naprawa odzieży tekstylnej
Moderator: WS
-
Zgrywus
- Kandydat

- Sprzęt: Fazerek 6oo
naprawa odzieży tekstylnej
Hej, miał ktoś doświadczenia związane z "łataniem" odzieży textylnej po jakiś spotkaniach z asfaltem ?
Zastanawiam się gdzie mógłbym fachowo załatać dziurę/przetarcie w spodniach która znajduje się na kolanie, w miejscu gdzie materiał był wzmacniany i pokryty delikatna "gumą?". Wiadomo że zwykłą łatke kupie w każdym tekstylnym ale czy może są jakieś "zestawy naprawcze" profesjonalniejsze, własnie do odzieży o wyzszych standartach wytrzymałościowych ?
Zastanawiam się gdzie mógłbym fachowo załatać dziurę/przetarcie w spodniach która znajduje się na kolanie, w miejscu gdzie materiał był wzmacniany i pokryty delikatna "gumą?". Wiadomo że zwykłą łatke kupie w każdym tekstylnym ale czy może są jakieś "zestawy naprawcze" profesjonalniejsze, własnie do odzieży o wyzszych standartach wytrzymałościowych ?
-
martab99
- KGP 160

- Imię: Marcin
- Sprzęt: BMW R1200GS
Re: naprawa odzieży tekstylnej
Ja znalazłem tu: http://www.retbike.pl/uslugi_dodatkowe
Poczytałem opinie na necie, podobno są nieźli.
Poczytałem opinie na necie, podobno są nieźli.
Pzdr
Marcin
Marcin
-
Ruff
- NO LIMITED

- Sprzęt: Black Bitch
Firma "Eksplo" na Zyblikiewicza (dokładny adres w sieci znajdziesz, bo teraz nie mam pod ręką, bo pisze z telefonu).
Telefon (mam nadzieje aktualny) to: +48124218932
Są sprawdzeni. Zarówno przeze mnie jak i moich znajomych.
Tylko w miejscach, gdzie chcesz wzmocniony jakiś materiał musisz im to powiedzieć, bo oni działają w ciuchach turystycznych głównie, więc mają prawo nie znać specyfiki moto ciuchów. Ale jak mnie czy moim znajomym robili to potem wszystko wyglądało i działało jak z fabryki. Nawet nie było zbytnio widać gdzie było naprawiane i jak wcześniej nie widziałeś to byś się nie zorientował. Szczerze i ze spokojem polecam.
Telefon (mam nadzieje aktualny) to: +48124218932
Są sprawdzeni. Zarówno przeze mnie jak i moich znajomych.
Tylko w miejscach, gdzie chcesz wzmocniony jakiś materiał musisz im to powiedzieć, bo oni działają w ciuchach turystycznych głównie, więc mają prawo nie znać specyfiki moto ciuchów. Ale jak mnie czy moim znajomym robili to potem wszystko wyglądało i działało jak z fabryki. Nawet nie było zbytnio widać gdzie było naprawiane i jak wcześniej nie widziałeś to byś się nie zorientował. Szczerze i ze spokojem polecam.
Pozdr
---
Ruff
SV1000s
---
Ruff
SV1000s
-
Krystian660
- Przyjaciel

- Imię: Krystian
- Sprzęt: MT 03
Zmieniło się coś na rynku naprawy odzieży tekstylnej czy dalej najlepsza jest firma "Eksplo" ?
-
DENAT_PL
- Przyjaciel

- Sprzęt: CBR600F4i
Byłem u nich z kurtką i naprawili ją bardzo dobrze więc dalej trzymają poziom a do tego ceny są przystępne.
-
Distitron
- Znajomy
- Imię: Janek
- Sprzęt: Kawasaki Z750
zaniosłem kurtkę po sobotniej glebie... Bardzo mili ludzie, śmiali się skąd o nich słyszałem...zwaliłem wszystko na GP! Następnie poinformowałem grzecznie, że to cordura 500, a Oni że wszyją cordurę 1000 i nie obedrą mnie żywcem z kasy. Dobrze, zatem czekam cierpliwie. Zobaczymy 
Potrzebuję wszyc zamek do spodni tekstylnych ( puscił od nadmiaru piwa
).
Czy jakies aktualne info odnosnie ww firmy ktos ma?
Był kto tam ostatnio?
Czy jakies aktualne info odnosnie ww firmy ktos ma?
Był kto tam ostatnio?
"Zanim jednak mnie potępisz, stań przed lustrem - popatrz w siebie i zastanów się przez chwilę czy nie jestem cząstką Ciebie!"
-
radekw
- KGP 45

- Imię: Radek
- Sprzęt: CRF 1000D
- Kontakt:
Aktualne. Byłem tam jakoś na początku maja z wypaloną dziurą w rękawie kurtki (nie zauważyłem, że dotykał gorącego wydechu po rzuceniu kurtki na kanapę motocykla). Przy odbiorze musiałem się chwilę zastanowić, który to był rękaw, bo łata nie rzucała się w oczy kompletnie. Nadal godni polecenia 
Dzięki. Wkrótce tam zawitam!
"Zanim jednak mnie potępisz, stań przed lustrem - popatrz w siebie i zastanów się przez chwilę czy nie jestem cząstką Ciebie!"