Nowy tor w Małopolsce

Pogaduszki związane z tematyką motocyklową

Moderatorzy: Qcyk, leon

Awatar użytkownika
DonMatteo
Swój
Swój
Imię: Don Matteo
Sprzęt: 600RR

Nowy tor w Małopolsce

Post autor: DonMatteo » czw lut 09, 2017 4:54 pm

info ze strony

http://perettimotorsport.pl

Nareszcie nadszedł moment kiedy mogę zdradzić znaczenie słowa Perettimotorsport. Z ogromną przyjemnością chcę ogłosić, iż od dłuższego czasu przygotowywałam projekt budowy pierwszego w Małopolsce toru wyścigowego, podkreślam wyścigowego nie mylić ze szkoleniowym.

Pracujemy obecnie nad tym by wielkość toru jego jakość oraz bezpieczeństwo było jego największą przewagą z docelową prostą przekraczającą 1km na 1 etapie budowy.

Informację podaję teraz gdyż w końcu uzyskaliśmy tytuł prawny do terenu na którym ma powstać obiekt. W planie jest kolejny etap rozbudowy, czyli powiększenie toru, hotel oraz restauracja. Kiedy będzie już gotowy projekt budowlany z wizualizacją i konkretnymi wymiarami toru na obu etapach chętnie Wam go zaprezentuje. Teraz czeka mnie uzyskanie zgody i zezwolenia ale pierwszy krok już został osiągnięty. Natomiast na tą chwilę zdradzę jeszcze jedną ważną kwestię. Będzie to pierwszy obiekt wyposażony w aktywne systemy tłumienia hałasu tak, iż nie grozi nam wrogość ze strony okolicznych mieszkańców. Obserwujcie mój Fanpage gdzie najszybciej będą pojawiać się informacje o postępach projektu i przede wszystkim wiarygodne wydarzenia i fakty.

:respekt: się dzieje jednym słowem. Jak nie było nic od czasów panowania Kazimierza Wielkiego tak teraz, aż trzy tory w budowie (GP, Kosciuszko, Peretti)... Trzeba kupować supermoto i ogień :lolsign:
Sukces jest konsekwencją ambicji, profesjonalizmu, wiedzy i wiary w siebie. Jeśli w swoim życiu trzymasz się tych pryncypiów mało co będzie w stanie odebrać Ci osiągnięcie wyznaczonego celu …

Awatar użytkownika
zbyszek
GP
GP
Imię: zbyszek
Sprzęt: gsx-r fajny :)

Re: Nowy tor w Małopolsce

Post autor: zbyszek » czw lut 09, 2017 8:07 pm

NIe ciesz się :banghead: życie zweryfikuje bardzo szybko kolejny tor :wink:
syćkich wos piknie pytom

Awatar użytkownika
Malysz
GP
GP
Imię: Piotr
Sprzęt: SV650

Re: Nowy tor w Małopolsce

Post autor: Malysz » pt lut 10, 2017 8:33 am

No nieźle. Prosta 1000m? Jerez albo Le Mans mają ok 600m.

ODPOWIEDZ