---> PUSTYNNA BURZA part V+V - 02.08.2014r <---
Moderator: leon
-
viper
- KGP 300

- Imię: Bartek
- Sprzęt: F650ST
- Kontakt:
Re: ---> PUSTYNNA BURZA part V+V - 02.08.2014r <---
Co wy gadacie manewry oddziałów zmechanizowanych są najlepsze. Wginające się podłogi w skodach skoki przez ognisko samochodem służbowym też marki skoda. Wypadające alternatory w fiatach i pływające suzuki. Do tego taplające wszelkie marki asekurujące volvo i pojemne peugoty. Te wszystkie pojazdy i ich przygody tworzą legendę OPB równie mocno co trunki lejące się strumieniami. Aczkolwiek nie brał bym nowej furki kupionej na kredyt na taką imprezę 
www.foto-zocha.pl www.faktoriaslopnice.pl
-
HELLik
- Swój

- Imię: Jacek
- Sprzęt: Honda CBR F4i Sport
no jak to byś nie brał nowej furki, to co z Ciebie za patriota... starym zdezelowanym sprzętem chcesz walczyć?viper pisze:Co wy gadacie manewry oddziałów zmechanizowanych są najlepsze. Wginające się podłogi w skodach skoki przez ognisko samochodem służbowym też marki skoda. Wypadające alternatory w fiatach i pływające suzuki. Do tego taplające wszelkie marki asekurujące volvo i pojemne peugoty. Te wszystkie pojazdy i ich przygody tworzą legendę OPB równie mocno co trunki lejące się strumieniami. Aczkolwiek nie brał bym nowej furki kupionej na kredyt na taką imprezę
https://www.facebook.com/jacek.sienko.3
ale żeście znaleźli termin 
KołoNadKtórymChceszZapanowaćToKołoŻycia
-
viper
- KGP 300

- Imię: Bartek
- Sprzęt: F650ST
- Kontakt:
W MSW takie cięcia że ja nie mam nowej fury bojowej więc spekuluję czysto hipotetycznie że bym jej nie zabrałHELLik pisze: no jak to byś nie brał nowej furki, to co z Ciebie za patriota... starym zdezelowanym sprzętem chcesz walczyć?
www.foto-zocha.pl www.faktoriaslopnice.pl
Właśnie otrzymaliśmy od naszych grafików wspaniały plakat tegorocznej Operacji!
Jednocześnie przypominamy, że uczestnictwo w manewrach łączy się z wyrażeniem zgody na publikację swojego wizerunku, na plakacie promującym kolejną edycję Operacji Pustynna Burza.
Tradycyjnie też pierwszy zgon podczas imprezy będzie nagradzany! W tym roku nagrodą będzie wykwintny drink, skomponowany przez Ezechiela. 
Jednocześnie przypominamy, że uczestnictwo w manewrach łączy się z wyrażeniem zgody na publikację swojego wizerunku, na plakacie promującym kolejną edycję Operacji Pustynna Burza.
-
HELLik
- Swój

- Imię: Jacek
- Sprzęt: Honda CBR F4i Sport
skoro zgon to drink podawany chyba dożylnie
,ja juz nie chce "wykwintnego" drinka
, tyle że ja nie zaliczylem zgona
baa, nawet na nogach poszedlem do domu
, doszedłem do siebie nabrało nowego znaczenia
, ja sie pytam, kto był tym zacnym grafikiem ?

https://www.facebook.com/jacek.sienko.3
-
leon
- GP

- Sprzęt: SV650S & CBF125
Wczoraj przeprowadziłem wizytację terenu, na którym będą przeprowadzane działania wojenne.
Obecnie na "Półwysep Pustynny" można spokojnie dojechać tak od strony Wieliczki jak i Krakowa. Oczywiście nie ma lekko, ale się da.
Jak tylko wróg nie ześle jakiegoś deszczu będzie dobrze. A jak ześle, to i tak jakoś to będzie.
Przy okazji kogo w tym roku podpalamy i co topimy? Może by tak Marsiko - Bar - Busa wturlać do wody?
Aaaa i jeszcze jedno! Kto z Krakowa lub jego południowej okolicy ma jakieś drewno do wyrąbania? Bo z Ziggym już wszystkie drzewa w swoich ogródkach w ciągu ostatnich lat wycięliśmy i na chwilę obecną na sobotę przewidujemy tylko super wypasionego całonocnego grilla.
Niech moc będzie z Wami!

Przy okazji kogo w tym roku podpalamy i co topimy? Może by tak Marsiko - Bar - Busa wturlać do wody?
Aaaa i jeszcze jedno! Kto z Krakowa lub jego południowej okolicy ma jakieś drewno do wyrąbania? Bo z Ziggym już wszystkie drzewa w swoich ogródkach w ciągu ostatnich lat wycięliśmy i na chwilę obecną na sobotę przewidujemy tylko super wypasionego całonocnego grilla.
Niech moc będzie z Wami!
www.picasaweb.google.com/leon.1981.krk
Plakat superMartyna pisze:Właśnie otrzymaliśmy od naszych grafików wspaniały plakat tegorocznej Operacji!
Jednocześnie przypominamy, że uczestnictwo w manewrach łączy się z wyrażeniem zgody na publikację swojego wizerunku, na plakacie promującym kolejną edycję Operacji Pustynna Burza.Tradycyjnie też pierwszy zgon podczas imprezy będzie nagradzany! W tym roku nagrodą będzie wykwintny drink, skomponowany przez Ezechiela.
Leon no niby mam dużego orzecha ale musiałby zniknąć tak żeby nikt nie widział
-
Lili
- KGP 110

- Imię: Aga
- Sprzęt: SV650S
Generalnie to brzydzę się alkoholem i przemocą, ale że akurat nie mam planów na 2 sierpnia, więc trudno. Zrobię wyjątek 
..........$
......%
.............. <3
......%
.............. <3
-
krzychoo
- GP

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: autoBus 12, Hanka
Weź zielowi śpiwór ;P hahaha po zeszłym roku...Lili pisze:Generalnie to brzydzę się alkoholem i przemocą, ale że akurat nie mam planów na 2 sierpnia, więc trudno. Zrobię wyjątek
Leci ktoś autem z północy Krakowa na pustynną ? Poszukiwał będę transportu door2door
---- www.mobildjs.pl ----
-
Ewik
- GP

- Imię: Ewa
- Sprzęt: suzuki
nie zebym rozsiewala plotki ale
najlepsze to porannki, człowiek szukając ustronnego miejsca, idąc za tzw "potrzeba" po drodze natyka się na zwłoki
tudzież utopione samochody na lince asekuracyjnej..
..nie mowiac o innych atrakcjach...to tak na marginesie....
. O
EWA
-
skazawisla1
- Kandydat

- Imię: kasia
- Sprzęt: Suzuki GS 500e
jedzie może ktoś z chrzanowa? szukam transportu dla 1os:)
Silnik, dwa koła i mina wesoła;]
-
krzychoo
- GP

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: autoBus 12, Hanka
A może tak w ramach wsparcia polskich jabłek napojem przewodnim akcji będzie

---- www.mobildjs.pl ----
Podacie koordynaty gdzie rozgrywa się główny bój
?
Wjtk jak to gdzie? Tam gdzie zwykle!
W jednym ze starych tematów były nawet jakieś mapy... trzeba by poszukać.
Krzychoo, cydr to chyba na niedzielę rano dla orzeźwienia, a na sobotę przydałby się porządny polski jabol.
Krzychoo, cydr to chyba na niedzielę rano dla orzeźwienia, a na sobotę przydałby się porządny polski jabol.