I zawody jazdy technicznej
Moderator: leon
-
speedy
- GP

- Imię: Dawid
- Sprzęt: robi przeciąg
Re: I zawody jazdy technicznej
A wyniki? Pochwali się kto? Jak tylko będą własne 2oo piszę się i popieram tego typu akcje! Fotki mam nadzieję będą ogólnodostępne... a i opis tego co się działo = a'la leoś by się przydał 
Loud & proud ;)
-
rudy85
- Swój

- Imię: Grzegorz
- Sprzęt: kawasaki er5
Mi też się podobało ,pomimo że to nie moja dziedzina odstawiłem wszystkich:P:P brakowało mi tylko parasoli do schowania się przed słońcem 
Wielkie dzięki dla organizatorów ,byle tak dalej
Wielkie dzięki dla organizatorów ,byle tak dalej
Od stuntera po caferacera :P
Cześć Wszystkim! Czy ktoś ma już może foty?
Pozdrawiam uczestników, świetna zabawa!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam uczestników, świetna zabawa!
Pozdrawiam.
Forever VFR !!!
-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
- Kontakt:
Chester, uklon za pomysl. Wielkie dzieki dla wszystkich zaangazowanych w dzialania, ktore umozliwily nam dzisiejsza zabawe. Doskonale zdaje sobie sprawe ile pracy trzeba bylo, bysmy dzis mogli sie pobawic. Pelen szacun.
Na zdjecia chwile poczekamy, fotografowie robili je w sporych ilosciach. Troche wody uplynie zanim zdaza to poprzerabiac i obrobic tak by nadawaly sie do wrzucenia do sieci. Cierpliwosci
Na zdjecia chwile poczekamy, fotografowie robili je w sporych ilosciach. Troche wody uplynie zanim zdaza to poprzerabiac i obrobic tak by nadawaly sie do wrzucenia do sieci. Cierpliwosci
ex - Zr7s, Kilofaza
-
Landor
- KGP 110

- Imię: Jurek
- Sprzęt: B12 S 2001
Rewelacyjna impreza, wielkie podziękowania i gratulacje za udaną organizację dla Chestera, Pilota i wielu, wielu innych, którzy pomagali to zrealizować.
Jeden dzień zabawy, a bezcenny ogrom doświadczenia zdobytego na tym torze będzie owocował już przez cały czas użytkowania 2 kółek
Fotki, filmy, koniecznie muszą być, ja wziąłbym nawet nieobrobione, po prostu paczka na rapidshare albo coś takiego i już
Gratuluję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom udanych przejazdów i dzięki za wspólną zabawę
Jeden dzień zabawy, a bezcenny ogrom doświadczenia zdobytego na tym torze będzie owocował już przez cały czas użytkowania 2 kółek
Fotki, filmy, koniecznie muszą być, ja wziąłbym nawet nieobrobione, po prostu paczka na rapidshare albo coś takiego i już
Gratuluję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom udanych przejazdów i dzięki za wspólną zabawę
www.gcstuning.pl
był B6 był B12 :(JEST B12
był B6 był B12 :(JEST B12
-
Miszczu
- KGP 110

- Sprzęt: FZ6 Fazer
No, milusio bylo. W nocy zjadly mnie komary, a dopiero rano Pilot pokazal mi, ze Raid stal sobie grzecznie w autobusie 
Krakowska Grupa Przelotowa [color=red]1[/color]80
[url=http://www.bikepics.com/members/miszczu/05fz6/]Fazer - to jest to![/url]
[url=http://www.bikepics.com/members/miszczu/05fz6/]Fazer - to jest to![/url]
-
moris
- KGP 160

- Imię: Hubert
- Sprzęt: DL 650A
No Chester
ogarniete zostalo na bdb
Chcialbym tez podziekowac ludziom, ktorzy sie nie "spinaja" przed tlumem, potrafia sie bezpiecznie bawic i uczyc zarazem. No chyba, ze jak nie ma adrenaliny i dwojki z przodu na liczniku to nie ma fanu. Na Bora Bora odkrecic potrafi kazdy..
pzdr 600
moris
ps.1 Zdjec kilka w krotce, choc w wiekszosci sa moje:p
ps.2 Sorry za ortografie, polskie litery mi sie zagubily
Chcialbym tez podziekowac ludziom, ktorzy sie nie "spinaja" przed tlumem, potrafia sie bezpiecznie bawic i uczyc zarazem. No chyba, ze jak nie ma adrenaliny i dwojki z przodu na liczniku to nie ma fanu. Na Bora Bora odkrecic potrafi kazdy..
pzdr 600
moris
ps.1 Zdjec kilka w krotce, choc w wiekszosci sa moje:p
ps.2 Sorry za ortografie, polskie litery mi sie zagubily
-----------------------
pozdrawiam
moris
pozdrawiam
moris
-
tomaszmk
- Świeżak
- Imię: Tomek
- Sprzęt: "L"
- Kontakt:
Co prawda tylko z "trybun" , ale i tak pozdrawiam - pokaz super jazdy ...
Organizacja świetna, jedzonko ... się przydało 
Serdecznie pozdrawiam, Tomek.
-
Python [Jastrząb]
- Swój

- Imię: Rafał
- Sprzęt: Gsx-R K7 1000 WMMP
- Kontakt:
Dziękuje wszystkim organizatorom i uczestnikom za kawał dobrej zabawy i rozrywki... Nie narzekałbym jakby takie zawody zostały imprezą cykliczną ! Gratuluje zwycięzcom !
WMMP Rookie 1000 #199
-
Whiplash
- KGP 300

- Imię: Daniel
- Sprzęt: Piekna Włoszka
E co wy gadacie bylo przeciez beznadziejnie, tor maly nie dalo sie latac 200 jak po bora, trza bylo skrecac, hamowac i klasc maszyne w zakretach a przeciez to niebezpieczne jest, mozna nowo nabyty lanserski motung pocharatac
Chester
i mam nadzieje ze bedzie powtorka z rozrywki w najblizszym czasie 
Chester
http://www.apriliaforum.com.pl/admin_pliki/baner_forum_ap.gif
-
Katarina
- KGP 160

- Imię: Kasia
- Sprzęt: Kawasaki er6n
Ode mnie dosłownie parę zdjątek tylko ( zawsze coś)... Mam nadzieje, że przynajmniej uchwyciło niektórych 
Super sprawa z taką imprezą
Następnym razem tylko potrzeba więcej CIENIA
http://picasaweb.google.com/10973632110 ... BOTA3Lipca#
Super sprawa z taką imprezą
http://picasaweb.google.com/10973632110 ... BOTA3Lipca#
Katarina:)
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów...
Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów...
-
unjello
- Przyjaciel

- Sprzęt: CBF600
- Kontakt:
powtarzać nie ma co, wielkie dzięki za imprezę. fotek rzeczywiście dużo się porobiło, ale tak na początek:

-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
- Kontakt:
No i oczywiscie pozdroweinia dla kolezanki i kolegi z Warszawy. BYlo nam wszystko niezmiernie milo, ze przyjechaliscie specjalnie do Krakowa na zawody 
ex - Zr7s, Kilofaza
Chciałbym wszystkim podziękować za wspaniałą zabawę i dyscyplinę na terenie rozgrywania zawodów. Naprawdę warto było podjąć się tego wysiłku aby zobaczyć jak wspaniale się bawicie. Gratulacje dla Chestera za pomysł i wysiłek włożony w organizację imprezy. Podziękowania dla osób które pomogły w organizacji zawodów wymienić nie sposób bo lista jest długa a przyznam się że nie wszystkich znam z Nicków a i pamięć mam słabą więc nie chciał bym popełnić gafy i kogoś pominąć więc CI co pomagali wiedzą.
Podziękowania też dla tych co przyszli pokibicować za odwiedzenie nas i doping.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim prywatnie i jako SSM "JUNAK"
http://picasaweb.google.pl/pilotkrak/20 ... directlink
PS. Mam tylko jedną uwagę do wszystkich a zarazem prośbę aby podczas przejeżdżania przez teren Muzeum Inżynierii Miejskiej jechali ze szczególną ostrożnością i nie szybciej niż 20 km oraz nie robili prze gazówek ponieważ udostępniono nam tam przejazd z Życzliwości Dyrekcji Muzeum a ja jako osoba odpowiedzialna za teren nie chciał bym aby przez niepotrzebne incydenty zabroniono nam przejazdu..
Podziękowania też dla tych co przyszli pokibicować za odwiedzenie nas i doping.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim prywatnie i jako SSM "JUNAK"
http://picasaweb.google.pl/pilotkrak/20 ... directlink
PS. Mam tylko jedną uwagę do wszystkich a zarazem prośbę aby podczas przejeżdżania przez teren Muzeum Inżynierii Miejskiej jechali ze szczególną ostrożnością i nie szybciej niż 20 km oraz nie robili prze gazówek ponieważ udostępniono nam tam przejazd z Życzliwości Dyrekcji Muzeum a ja jako osoba odpowiedzialna za teren nie chciał bym aby przez niepotrzebne incydenty zabroniono nam przejazdu..
Ostatnio zmieniony ndz lip 04, 2010 8:21 pm przez pilot, łącznie zmieniany 1 raz.
-
c130
- KGP 110

- Imię: Marcin
- Sprzęt: VTX
Wielkie dzięki dla Chestera i reszty organizatorów - zabawa przednia !!!
Proszę częściej takie imprezki
Jedyny minusik to momentami brakowało mikrofonu, na przyszłość jak będzie trzeba to oferuję swoją skromną osobę. Mam możliwość załatwienia trochę sprzętu nagłaśniającego.
Proszę częściej takie imprezki
Jedyny minusik to momentami brakowało mikrofonu, na przyszłość jak będzie trzeba to oferuję swoją skromną osobę. Mam możliwość załatwienia trochę sprzętu nagłaśniającego.
Shit happens ;-)