A mnie to ani troche nie działa ten link. Jest tam coś ważnego?NyNeK pisze: Od teraz bieżące info będzie na FB https://www.facebook.com/events/1653554 ... 567205044/
GLICZARÓW EDITION 2015 - 4-6 Grudnia
Moderator: leon
Re: GLICZARÓW EDITION 2015 - 4-6 Grudnia
-
tomekm2704
- Znajomy
- Imię: Tomek
- Sprzęt: Fazer8 / CBF600
O ile nie będzie to wybór między kąpielą w termach a kąpielą na spacerze (nie będzie przeraźliwie padać) to ja bym się przeszedł.ROXI pisze:Tak z ciekawości... Czyj to pomysł z termami? I ile osób woli to niż spacer na MOK?
Chetka nic ważnego tam nie ma. Adres masz, datę znasz, nic więcej Ci nie trzeba 
Jeśli chodzi o spacery nad oko, to myślę, że jakaś ekipa też się znajdzie, więc luzik!
Do zobaczenia jutro!
Oby matka boska gliczarowska w tym roku nie zesłała na nas żadnych plag chorób i tym podobnych. 
Jeśli chodzi o spacery nad oko, to myślę, że jakaś ekipa też się znajdzie, więc luzik!
Do zobaczenia jutro!
-
HELLik
- Swój

- Imię: Jacek
- Sprzęt: Honda CBR F4i Sport
no więc ja standardowo chciałem podziękować, jak co roku co raz gorzej... obiekty co raz twardsze i w ogóle jak zawsze nic się nie działo...
jak zwykle nikt nie wziął ze soba alkoholu i piło sie zwykła herbatę... a to ostre powietrze było aż za ostre
Dzięki Nynku za organizacje
Dzięki Anchor za wsparcie niewidzialną reką oraz Qcyku za przygotowanie na różne okoliczności
oraz całej ekpie za świetne Towarzystwo
było SFiwO
Super Fajnie i w Ogóle ;] do zobaczenia na następnym gliczarowie - i niech ktoś inny już dostarczy tradycyjnych atrakcji

jak zwykle nikt nie wziął ze soba alkoholu i piło sie zwykła herbatę... a to ostre powietrze było aż za ostre
Dzięki Nynku za organizacje
oraz całej ekpie za świetne Towarzystwo
było SFiwO
https://www.facebook.com/jacek.sienko.3
-
Ewik
- GP

- Imię: Ewa
- Sprzęt: suzuki
Hejka,
Wielkie dzieki dla organizatorwo, ze sie Wam chcialo, za wspaniale towarzystwo, super ognicho,
do co reszty to NIEWIELE sie dzialo, pare osób mialo spotkanie, testowanie smaków ...
:
najwazniejsze, ze wszyscy cali (prawe
) przezyli i wrocili do domciu.
Pozdrawiam
Wielkie dzieki dla organizatorwo, ze sie Wam chcialo, za wspaniale towarzystwo, super ognicho,
do co reszty to NIEWIELE sie dzialo, pare osób mialo spotkanie, testowanie smaków ...
najwazniejsze, ze wszyscy cali (prawe
Pozdrawiam
EWA
Dzięki wszystkim za towarzystwo! Nie ma co pisać, było jak zwykle, w sumie to nuda.
Hellik jedynie coś tam próbował uatrakcyjnić wyjazd, a reszta to się mało postarała... 
Do następnego!
Do następnego!
Hello!
No tak, pogoda była beznadziejna, brakło alkoholu, dobrze że poszliśmy rano na MOK w sobotę. Wszyscy szaleli tylko jeden kulturalnie trzymał poziom (płytek).
Dzięki serdeczne za fajny czas, miło było poznać Was wszystkich i do zobaczenia wkrótce!
Nynek - dzięki za zorganizowanie!
No tak, pogoda była beznadziejna, brakło alkoholu, dobrze że poszliśmy rano na MOK w sobotę. Wszyscy szaleli tylko jeden kulturalnie trzymał poziom (płytek).
Dzięki serdeczne za fajny czas, miło było poznać Was wszystkich i do zobaczenia wkrótce!
Nynek - dzięki za zorganizowanie!
Free your mind!
-
leon
- GP

- Sprzęt: SV650S & CBF125
Również dziękuję za miło spędzony weekend!
W zeszłym roku z racji trochę bolących mnie po Bieszczadach 2014 pleców
nie miałem możliwości przetestować nowej miejscówki, ale po tegorocznej imprezie dołączam się do zeszłorocznych ochów i achów.
Widoczki i okolica piękne, towarzystwo super, kiełbaska z ogniska w grudniu rewelacyjna.
Oczywiście jak to ostatnio już na naszych imprezach bywa nie obeszło się bez ofiar - Hellik miło, że tym razem Ty się zająłeś podtrzymaniem tradycji.
I fajnie, że jeszcze komuś się chce takie imprezy organizować.
Nynek, a może byś tak przyszłoroczną Pustynną Budzę pyknął?

www.picasaweb.google.com/leon.1981.krk