[SKLEP] BiMOTO, czyli Sklep Moto u Kuby
Moderator: Qcyk
-
Kubo
- KGP 200

- Imię: Kuba
- Sprzęt: ZX-6R Torówka
- Kontakt:
[SKLEP] BiMOTO, czyli Sklep Moto u Kuby
Heja,
zapraszam Was do zapoznania się z ofertą mojej sieci sklepów i serwisu motocyklowego, pod nazwą BiMoto.
Jak sama nazwa wskazuje nie ograniczam się jedynie do ubiorów stricte Męskich czy Unisex'ów, lecz stale rozszerzam także ofertę ubiorów dla Kobiet, z kaskami, butami i rękawicami włącznie.
Mamy na sklepach sporo ubiorów damskich (kurtki i spodnie RST, Rebelhorn, Shima, kaski HJC, Shark, LS2, rękawice Shima, RST i Rebelhorn, buty Rebelhorn, Ixon, Shima, Sidi, Dainese, Gaerne), jeszcze więcej mam w ofercie i w każdej chwili mogę sprowadzić do przymiarki cokolwiek potrzeba.
Jeśli chodzi o rzeczy dla Mężczyzn, to oczywiście oferta jest bardzo obszerna, także warto podjechać, oglądnąć, przymierzyć...
Ogólnie w ofercie moich sklepów posiadam takie rzeczy/marki jak:
- Ubiór Motocyklowy -> Held (większość z oferty sprowadzam do przymiarki) ; Falco ; Ozone ; RST ; Rebelhorn, Shima, Sidi ; Alpinestars ; Adrenaline ; Ixon ; i inne...
- Kaski Motocyklowe -> HJC ; Shoei ; Shark ; Nolan ; Airoh ; AGV ; Suomy ; LS2 ; Caberg
- Opony motocyklowe -> Dunlop ; Michelin ; Bridgestone ; Heidenau ; Continental ; Metzeler ; Maxxis ; Shinko ; Pirelli
- akcesoria motocyklowe (kierunkowskazy, stelaże tablicy rejestracyjnej, klamki, crashpady, tankpady, szyby, sety kierowcy, nakładki dekli i wiele innych )
- Ładowarki akumulatorowe -> Oxford, TronicTX,
- Intercomy -> Scala Rider, Sena, Interphone
- klocki/tarcze hamulcowe -> SBS ; EBC ; Nissin ; ClBrakes ; NG ; Versah ; TRW ; Brembo ; Braking
- chemia motocyklowa -> Motul ; BelRay ; Castrol ; S100 ; Oxford ; Ipone
- Kufry/Stelaże i akcesoria -> Givi, Kappa ; SW Motech ; Shad
- Filtry powietrza i oleju -> HifloFiltro ; Meiwa ; K&N ; PiperCross ; BMC ; MWR ; OEM
i wiele, wiele innych. Czegokolwiek potrzebujecie, dzwońcie, piszcie, pytajcie. Zawsze pomożemy w miarę możliwości.
Jak pisałem wyżej, zawsze istnieje możliwość ściągnięcia danej rzeczy na zasadzie 'przymiarki', czyli bez przymusu późniejszego zakupu, jeśli się nie spodoba, lub nie będzie pasowało.
Współpracuję także ściśle z autoryzowanymi dealerami marek Suzuki ; Honda ; BMW ; Kawasaki ; Ducati ; Aprilia ; KTM ; Yamaha,także bezproblemowo ściągnę każdą część oryginalną pożądaną do jednośladów w/w marek po cenach salonowych, bez dodatkowych opłat.
Cd. cen, na pewno w razie chęci zakupu czegokolwiek dogadamy się, tak abyście byli zadowoleni.
Serwis motocykli także w naszej ofercie (od 02.2013r.). Serwisujemy motocykle wszelkiej maści, starsze jak i te nowe, bez większych wyjątków.
Tomasz, który zajmował się będzie Waszymi motocyklami, ma długo-letnie doświadczenie w naprawach motocykli, więc zna się na tym co robi.
Oczywiście informacje co do cen obsługi serwisowej udzielamy najlepiej osobiście, ew. telefonicznie, jeśli chodzi o prostsze-nieskomplikowane usługi.
Z jakości wykonywanych prac na pewno będziecie zadowoleni, o czym zapewniam.
Zapraszam zatem z czymś drobnym, jak i z trudnymi tematami. Każdy klient będzie traktowany na tym samym poziomie.
Staramy się trzymać krótkie terminy oczekiwania na serwis, więc długie kolejki u nas na pewno Was ominą!
Posiadając własny transport, umożliwiamy odebranie i odwiezienie sprzęta pod dom, ew. podjechanie pod moto jeśli zepsuło się w trasie. Wy dzwonicie, my przyjeżdżamy gdzie trzeba i zawozimy moto na serwis.
Z dodatkowych ofert:
– Transport Motocykli Busem oraz przystosowaną do tegoż celu przyczepką. Możliwość przewiezienia 4-5 motocykli naraz.
Ceny ustalane indywidualnie w zależności od kilometrażu.
zapraszam Was do zapoznania się z ofertą mojej sieci sklepów i serwisu motocyklowego, pod nazwą BiMoto.
Jak sama nazwa wskazuje nie ograniczam się jedynie do ubiorów stricte Męskich czy Unisex'ów, lecz stale rozszerzam także ofertę ubiorów dla Kobiet, z kaskami, butami i rękawicami włącznie.
Mamy na sklepach sporo ubiorów damskich (kurtki i spodnie RST, Rebelhorn, Shima, kaski HJC, Shark, LS2, rękawice Shima, RST i Rebelhorn, buty Rebelhorn, Ixon, Shima, Sidi, Dainese, Gaerne), jeszcze więcej mam w ofercie i w każdej chwili mogę sprowadzić do przymiarki cokolwiek potrzeba.
Jeśli chodzi o rzeczy dla Mężczyzn, to oczywiście oferta jest bardzo obszerna, także warto podjechać, oglądnąć, przymierzyć...
Ogólnie w ofercie moich sklepów posiadam takie rzeczy/marki jak:
- Ubiór Motocyklowy -> Held (większość z oferty sprowadzam do przymiarki) ; Falco ; Ozone ; RST ; Rebelhorn, Shima, Sidi ; Alpinestars ; Adrenaline ; Ixon ; i inne...
- Kaski Motocyklowe -> HJC ; Shoei ; Shark ; Nolan ; Airoh ; AGV ; Suomy ; LS2 ; Caberg
- Opony motocyklowe -> Dunlop ; Michelin ; Bridgestone ; Heidenau ; Continental ; Metzeler ; Maxxis ; Shinko ; Pirelli
- akcesoria motocyklowe (kierunkowskazy, stelaże tablicy rejestracyjnej, klamki, crashpady, tankpady, szyby, sety kierowcy, nakładki dekli i wiele innych )
- Ładowarki akumulatorowe -> Oxford, TronicTX,
- Intercomy -> Scala Rider, Sena, Interphone
- klocki/tarcze hamulcowe -> SBS ; EBC ; Nissin ; ClBrakes ; NG ; Versah ; TRW ; Brembo ; Braking
- chemia motocyklowa -> Motul ; BelRay ; Castrol ; S100 ; Oxford ; Ipone
- Kufry/Stelaże i akcesoria -> Givi, Kappa ; SW Motech ; Shad
- Filtry powietrza i oleju -> HifloFiltro ; Meiwa ; K&N ; PiperCross ; BMC ; MWR ; OEM
i wiele, wiele innych. Czegokolwiek potrzebujecie, dzwońcie, piszcie, pytajcie. Zawsze pomożemy w miarę możliwości.
Jak pisałem wyżej, zawsze istnieje możliwość ściągnięcia danej rzeczy na zasadzie 'przymiarki', czyli bez przymusu późniejszego zakupu, jeśli się nie spodoba, lub nie będzie pasowało.
Współpracuję także ściśle z autoryzowanymi dealerami marek Suzuki ; Honda ; BMW ; Kawasaki ; Ducati ; Aprilia ; KTM ; Yamaha,także bezproblemowo ściągnę każdą część oryginalną pożądaną do jednośladów w/w marek po cenach salonowych, bez dodatkowych opłat.
Cd. cen, na pewno w razie chęci zakupu czegokolwiek dogadamy się, tak abyście byli zadowoleni.
Serwis motocykli także w naszej ofercie (od 02.2013r.). Serwisujemy motocykle wszelkiej maści, starsze jak i te nowe, bez większych wyjątków.
Tomasz, który zajmował się będzie Waszymi motocyklami, ma długo-letnie doświadczenie w naprawach motocykli, więc zna się na tym co robi.
Oczywiście informacje co do cen obsługi serwisowej udzielamy najlepiej osobiście, ew. telefonicznie, jeśli chodzi o prostsze-nieskomplikowane usługi.
Z jakości wykonywanych prac na pewno będziecie zadowoleni, o czym zapewniam.
Zapraszam zatem z czymś drobnym, jak i z trudnymi tematami. Każdy klient będzie traktowany na tym samym poziomie.
Staramy się trzymać krótkie terminy oczekiwania na serwis, więc długie kolejki u nas na pewno Was ominą!
Posiadając własny transport, umożliwiamy odebranie i odwiezienie sprzęta pod dom, ew. podjechanie pod moto jeśli zepsuło się w trasie. Wy dzwonicie, my przyjeżdżamy gdzie trzeba i zawozimy moto na serwis.
Z dodatkowych ofert:
– Transport Motocykli Busem oraz przystosowaną do tegoż celu przyczepką. Możliwość przewiezienia 4-5 motocykli naraz.
Ceny ustalane indywidualnie w zależności od kilometrażu.
Ostatnio zmieniony wt paź 11, 2011 8:48 am przez Kubo, łącznie zmieniany 10 razy.
Polub:
http://www.facebook.com/BiMoto :pray:
http://www.facebook.com/BiMoto :pray:
-
okrop
- NO LIMITED

- Imię: Marek
- Sprzęt: B12S '03
- Kontakt:
sklepik fajny tylko daleko od centrum
krakowa...
oferta na miejscu jak na zdjeciach, ale polecam zajrzec, bo wiekszosc rzeczy kubo jak nie ma to sprowadzi
jak z dziadkiem kupowalismy kaski to specjalnie dla nas sciagal inne rozmiary do przymiarki itd. Teraz czekam na stelarz pod kufer, i pewnie jeszcze nie jedna rzecz u niego kupie w przyszlosci.
krakowa...
oferta na miejscu jak na zdjeciach, ale polecam zajrzec, bo wiekszosc rzeczy kubo jak nie ma to sprowadzi
Zwolnij. Lepiej dojechać niż mieć swój temat na forum.
[url=http://www.bikepics.com/members/okrop/03gsf1200s//]B12[/url]
[url=http://www.bikepics.com/members/okrop/03gsf1200s//]B12[/url]
-
flash
- Kandydat

- Imię: Damian
- Sprzęt: B 6
Moja inicjacja u Kuby już była ściągnął mi oponkę Pilot Road 2 z upustem forumowym, mimo wiary w jak najlepsze chęci pewnie z przekory zawsze sprawdzam cenę zakupu, więc wam mogę powiedzieć że dzwoniłem do serwisu gdzie serwisowałem wczesniej motocykl zarówno w Krakowie jak i w Katowicach i o cenie tak korzystnej nie można było nawet dyskutować.
o chęciach Kuby i jego dobrej woli nie będę mówił każdy kto go zna wie, że chce jak najlepiej i wszędzie go pełno
jeżdżEM.... bo muszEM... czasami także chcEM... niekiedy tylko po to żeby ochłodzić silnik
--------------------------------
flash
flash
-
Marekkkk3
-
Sasiad
- KGP 160

- Imię: Piotr
- Sprzęt: R1200RT
Właściwie to powinienem był się już jakiś czas temu wpisać, ale się zagapiłem...
Zakupione:
- stelaż, płyta i kufer centralny GIVI + montaż
- oponka przednia Michelin + wymiana
Dobre ceny, miło, ciągle aktualne informacje (jak tylko coś więcej wiedział
o stanie zamówienia to dzwonił powiedzieć) no i szybkość realizacji (kto
zna moje przeprawy z kupowaniem kufra w jotte - bardzo nieserdecznie
niepozdrawiam - ten wie o co mi chodzi).
Serdecznie polecam. To były moje pierwsze, ale na 1345687% nie ostatnie
zakupy u Kubo.
Pozdrawiam
Sasiad
Zakupione:
- stelaż, płyta i kufer centralny GIVI + montaż
- oponka przednia Michelin + wymiana
Dobre ceny, miło, ciągle aktualne informacje (jak tylko coś więcej wiedział
o stanie zamówienia to dzwonił powiedzieć) no i szybkość realizacji (kto
zna moje przeprawy z kupowaniem kufra w jotte - bardzo nieserdecznie
niepozdrawiam - ten wie o co mi chodzi).
Serdecznie polecam. To były moje pierwsze, ale na 1345687% nie ostatnie
zakupy u Kubo.
Pozdrawiam
Sasiad
If you're important, people will wait.
Trudno mi rowniez Kubka nie pochwalic.
Profesionalnie doradzi, zamowi rzeczy jezeli ich nie ma na stanie, da przyjemny rabacik i jeszcze do Krakowa przywiezie zamowione graty (chociaz do Trzebini warto sie przejechac nawet dla przyjemnosci ze wzgledu na pyszny asfalt). Miod!
Profesionalnie doradzi, zamowi rzeczy jezeli ich nie ma na stanie, da przyjemny rabacik i jeszcze do Krakowa przywiezie zamowione graty (chociaz do Trzebini warto sie przejechac nawet dla przyjemnosci ze wzgledu na pyszny asfalt). Miod!
:kenty:
---------------------------
---------------------------
-
qiun
- Swój

- Imię: Seba
- Sprzęt: cbr
- Kontakt:
Byłem kupiłem i wyjechałem ZADOWOLONY. Profesjonalizm na każdym kroku, zamówione rzeczy dotarły tak jak powiedział. Po zakupie gadaliśmy chyba jeszcze z 1,5 h
tak więc chłopak ma niezłe gadane ja z resztą też tak więc się na wzajem uzupełnialiśmy
.
Wiem jedno jak będę coś kupował do motocykla to na pewno u Kuby
Wiem jedno jak będę coś kupował do motocykla to na pewno u Kuby
Zanim odkręcisz manetkę pomyśl ...
-
flash
- Kandydat

- Imię: Damian
- Sprzęt: B 6
Bardzo długo to trwało zanim zebrałem się do napisania tego posta. Ale stale brak czasu i czasu. Już wcześniej Kubę wychwalałem za oponkę itd. Ale kontynuacja nastąpiła natychmiastowo.
Wybraliśmy sobie ze wspólnikiem spodnie skórzane w Larssonie, mimo rabatu bo kupujemy tam na naszego mechanika u Kuby były i tak po 100 taniej od sztuki. Ze spodni jesteśmy zadowoleni, z ceny jeszcze bardziej. (+)
Do spodni Kuba podszedł profesjonalnie, jeszcze doradził świetne buty Falco połączenie rozsądku z ceną, jeszcze dał forumowy upuścik i znowu byliśmy zadowoleni. Mimo że moje jeszcze się trzymały całkiem nieźle wziąłem jeszcze jedne jakby miało zabraknąć (fobia jak za komuny). (+)
Że nie wspomnę o kaskach, nasprowadzał całą masę pod nad żebyśmy mogli przebierać wybierać i mierzyć na dyńki. Więc wywaliłem swojego szczękowca. I znów byliśmy zadowoleni. (+).
Myślę że tak ogólnie Kuba był zadowolony bo parę groszy zosawiliśmy, a My zadowoleni bo mądrze je wydaliśmy. Generalnie sądząc bo ilości słów "zadowoleni", Kuba spokojnie będzie mógł zmienić nick na zadowalacz
. Bez podtekstów nie jestem homofobem.
P...O...L...E...C...A...M
Można kupić dobre rzeczy, co ważne w dobrych cenach. Za wszystko można zapłacić MasterCard
. A pogawędki z Kubą bezcenne.
Wybraliśmy sobie ze wspólnikiem spodnie skórzane w Larssonie, mimo rabatu bo kupujemy tam na naszego mechanika u Kuby były i tak po 100 taniej od sztuki. Ze spodni jesteśmy zadowoleni, z ceny jeszcze bardziej. (+)
Do spodni Kuba podszedł profesjonalnie, jeszcze doradził świetne buty Falco połączenie rozsądku z ceną, jeszcze dał forumowy upuścik i znowu byliśmy zadowoleni. Mimo że moje jeszcze się trzymały całkiem nieźle wziąłem jeszcze jedne jakby miało zabraknąć (fobia jak za komuny). (+)
Że nie wspomnę o kaskach, nasprowadzał całą masę pod nad żebyśmy mogli przebierać wybierać i mierzyć na dyńki. Więc wywaliłem swojego szczękowca. I znów byliśmy zadowoleni. (+).
Myślę że tak ogólnie Kuba był zadowolony bo parę groszy zosawiliśmy, a My zadowoleni bo mądrze je wydaliśmy. Generalnie sądząc bo ilości słów "zadowoleni", Kuba spokojnie będzie mógł zmienić nick na zadowalacz
P...O...L...E...C...A...M
Można kupić dobre rzeczy, co ważne w dobrych cenach. Za wszystko można zapłacić MasterCard
jeżdżEM.... bo muszEM... czasami także chcEM... niekiedy tylko po to żeby ochłodzić silnik
flash
flash
-
zizia25
To i ja dopisuję do dłuuugiej listy zadowolonych klientów Kuby
Sprowadził dla mnie w tempie super błyskawicznym opony, dopłacając przy tym chyba do interesu, bo cena była absolutnie rewelacyjna. Oczywiście oponki założone na miejscu, a stare, dostarczone zostały do krakowa, przy czym Kubo ryzykował niemal życiem, a już na pewno zdrowiem , oczekując na mnie w 40 stopniowym upale....
I to wszystko okraszone wielce miłymi pogaduszkami...przez wzgląd na nie , z pewnością jeszcze zaglądnę do sklepu
Polecam bezkrytycznie!
Polecam bezkrytycznie!