uzywane skory motocyklowe krakow najwiekszy wybor
Moderator: Qcyk
-
Landor
- KGP 110

- Imię: Jurek
- Sprzęt: B12 S 2001
uzywane skory motocyklowe krakow najwiekszy wybor
Czy ktoś już tam może był? http://krakow.olx.pl/uzywane-skory-moto ... d-35959004
Kraków, ul. Zakopiańska 260
Warto tam zaglądnąć?
Kraków, ul. Zakopiańska 260
Warto tam zaglądnąć?
www.gcstuning.pl
był B6 był B12 :(JEST B12
-
chinczykksws
- KGP 160

- Imię: Kamil
- Sprzęt: GSX-R 1000 k8
- Kontakt:
Re: uzywane skory motocyklowe krakow najwiekszy wybor
Dzis bede smigal po zakopiance w tamtych rejonach to zagladne czy jest cos ciekawego.
-
hary
- KGP 160

- Imię: Tomek
- Sprzęt: był...
Kumpel był. Kupił skórzaną kurtkę hein gericke w fajnym stanie. Ogólnie koleś ma najwięcej ubrania pod chopery, ale ponoć można inne rzeczy też wydłubać.
P.S. Ponoć koleś ciekawy ma charakter
P.S. Ponoć koleś ciekawy ma charakter
Ostatnio zmieniony pt lip 23, 2010 8:20 pm przez hary, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
- Kontakt:
To cos mi sie zdaje ze z ciekawosci przy okazji jakies jazdy wybierzemy sie tam.
ex - Zr7s, Kilofaza
-
Landor
- KGP 110

Jak będę miał czas przed pracą to jutro rano zajrzę... Właśnie w jakąś tanią "papę" celuję, ostatnią też kupiłem "na szmatach" i wytrzymała sporo. Oczywiście dam znać jak i co.
hary co to znaczy "ciekawy" ? hehe
www.gcstuning.pl
-
Mecenas
- KGP 110

- Sprzęt: ETZ250+CBF1000
Niejaki Gumiś 
Całkiem spory wybór (i zdaje się, częsta dostawa).
Jakieś 1,5 roku temu kupiłem tam spodenki Uvexa z ochraniczami - prawie sztuki nowki nie śmigane ("prawie" nie robi tu różnicy) za bodaj 150zł
Całkiem spory wybór (i zdaje się, częsta dostawa).
Jakieś 1,5 roku temu kupiłem tam spodenki Uvexa z ochraniczami - prawie sztuki nowki nie śmigane ("prawie" nie robi tu różnicy) za bodaj 150zł
-
hary
- KGP 160

- Imię: Tomek
- Sprzęt: był...
Z tego co wywnioskowałem z opinii na forach internetowych oraz relacji kumpla to da się zauważyć dziwne zachowanie ;] W każdym razie nic szkodliwegoLandor pisze:Jak będę miał czas przed pracą to jutro rano zajrzę... Właśnie w jakąś tanią "papę" celuję, ostatnią też kupiłem "na szmatach" i wytrzymała sporo. Oczywiście dam znać jak i co.
-
Landor
- KGP 110

Jadę tam jutro, przed południem. W razie "dziwnego zachowania" biorę ze sobą Miska jako obstawę
Zdam relację co i jak dla potomności 
www.gcstuning.pl
-
bigadam
- KGP 160

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: już nie ma
hary pisze: P.S. Ponoć koleś ciekawy ma charakter
hehe
no ma ciekawy, i to naprawdę bardzo
Mieszkam koło niego. Kiedyś chodził w pełnym stroju generała. Pojazdy którymi się poruszał też były ciekawe. Ogólnie bardzo barwna postać
Od dawna sprzedaje skóry, ale mało fajnych rzeczy miał. Może teraz ma większy wybór.
-
asphaltsurfer
- Znajomy
- Imię: Marcin
- Sprzęt: GSXR 1000K6,FZR 1000
Niech ktoś da znać, czy ma tam alpinestarsa ? 
-
TroniC
- GP

- Imię: Mariusz
- Sprzęt: 1000 k4
No ciekawe co tam ma i jaki wybór. Nie wiem czy dobrze kojarzę (mogę się mylić), ale coś mi świta że facet ma to wywalone jak z ciężarówki na kupę...
Po prostu grzebiesz w stercie ciuchów.
Sam planuje kupić na początek jakiś używany kombi. Nie będzie żalu przy ewentualnej wywrotce....
Czekam na relację. Może ktoś jakieś foto cyknie?
Sam planuje kupić na początek jakiś używany kombi. Nie będzie żalu przy ewentualnej wywrotce....
Czekam na relację. Może ktoś jakieś foto cyknie?
http://www.bikepics.com/members/trc/
-
Landor
- KGP 110

No i byłem, parę przymierzyłem, rzeczywiście wygląda to tak, że piętrzą się kupy różnych skórzanych ubrań, niektóre wiszą na wieszakach, niektóre na stołach leżą. Ogólnie towar raczej starawy, ale czego oczekiwać po używkach za kilka groszy. Nie wiem jakie firmy bo nie patrzyłem na to.
Ale jest w czym wybierać. Z tym że dużo małych rozmiarów jeśli chodzi o kurtki, koleś powiedział, że co chwile ma dostawy, to te większe znikają momentalnie. Trzeba utrafić. Z asortymentu widziałem kurtki, kamizelki, spodnie, kombi, pasy nerkowe, kamizelki odblaskowe, trochę butów (prawie same kowbojki) kilka par rękawic...
Sam oglądałem papę. Czarna skóra z czerwonymi rękawami i ramionami oraz białymi lampasami na przodzie i tyle rękawów. W dobrym stanie zewnętrznie, w środku w dwóch miejscach wytarte dziury w podszewce. Kieszenie zewnętrzne po bokach (na zamek) i jedna wewnętrzna na piersi (stalowy zatrzask) bez dziur. Wszystkie zamki sprawne, maskowanie zamka z przodu na rzepa. Na dole zamka dwa stalowe zatrzaski. Ochraniacze z gąbki na łokciach i ramionach. W środku dwa zamki do przypięcia portek oraz, co uważam za przydatną rzecz, po wewnętrznej stronie pleców zapinana kieszeń na ew ochronę kręgosłupa. Cena 220... Myślę, że można by się targować. Na razie taki sobie rekonesans, więc nie naciskałem na zbicie ceny.
Ogólnie spoko gość, pozytywny raczej
Szczery, nie kręcił, jak zabierałem się za przymierzanie kurtek różnych to od razu zwracał uwagę, która była po szlifie.
Ogólnie trzeba pytać, pytać i pytać o nowe dostawy, zawsze się coś znajdzie.
Ale jest w czym wybierać. Z tym że dużo małych rozmiarów jeśli chodzi o kurtki, koleś powiedział, że co chwile ma dostawy, to te większe znikają momentalnie. Trzeba utrafić. Z asortymentu widziałem kurtki, kamizelki, spodnie, kombi, pasy nerkowe, kamizelki odblaskowe, trochę butów (prawie same kowbojki) kilka par rękawic...
Sam oglądałem papę. Czarna skóra z czerwonymi rękawami i ramionami oraz białymi lampasami na przodzie i tyle rękawów. W dobrym stanie zewnętrznie, w środku w dwóch miejscach wytarte dziury w podszewce. Kieszenie zewnętrzne po bokach (na zamek) i jedna wewnętrzna na piersi (stalowy zatrzask) bez dziur. Wszystkie zamki sprawne, maskowanie zamka z przodu na rzepa. Na dole zamka dwa stalowe zatrzaski. Ochraniacze z gąbki na łokciach i ramionach. W środku dwa zamki do przypięcia portek oraz, co uważam za przydatną rzecz, po wewnętrznej stronie pleców zapinana kieszeń na ew ochronę kręgosłupa. Cena 220... Myślę, że można by się targować. Na razie taki sobie rekonesans, więc nie naciskałem na zbicie ceny.
Ogólnie spoko gość, pozytywny raczej
Ogólnie trzeba pytać, pytać i pytać o nowe dostawy, zawsze się coś znajdzie.
www.gcstuning.pl
-
TroniC
- GP

- Imię: Mariusz
- Sprzęt: 1000 k4
A powiedz jeszcze czy ma jakoś skompletowane kombinezony, czy trzeba samemu szukać spodni do kurtek i liczyć na szczęście w złożeniu kompletu?
Pytam bo myślę o kombi dwuczęściowym.
Pytam bo myślę o kombi dwuczęściowym.
http://www.bikepics.com/members/trc/
-
Landor
- KGP 110

Raczej to drugie, kurtek wisi masa na wieszakach, spodnie leżą na stercie. Ale nie wykluczam, że są komplety. Nie interesowało mnie, więc nie pytałem.
tel. do kolesia: - 501430531- dzwonić i pytać
tel. do kolesia: - 501430531- dzwonić i pytać
www.gcstuning.pl
Facet ma konto na Allegro. Codziennie wystawia sporo szmat http://allegro.pl/my_page.php?uid=10719 ... nge_view=1