serwis.
Pozdrawiam ekipę Wilcza Garage
-
Fotobiker
- Swój

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: Motocykl
autor: Fotobiker » śr lut 15, 2017 5:46 pm
Wielkie podziękowania za profesjonalny serwis mojej japonii od momentu jej zakupu po dzisiejszy dzień/kierownica/wiedzą o co chodzi dla Zespołu Wilcza Garage - Michała , Marcina i Pawła...
Naprawdę fachowy serwis, przystępne ceny i co najważniejsze słuchanie i realizacja pomysłów takich starych motorcyklistów jak ja...mają cierpliwość...
Polecam ten warsztat wszystkim tym, co ich sprzęt wykazuje ,,chorobowe objawy,, i tym co chcą zapobiegać ,,takim objawom,, na przyszłość...
A sezon się zbliża...

-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
-
Kontakt:
Kolejny przegląd i wymiany z głowy. Kolejny raz duży PLUS za obsługę, podejście i poczucie humoru.
ex - Zr7s, Kilofaza
-
kobi
- Świeżak
- Imię: Łukasz
- Sprzęt: FZR 600
Profesjonalne podejście do tematu, serwisuje już trzeci sezon, wszystko zrobili na tip top doradzili z częściami bo już trudniej dostępne do FZR 600

Polecam !!!
-
robisto
- Świeżak
- Imię: Robert
- Sprzęt: Honda CB 500
Kolejna już wciągu 2 lat wizyta, tym razem mój wymysł ,nie konieczność, niby prosta robota ale czasochłonna i to wszystko za : dziękujemy, zapraszamy ponownie

Nie omieszkam !
-
Dolores
- Świeżak
- Imię: Kamila
- Sprzęt: GS500F
autor: Dolores » pn maja 29, 2017 6:34 pm
Czekałam na termin kilka tygodni, ale warto było! Profesjonalne podejście, informacje przekazywane na bieżąco i pełne zaangażowanie. Widać, że ludzie z pasją

No i cena nie wyrywa z butów
-
emzu
- Świeżak
- Imię: Konrad
- Sprzęt: Suzuki DL650 AL2
Zostawiam propsa dla chłopaków z Wilczej. Jak zawsze serwis pierwsza klasa - tarcze nawet dobrali mi nawet z akcentem pod kolor moto!
Widzimy się na wiosnę, ewentualnie wpadnę z jakimiś modyfikacjami zimowo

-
lepko
- Znajomy
- Imię: Piotr
- Sprzęt: Suzuki GSF 600
A ode mnie minus
Pokrótce, był do naprawienia wyciek paliwa z okolicy baku oraz parę mniejszych rzeczy. Abstrahując od tego, że moto postało długo bo chyba z 3 tyg, ale akurat to mi nie przeszkadzało, to musiałem oddać do reklamacji gdyż paliwo ciekło bardziej niż po 'naprawie', chłopaki zapomnieli o podstawowej rzeczy czyli o teście czy to co zrobili działa. Okazało się, iż problem był gdzieś indziej, a ja zapłaciłem 500 zł niepotrzebnie za uszczelki. Dodatkowo uszkodzili mi światło stopu, popękało pewnie od demontażu plastików.
Sorry, ale ja do Was już nie pojadę.
-
lepko
- Znajomy
Jako update powyższego, dziś po zdjęciu siedziska okazało się, że moduł z bezpiecznikami itp rzeczami nie został przykręcony i jest jakoś częściowo powyłamywany - uwaga na ten serwis, chyba jedzie już tylko na renomie.
-
Mars
- Kandydat

- Imię: Michał
- Sprzęt: MASA HUKU
-
Kontakt:
Witam
Szanowny kliencie na początku posta chciałem powiedzieć iż poprawki mogą się zdarzyć .
Rozumiem że wyciek finalnie udało się wyeliminować, chociaż jak informowali Cię
nasi mechanicy, mocowania zbiornika były uszkodzone, przez co też pojawiały się wycieki.
Informowaliśmy również, że jeżeli problem powróci to będzie trzeba wymienić zbiornik paliwa.
Dzwoniłeś do naszej firmy informując o uszkodzonej lampie i osobiście
zaproponowałem, abyś podjechał, celem zweryfikowania uszkodzenia jednak
nie skorzystałeś z tej propozycji.
Nie rozumiem więc tego posta bo przecież najpewniej zrekompensowalibyśmy
Twoją stratę.
Ekipa
Wilcza Garage
Marcin Michał Paweł
-
lepko
- Znajomy
Oczywiście, rozumiem iż poprawki mogą się zdarzyć. Też rozumiem, iż nie chciało się zalać zbiornika paliwem by sprawdzić wyciek no bo jeszcze stracilibyście trochę na paliwie, a tak to klient i tak zatankuje, a jak coś będzie nie tak to podjedzie przecież z powrotem. Uszkodzenie lampy pewnie mechanik musiał zauważyć, że coś 'trzasło' no ale może klient nie zauważy, a jak zauważy to podjedzie z powrotem. Ten nieprzykręcony element plastikowy, o którym wspomniałem w ostatnim poście to też oznaka fachowości - przecież klient podjedzie z powrotem kolejny raz i już będzie tip top!
Nie skorzystałem z Twojej propozycji zweryfikowania uszkodzenia, bo motocykl zdążył się już sprzedać.
-
Fotobiker
- Swój

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: Motocykl
autor: Fotobiker » pn lis 06, 2017 9:12 pm
Jeszcze raz wielkie dzięki za fachową robotę /Paweł i za rabat na napęd i na blaszkę i za samo ,,poszukiwanie zaginionej blaszki,,/Jarek, Michał...
Polecam ten serwis jak zawsze...

-
Rakietfiuel96
- Świeżak
- Imię: Mateusz
- Sprzęt: Kawasaki er5
autor: Rakietfiuel96 » pn lis 13, 2017 6:19 am
Może najtańsi nie są i długo się czeka, ale z ich pracy jestem zadowolony , motocykl chodzi tak jak powinien