Mega Film dla Moto Maniaków

Informacje na temat spotkań czysto towarzyskich, grille, imprezy, wypady do knajp

Moderator: leon

Awatar użytkownika
DonMatteo
Swój
Swój
Imię: Don Matteo
Sprzęt: 600RR

Mega Film dla Moto Maniaków

Post autor: DonMatteo » pt wrz 25, 2015 5:05 am

Witam

Zapraszam wszystkich motomaniaków na :piwo: i motocyklowy hit tego roku, który naprawdę trzeba obejrzeć. Film opowiada historię 6 najlepszych zawodników ostatnich lat z komentarzem Brada Pita.

Warto a jak piszę, że warto to warto.

Zapraszam na piwo :friday: :piwo: i film 28 września 2015r o godz: 20:00 załatwiłem miejsce w Beergallery Dominikańska 3 (30miejsc) lub Fortuna i Przyjaciele Szpitalna 5 jeśli będzie 20 osób. Jeśli będzie nikłe zainteresowanie, osobom wpisującym się na listę podam namiar miejsca na pv. Picie :piwo: i oglądanie jest imprezą prywatną więc osoby które nie wpiszą się na listę będzie ciężko wpuścić.

W poniedziałek 28.09.2015 około 12:00 w zależności od ilości osób będzie podane miejsce degustacji :piwo: :P

Film z narracją Brada Pita i rzecz jasna z napisami w języku polskim.

Symbolicznie (jak zawsze) lista

1. Don Matteo
Sukces jest konsekwencją ambicji, profesjonalizmu, wiedzy i wiary w siebie. Jeśli w swoim życiu trzymasz się tych pryncypiów mało co będzie w stanie odebrać Ci osiągnięcie wyznaczonego celu …

Awatar użytkownika
Sebaa86
KGP 110
KGP 110
Imię: Sebastian
Sprzęt: Hondaa 954 czasami
Kontakt:

Re: Mega Film dla Moto Maniaków

Post autor: Sebaa86 » pt wrz 25, 2015 5:30 am

A co to za film bo coś tytułu nie mogę znaleść.

Awatar użytkownika
DonMatteo
Swój
Swój

Post autor: DonMatteo » pt wrz 25, 2015 5:37 am

Seba

wpisuj się na listę nie Będziesz żałował
Sukces jest konsekwencją ambicji, profesjonalizmu, wiedzy i wiary w siebie. Jeśli w swoim życiu trzymasz się tych pryncypiów mało co będzie w stanie odebrać Ci osiągnięcie wyznaczonego celu …

Awatar użytkownika
Policho
mod
mod
Sprzęt: KTM 690 SMC R

Post autor: Policho » pt wrz 25, 2015 5:39 am

A co to za film bo coś tytułu nie mogę znaleść.
Zdaj się na niespodziankę. Nawet jak trafisz na coś co znasz to w niczym to nie przeszkadza, żeby zobaczyć jeszcze raz w zacnym gronie.
części zamienne - multimoto@o2.pl

Awatar użytkownika
SlowMotion
KGP 45
KGP 45
Imię: Łukasz
Sprzęt: ZX

Post autor: SlowMotion » pt wrz 25, 2015 5:42 am

Ja już oglądałem, całkiem fajna pozycja - na pewno warto obejrzeć. A przed seansem jeśli ktoś nie widział to poprzedni film tego reżysera "Fastest" też warto zobaczyć http://www.filmweb.pl/film/Najszybszy-2011-635464

Awatar użytkownika
Qcyk
mod
mod
Imię: Przemek
Sprzęt: 690 SM

Post autor: Qcyk » pt wrz 25, 2015 10:18 am

Wstępnie ja też wpadnę, ale po radzieckim koło 20.40;)
Uważaj na myśli, bo stają się słowami...

Awatar użytkownika
DonMatteo
Swój
Swój

Post autor: DonMatteo » ndz wrz 27, 2015 11:20 am

Witam

z racji bardzo dużego zainteresowania :P :P :P premierą filmu "hitting the apex" ODWOŁAŁEM jutrzejsze spotkanie u Właściciela knajpy beergallery.
Seba i Qcyk info o filmie i oglądaniu w mini gronie, wyślę Wam na pv. Nie podawałem tytułu ze względu na prawa autorskie, zaiks, kina, zazdrośników itd.

Teraz wypada wszystkim czekać do przyszłego roku na wersję w kinie lub słabej jakości torenty, a blu ray z usa ląduje w mojej biblioteczce :lolsign:

Szkoda bo film jest naprawdę ciekawy :papa:

to trailer: https://www.youtube.com/watch?v=fmT_vnJ1jzw
Załączniki
IMG_0856.JPG

ODPOWIEDZ