[SKLEP] Motorismo

... czyli gdzie szanują, a gdzie olewają klienta

Moderator: Qcyk

Awatar użytkownika
woohu
Przyjaciel
Przyjaciel
Imię: Kamil
Sprzęt: Bandit 650

[SKLEP] Motorismo

Post autor: woohu » czw mar 01, 2012 10:50 am

Dzisiaj otworzył się nowy sklep - Motorismo.

Adres: Kraków, ul. Balicka 77

Na mapie: http://mapy.google.pl/maps?q=krak%C3%B3 ... 17&iwloc=A

http://www.motorismo.pl/

Jako, że jest dzień otwarcia, to nie wszystko zostało wyłożone na półki, ale i tak robi wrażenie :)
Jeśli chodzi o obsługę, to można powiedzieć, że klienta dowożą do sklepu ;), zresztą jest to ekipa z ATMu, więc wszystko wzorowo i miło.
Polecam :)

Awatar użytkownika
polly
GP
GP
Sprzęt: sózócki

Re: [Sklep] Motorismo

Post autor: polly » czw mar 01, 2012 8:36 pm

też byłem dzisiaj i wszystko o co pytałem mieli niewypakowane... ale wytłumaczyli mi, że towar, który mieli dostać w poniedziałek dostali dopiero dzisiaj przed południem i zaprosili na jutro ;) najprawdopodobniej jeszcze ich odwiedzę, bo jednak 25% promocji w pierwszym tygodniu kusi :mrgreen:
na co koni kupa, jak kierowca dupa?

Awatar użytkownika
hary
KGP 160
KGP 160
Imię: Tomek
Sprzęt: był...

Post autor: hary » czw mar 01, 2012 10:00 pm

*na wybrane produkty

Awatar użytkownika
Siodemka
Swój
Swój
Imię: Michal
Sprzęt: M07,TDM850

Post autor: Siodemka » pt mar 02, 2012 9:01 am

polly pisze: bo jednak 25% promocji w pierwszym tygodniu kusi
- ale nie na materiały eksploatacyjne :P, trochę mylące ale to chyba celowy chwyt marketingowy :lolsign:

Awatar użytkownika
polly
GP
GP
Sprzęt: sózócki

Post autor: polly » pt mar 02, 2012 11:03 am

Siodemka pisze:
polly pisze: bo jednak 25% promocji w pierwszym tygodniu kusi
- ale nie na materiały eksploatacyjne :P, trochę mylące ale to chyba celowy chwyt marketingowy :lolsign:
no niestety, aż tak dobrze nie ma ;) ja akurat potrzebuję ochraniacze i żółwia, zobaczę jaką mają ofertę i może sobie coś wybiorę
na co koni kupa, jak kierowca dupa?

Awatar użytkownika
xkrzychu
Znajomy
Imię: Krzysztof
Sprzęt: Yamaha TDM 900

Post autor: xkrzychu » śr mar 07, 2012 7:09 pm

Byłem tam w zeszły weekend.
Obsługa tak miła - zwłaszcza młoda blondyneczka :P - że wyszedłem z nowa kurtałą, spodniami, pasem i jeszcze kilkoma drobiazgami i dostalem 10% rabacik :D

Chyba sie nie wyrobili do końca z otwarciem, nie w pełni funkcjonuje np. przebieralnia i jest troche bałagan w ubraniach, ale .. dają rade :)

Awatar użytkownika
laufer13
KGP 80
KGP 80
Imię: Michael
Sprzęt: Fzs 600

Post autor: laufer13 » śr mar 07, 2012 9:57 pm

xkrzychu pisze:Byłem tam w zeszły weekend.
Obsługa tak miła - zwłaszcza młoda blondyneczka :P - że wyszedłem z nowa kurtałą, spodniami, pasem i jeszcze kilkoma drobiazgami i dostalem 10% rabacik :D

Chyba sie nie wyrobili do końca z otwarciem, nie w pełni funkcjonuje np. przebieralnia i jest troche bałagan w ubraniach, ale .. dają rade :)
a u nich na stronie pisze że w pierwszym tyg po otwarciu rabat 25% w drugim 20% itd. Na wybrany asortyment, czyli wybierałes to co nie na promocji czy jak??
Czy miłość do motocykla jest zła?

Awatar użytkownika
lolo
Świeżak
Imię: Łukasz
Sprzęt: CBR600RR

Post autor: lolo » czw mar 08, 2012 9:11 am

Też daję duży PLUS. Obsługa ok, a blondyneczka naprawdę bardzo fajna:) Wcisnęła mi Handroidy z 10% rabatem, więc jestem zadowolony.
Co do promocji to jest tak jak mają na stronie - na wybrane produkty, z tego co widziałem to głównie kaski i coś tam jeszcze. Wyposażenie całkiem niezłe, ale jeszcze zbierają/kompletują asortyment.

Awatar użytkownika
KOSA_R6
Kandydat
Kandydat
Sprzęt: R6

Post autor: KOSA_R6 » sob mar 10, 2012 6:51 pm

Całkiem miło kombi zakupione.Minus za brak wieszaków w przebieralni ale miła blondyneczka przyszła w pomocy. I to jej ERRR..... :respekt:
Poczuć prawdziwy zapach życia .....

Awatar użytkownika
Ani
Znajomy
Imię: Marcin
Sprzęt: CBR F4i

Post autor: Ani » sob mar 10, 2012 8:55 pm

Byłem, pooglądałem, zakupiłem co trzeba :D
Obsługa świetna, no ale w sumie to stara dobra ekipa z ATM'u więc można się było tego spodziewać.
Chłopaki (no i oczywiście miła Blondyneczko......eehhhhh...... :wink: ) oby tak dalej.
Pozdro

Awatar użytkownika
xkrzychu
Znajomy
Imię: Krzysztof
Sprzęt: Yamaha TDM 900

Post autor: xkrzychu » pn mar 12, 2012 12:06 am

laufer13 pisze:
xkrzychu pisze:...dostalem 10% rabacik :D
a u nich na stronie pisze że w pierwszym tyg po otwarciu rabat 25% w drugim 20% itd. Na wybrany asortyment, czyli wybierałes to co nie na promocji czy jak??
Wtedy kiedy byłem, to chyba w pierwszy weekend po otwarciu i nie było nigdzie mowy o promocjach 25% :/ Wręcz powiedziano mi, że nie ma co liczyć na taki rabat...

W zeszły weekend wisiały już sobie grzecznie zawieszki na niektórych produktach. Ale trzeba sie spieszyc bo im poźniej tym mniejszy rabat =]

michalm
Znajomy
Imię: Michał
Sprzęt: Honda

Post autor: michalm » ndz kwie 22, 2012 8:36 pm

Serdecznie polecam, obsługa pomaga, doradza lub odradza. Co najważniejsze "kobieta" w sklepie to moim zdaniem podstawa - potrafi powiedzieć jak ciuch leży na facecie. Jak każdy dobrze wie jest to bardzo ważne :-)
Pozdrawiam,
Michał.

Awatar użytkownika
Blejdzik
KGP 160
KGP 160
Imię: Tomek
Sprzęt: Monster 800ie
Kontakt:

Post autor: Blejdzik » pn kwie 23, 2012 5:59 am

Byłem w sobotę, kupowałem kurtkę i rękawiczki dla plecaka-towar ok, ale gdy zapytałem o rabat, to usłyszałem że "przy kwocie 500zł rabatów mi nie mogą dać". Hmm...pewnie jakbym kupował kombi Dainese albo Alpiny, to nie byłbym potraktowany jak klient gorszego gatunku... Dostałem siatkę na moto wartą 18zł-dobre i to, ale raczej do tego sklepu już nie wrócę ze względu na podejście obsługi do klienta...
Tarcze i klocki hamulcowe- brakeparts.pl

Awatar użytkownika
woohu
Przyjaciel
Przyjaciel
Sprzęt: Bandit 650

Post autor: woohu » czw cze 28, 2012 3:44 pm

A ja w przeciwieństwie do kolegi powyżej powiem, że jestem bardzo zadowolony, bo nie kupowałem kombika Dajnisa, a rabat dostałem bez pytania :P Więc po raz kolejny polecam, zachwalam itd! :)

Awatar użytkownika
dzidek83
Swój
Swój
Imię: Przemek
Sprzęt: GSX 750 Inazuma

Re: [SKLEP] Motorismo

Post autor: dzidek83 » wt mar 05, 2013 2:30 pm

A ja powiem, że to jedno z moich dwóch ulubionych tego typu miejsc w Krakowie. Obsługa przemiła i gadatliwa :) No i bardzo cierpliwa. Do spodni chyba robiłem ze trzy podejścia i za każdy razem miła Pani była dla mnie niezwykle cierpliwa ;] No i kupiłem spodnie (które rozwaliłem na pierwszej jeździe ;] ), dostałem szmatki do czyszczenia kasku. Niby drobnostka, ale po sezonie nie wyczyściłem kasku i w ostatnią sobotę uratowały mi życie. Kask jak nowy :)

Polecam gorąco, na pewno warto odwiedzić jak szukacie jakiegoś sprzętu.
Silnik, dwa koła i mina wesoła :)

ODPOWIEDZ