[SKLEP] BiMOTO, czyli Sklep Moto u Kuby

... czyli gdzie szanują, a gdzie olewają klienta

Moderator: Qcyk

Awatar użytkownika
Kubo
KGP 200
KGP 200
Imię: Kuba
Sprzęt: ZX-6R Torówka
Kontakt:

[SKLEP] BiMOTO, czyli Sklep Moto u Kuby

Post autor: Kubo » czw maja 08, 2008 4:56 pm

Heja,

zapraszam Was do zapoznania się z ofertą mojej sieci sklepów i serwisu motocyklowego, pod nazwą BiMoto.

Jak sama nazwa wskazuje nie ograniczam się jedynie do ubiorów stricte Męskich czy Unisex'ów, lecz stale rozszerzam także ofertę ubiorów dla Kobiet, z kaskami, butami i rękawicami włącznie.

Mamy na sklepach sporo ubiorów damskich (kurtki i spodnie RST, Rebelhorn, Shima, kaski HJC, Shark, LS2, rękawice Shima, RST i Rebelhorn, buty Rebelhorn, Ixon, Shima, Sidi, Dainese, Gaerne), jeszcze więcej mam w ofercie i w każdej chwili mogę sprowadzić do przymiarki cokolwiek potrzeba.

Jeśli chodzi o rzeczy dla Mężczyzn, to oczywiście oferta jest bardzo obszerna, także warto podjechać, oglądnąć, przymierzyć...

Ogólnie w ofercie moich sklepów posiadam takie rzeczy/marki jak:

- Ubiór Motocyklowy -> Held (większość z oferty sprowadzam do przymiarki) ; Falco ; Ozone ; RST ; Rebelhorn, Shima, Sidi ; Alpinestars ; Adrenaline ; Ixon ; i inne...
- Kaski Motocyklowe -> HJC ; Shoei ; Shark ; Nolan ; Airoh ; AGV ; Suomy ; LS2 ; Caberg
- Opony motocyklowe -> Dunlop ; Michelin ; Bridgestone ; Heidenau ; Continental ; Metzeler ; Maxxis ; Shinko ; Pirelli
- akcesoria motocyklowe (kierunkowskazy, stelaże tablicy rejestracyjnej, klamki, crashpady, tankpady, szyby, sety kierowcy, nakładki dekli i wiele innych )
- Ładowarki akumulatorowe -> Oxford, TronicTX,
- Intercomy -> Scala Rider, Sena, Interphone
- klocki/tarcze hamulcowe -> SBS ; EBC ; Nissin ; ClBrakes ; NG ; Versah ; TRW ; Brembo ; Braking
- chemia motocyklowa -> Motul ; BelRay ; Castrol ; S100 ; Oxford ; Ipone
- Kufry/Stelaże i akcesoria -> Givi, Kappa ; SW Motech ; Shad
- Filtry powietrza i oleju -> HifloFiltro ; Meiwa ; K&N ; PiperCross ; BMC ; MWR ; OEM

i wiele, wiele innych. Czegokolwiek potrzebujecie, dzwońcie, piszcie, pytajcie. Zawsze pomożemy w miarę możliwości.
Jak pisałem wyżej, zawsze istnieje możliwość ściągnięcia danej rzeczy na zasadzie 'przymiarki', czyli bez przymusu późniejszego zakupu, jeśli się nie spodoba, lub nie będzie pasowało.

Współpracuję także ściśle z autoryzowanymi dealerami marek Suzuki ; Honda ; BMW ; Kawasaki ; Ducati ; Aprilia ; KTM ; Yamaha,także bezproblemowo ściągnę każdą część oryginalną pożądaną do jednośladów w/w marek po cenach salonowych, bez dodatkowych opłat.

Cd. cen, na pewno w razie chęci zakupu czegokolwiek dogadamy się, tak abyście byli zadowoleni.

Serwis motocykli także w naszej ofercie (od 02.2013r.). Serwisujemy motocykle wszelkiej maści, starsze jak i te nowe, bez większych wyjątków.
Tomasz, który zajmował się będzie Waszymi motocyklami, ma długo-letnie doświadczenie w naprawach motocykli, więc zna się na tym co robi.
Oczywiście informacje co do cen obsługi serwisowej udzielamy najlepiej osobiście, ew. telefonicznie, jeśli chodzi o prostsze-nieskomplikowane usługi.
Z jakości wykonywanych prac na pewno będziecie zadowoleni, o czym zapewniam.

Zapraszam zatem z czymś drobnym, jak i z trudnymi tematami. Każdy klient będzie traktowany na tym samym poziomie.
Staramy się trzymać krótkie terminy oczekiwania na serwis, więc długie kolejki u nas na pewno Was ominą!
Posiadając własny transport, umożliwiamy odebranie i odwiezienie sprzęta pod dom, ew. podjechanie pod moto jeśli zepsuło się w trasie. Wy dzwonicie, my przyjeżdżamy gdzie trzeba i zawozimy moto na serwis.

Z dodatkowych ofert:

– Transport Motocykli Busem oraz przystosowaną do tegoż celu przyczepką. Możliwość przewiezienia 4-5 motocykli naraz.
Ceny ustalane indywidualnie w zależności od kilometrażu.
Ostatnio zmieniony wt paź 11, 2011 8:48 am przez Kubo, łącznie zmieniany 10 razy.
Polub:
http://www.facebook.com/BiMoto :pray:

Awatar użytkownika
okrop
NO LIMITED
NO LIMITED
Imię: Marek
Sprzęt: B12S '03
Kontakt:

Post autor: okrop » pt maja 09, 2008 7:40 am

sklepik fajny tylko daleko od centrum
krakowa...

oferta na miejscu jak na zdjeciach, ale polecam zajrzec, bo wiekszosc rzeczy kubo jak nie ma to sprowadzi ;) jak z dziadkiem kupowalismy kaski to specjalnie dla nas sciagal inne rozmiary do przymiarki itd. Teraz czekam na stelarz pod kufer, i pewnie jeszcze nie jedna rzecz u niego kupie w przyszlosci.
Zwolnij. Lepiej dojechać niż mieć swój temat na forum.

[url=http://www.bikepics.com/members/okrop/03gsf1200s//]B12[/url]

Awatar użytkownika
Sierżant
KGP 200
KGP 200
Imię: Bogusław
Sprzęt: GTR 1400

Post autor: Sierżant » pt maja 09, 2008 7:40 pm

No Kubusiu jeśli będziesz miał taki bajer jak w +sie to satysfakcja murowana
ja sam pewnie nie długo się przekonam bo zamierzam się wybrać na zakupy
więc mam nadzieję że opinia będzie OK .

Pozdrawiam Sierżant :witam:
www Riders of Flames

Awatar użytkownika
flash
Kandydat
Kandydat
Imię: Damian
Sprzęt: B 6

Post autor: flash » pt maja 09, 2008 8:18 pm

:banan:

Moja inicjacja u Kuby już była ściągnął mi oponkę Pilot Road 2 z upustem forumowym, mimo wiary w jak najlepsze chęci pewnie z przekory zawsze sprawdzam cenę zakupu, więc wam mogę powiedzieć że dzwoniłem do serwisu gdzie serwisowałem wczesniej motocykl zarówno w Krakowie jak i w Katowicach i o cenie tak korzystnej nie można było nawet dyskutować.

o chęciach Kuby i jego dobrej woli nie będę mówił każdy kto go zna wie, że chce jak najlepiej i wszędzie go pełno :). No i jak zawsze motocyklista zrozumie motocyklistę najlepiej to zasada podstawowa. No i oczywista oczywistość odradzam internetowe zakupy odzieży i kasków, z moich poprzednich doświadczeń. Więc polecam odwiedziny w sklepie Kuby toż to w pewnym sensie dziecko forumowe :)
jeżdżEM.... bo muszEM... czasami także chcEM... niekiedy tylko po to żeby ochłodzić silnik
--------------------------------
flash

Marekkkk3

Post autor: Marekkkk3 » ndz maja 11, 2008 6:13 pm

Ja także polecam kolegę Kubę. Kupowałem u niego olej i to z niezłym rabacikiem. POLECAM w 100% :moto:

Awatar użytkownika
Sasiad
KGP 160
KGP 160
Imię: Piotr
Sprzęt: R1200RT

Post autor: Sasiad » czw lip 03, 2008 7:24 pm

Właściwie to powinienem był się już jakiś czas temu wpisać, ale się zagapiłem... :smile:

Zakupione:
- stelaż, płyta i kufer centralny GIVI + montaż
- oponka przednia Michelin + wymiana

Dobre ceny, miło, ciągle aktualne informacje (jak tylko coś więcej wiedział
o stanie zamówienia to dzwonił powiedzieć) no i szybkość realizacji (kto
zna moje przeprawy z kupowaniem kufra w jotte - bardzo nieserdecznie
niepozdrawiam - ten wie o co mi chodzi).

Serdecznie polecam. To były moje pierwsze, ale na 1345687% nie ostatnie
zakupy u Kubo.

Pozdrawiam
Sasiad :cool:
If you're important, people will wait.

Awatar użytkownika
okrop
NO LIMITED
NO LIMITED
Imię: Marek
Sprzęt: B12S '03
Kontakt:

Post autor: okrop » pt lip 04, 2008 7:38 am

no oczywiscie ze stelarz i reszte juz od dawna mam - z dostawa pod dom ;)
plusik - i polecam kolege!!
Zwolnij. Lepiej dojechać niż mieć swój temat na forum.

[url=http://www.bikepics.com/members/okrop/03gsf1200s//]B12[/url]

Awatar użytkownika
qiun
Swój
Swój
Imię: Seba
Sprzęt: cbr
Kontakt:

Post autor: qiun » pt lip 04, 2008 2:01 pm

Wczoraj byłem u Kuby i powiem Wam że jeszcze niegdy nie była tak zbombardowany informacjami jak u niego, co mi się bardzo podobało.
Na każde moje pytanie konkretna odpowiedź bez owijania w bawełnę. No i zajefajny rabacik dostałem :)
Gorąco kolegę polecam !!!!
Zanim odkręcisz manetkę pomyśl ...

Awatar użytkownika
sarawi
KGP 300
KGP 300
Sprzęt: BMW f 650 GS

Post autor: sarawi » pt lip 04, 2008 4:09 pm

ah, to chyba ja tez sie powinnam dopisac, mimo, ze kupowalam od Kubo tylko naklejki z anti-fogiem na wizjer - wystawil je dla mnie specjalnie na allegro, potem umowilismy sie w Krakowie, odebralam, dostalam rabacik, wszystko cacy :) - chociaz to juz kilka miesiecy temu bylo, prawie zapomnialam ;)

Komar
KGP 45
KGP 45
Sprzęt: cymco

Post autor: Komar » pt lip 04, 2008 5:23 pm

witam was
Ostatnio zmieniony pt sie 26, 2011 6:20 am przez Komar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Robson
KGP 80
KGP 80
Imię: Robert
Sprzęt: Kawasaki Voyage

Post autor: Robson » pt lip 04, 2008 8:44 pm

Kubo to fajny gość tylko nie potrzebnie jeździ do Brna :nakolo:
Robson Kawasaki Voyager XII

Awatar użytkownika
dziadek
KGP 110
KGP 110
Sprzęt: BRak

Post autor: dziadek » sob lip 05, 2008 2:16 pm

Trudno mi rowniez Kubka nie pochwalic.

Profesionalnie doradzi, zamowi rzeczy jezeli ich nie ma na stanie, da przyjemny rabacik i jeszcze do Krakowa przywiezie zamowione graty (chociaz do Trzebini warto sie przejechac nawet dla przyjemnosci ze wzgledu na pyszny asfalt). Miod!
:kenty:
---------------------------

Awatar użytkownika
qiun
Swój
Swój
Imię: Seba
Sprzęt: cbr
Kontakt:

Post autor: qiun » czw lip 10, 2008 9:07 pm

Byłem kupiłem i wyjechałem ZADOWOLONY. Profesjonalizm na każdym kroku, zamówione rzeczy dotarły tak jak powiedział. Po zakupie gadaliśmy chyba jeszcze z 1,5 h ;) tak więc chłopak ma niezłe gadane ja z resztą też tak więc się na wzajem uzupełnialiśmy :devil: .
Wiem jedno jak będę coś kupował do motocykla to na pewno u Kuby :terefere:
Zanim odkręcisz manetkę pomyśl ...

Awatar użytkownika
flash
Kandydat
Kandydat
Imię: Damian
Sprzęt: B 6

Post autor: flash » pt lip 11, 2008 5:06 pm

Bardzo długo to trwało zanim zebrałem się do napisania tego posta. Ale stale brak czasu i czasu. Już wcześniej Kubę wychwalałem za oponkę itd. Ale kontynuacja nastąpiła natychmiastowo.

Wybraliśmy sobie ze wspólnikiem spodnie skórzane w Larssonie, mimo rabatu bo kupujemy tam na naszego mechanika u Kuby były i tak po 100 taniej od sztuki. Ze spodni jesteśmy zadowoleni, z ceny jeszcze bardziej. (+)

Do spodni Kuba podszedł profesjonalnie, jeszcze doradził świetne buty Falco połączenie rozsądku z ceną, jeszcze dał forumowy upuścik i znowu byliśmy zadowoleni. Mimo że moje jeszcze się trzymały całkiem nieźle wziąłem jeszcze jedne jakby miało zabraknąć (fobia jak za komuny). (+)

Że nie wspomnę o kaskach, nasprowadzał całą masę pod nad żebyśmy mogli przebierać wybierać i mierzyć na dyńki. Więc wywaliłem swojego szczękowca. I znów byliśmy zadowoleni. (+).

Myślę że tak ogólnie Kuba był zadowolony bo parę groszy zosawiliśmy, a My zadowoleni bo mądrze je wydaliśmy. Generalnie sądząc bo ilości słów "zadowoleni", Kuba spokojnie będzie mógł zmienić nick na zadowalacz :jupi: . Bez podtekstów nie jestem homofobem.

P...O...L...E...C...A...M

Można kupić dobre rzeczy, co ważne w dobrych cenach. Za wszystko można zapłacić MasterCard :hihihi: . A pogawędki z Kubą bezcenne.
jeżdżEM.... bo muszEM... czasami także chcEM... niekiedy tylko po to żeby ochłodzić silnik
--------------------------------
flash

zizia25

Post autor: zizia25 » sob lip 19, 2008 10:46 am

To i ja dopisuję do dłuuugiej listy zadowolonych klientów Kuby :smile: Sprowadził dla mnie w tempie super błyskawicznym opony, dopłacając przy tym chyba do interesu, bo cena była absolutnie rewelacyjna. Oczywiście oponki założone na miejscu, a stare, dostarczone zostały do krakowa, przy czym Kubo ryzykował niemal życiem, a już na pewno zdrowiem , oczekując na mnie w 40 stopniowym upale.... :respekt: I to wszystko okraszone wielce miłymi pogaduszkami...przez wzgląd na nie , z pewnością jeszcze zaglądnę do sklepu :smile:

Polecam bezkrytycznie!

ODPOWIEDZ