!! -- PROPOZYCJE ZMIAN NA FORUM -- !!
-
Qcyk
- mod

- Imię: Przemek
- Sprzęt: 690 SM
Re: !! -- PROPOZYCJE ZMIAN NA FORUM -- !!
Tommy przeczytaj o co chodzi w dyskusji. Co napisał Polly i czego konkretnie chce zaprzestać. Przywitanie się jak najbardziej obowiązkowe. Natomiast czepianie się ludzi bo tematem nie jest sam nick. .. wybaczcie ale dziecinada....
Uważaj na myśli, bo stają się słowami...
-
Tommy G17
- GP

- Sprzęt: Yamaha YZF-R1
Czytałem ze zrozumieniem
. Nie uważam, że należy delikwenta od razu przeczołgać ale wymaganie aby ktoś się dostosował do prostej zasady to chyba nie jest perwersja.
-
MotoDejv
- mod junior

- Imię: Dawid
- Sprzęt: Simson s51/cross 125
Zostałem wywołany do głosu. Może jest to ''dziecinada'', nazywajcie to Sobie jak chcecie, gdy dostałem rolę moderatora, wszystkie wskazówki i to co mam robić dostałem od moderatora Leona, także jak jakiś problem to polecam na razie napisać do Leona o co chodzi z powitaniem... a później dopiero dyskutować o czymś o czym się nie ma pojęcia 
Właściwie miałem się już nie odzywać, ale niech stracę.
To oczywiste do czego jest powitalnia. Oprócz tego, że hajdas może tam przesiewać materiał na matkę swoich dzieci, to możemy się dowiedzieć czegoś na starcie, o nowej osobie. Poza tym, jak już Qcyk napisał, ma to być zabezpieczenie przed botami, dodatkowo sklepy i warsztaty dostają odpowiednie uprawnienia. To rzeczy proste, które funkcjonują bardzo dobrze. Natomiast chodziło o nazywanie tematu tylko i wyłącznie nickiem. Jak ktoś nazwie nickiem + jakiś dopisek, to nie jest karygodna rzecz. Z jednej strony regulamin powitalni jest bardzo krótki i jakby tam ludzie, chociaż z ciekawości, zaglądneli, to nie byłoby problemu. Z drugiej strony wszyscy widzą jak jest...
To chyba forum ma być dla ludzi, a nie ludzie dla forum
To oczywiste do czego jest powitalnia. Oprócz tego, że hajdas może tam przesiewać materiał na matkę swoich dzieci, to możemy się dowiedzieć czegoś na starcie, o nowej osobie. Poza tym, jak już Qcyk napisał, ma to być zabezpieczenie przed botami, dodatkowo sklepy i warsztaty dostają odpowiednie uprawnienia. To rzeczy proste, które funkcjonują bardzo dobrze. Natomiast chodziło o nazywanie tematu tylko i wyłącznie nickiem. Jak ktoś nazwie nickiem + jakiś dopisek, to nie jest karygodna rzecz. Z jednej strony regulamin powitalni jest bardzo krótki i jakby tam ludzie, chociaż z ciekawości, zaglądneli, to nie byłoby problemu. Z drugiej strony wszyscy widzą jak jest...
To chyba forum ma być dla ludzi, a nie ludzie dla forum
na co koni kupa, jak kierowca dupa?
-
leon
- GP

- Sprzęt: SV650S & CBF125
Zgadza się.MotoDejv pisze:... gdy dostałem rolę moderatora, wszystkie wskazówki i to co mam robić dostałem od moderatora Leona...
www.picasaweb.google.com/leon.1981.krk
-
viper
- KGP 300

- Imię: Bartek
- Sprzęt: F650ST
- Kontakt:
sorki wydawalo mi sie ze cos tam wiemMotoDejv pisze:Zostałem wywołany do głosu. Może jest to ''dziecinada'', nazywajcie to Sobie jak chcecie, gdy dostałem rolę moderatora, wszystkie wskazówki i to co mam robić dostałem od moderatora Leona, także jak jakiś problem to polecam na razie napisać do Leona o co chodzi z powitaniem... a później dopiero dyskutować o czymś o czym się nie ma pojęcia
www.foto-zocha.pl www.faktoriaslopnice.pl
-
Qcyk
- mod

MotoDejv Leon to już sam chyba nie wie czego chce...MotoDejv pisze:Zostałem wywołany do głosu. Może jest to ''dziecinada'', nazywajcie to Sobie jak chcecie, gdy dostałem rolę moderatora, wszystkie wskazówki i to co mam robić dostałem od moderatora Leona, także jak jakiś problem to polecam na razie napisać do Leona o co chodzi z powitaniem... a później dopiero dyskutować o czymś o czym się nie ma pojęcia
Z jednej strony chce mieć większy ruch na forum, a z drugiej czepiacie się w powitalni jak się ludzie przywitają innym tematem niż "regulaminowy".
Nie zostałeś wywołany do głosu, bo ten temat poruszany był dużo wcześniej niż modem zostałeś, więc to nie chodzi o Twoje zachowanie w powitalni. Raczej można zaobserwować takie zachowania u zwykłych użytkowników forum wzajemnie wobec siebie.
Także poluzuj Leonową pępowinę i więcej luzu
-
krzychoo
- GP

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: autoBus 12, Hanka
ale afera koperkowa
<dorzucił rzeczowo> hahaha
---- www.mobildjs.pl ----
-
Genem
- KGP 160

- Imię: Artur
- Sprzęt: Suzuki SV650s k6
Moja luźna propozycja to temat "Szybkie pytania i odpowiedzi", ktory funkcjonuje na SVforum. Tam dotyczy tylko dzialu 'mechanika', ale mysle, ze mozna go wrzucic do jakiegos dzialu ogolnego.
Zamiast zakladania tematu (przykladowo) "Jaka droga wokol Tatr jest najlepsza" uzytkownik moze w takim ogolnym temacie szybko i bez zasmiecania forum zadac pytanie.
Co myslicie?
Zamiast zakladania tematu (przykladowo) "Jaka droga wokol Tatr jest najlepsza" uzytkownik moze w takim ogolnym temacie szybko i bez zasmiecania forum zadac pytanie.
Co myslicie?
Yamaha XV 125 Virago > Suzuki SV650s k6
Zakładaj w "na luzie" i gitara.
-
NyNeK
- KGP 160

- Imię: Dominik
- Sprzęt: Xl 1000, CR 250
Może by tak przesiać forum i powyrzucać użytkowników widmo?
a po co? Nudzi Ci się? i skąd wiesz że widmo? 
-
Qcyk
- mod

po braku logowania od roku... chociażby.
-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
- Kontakt:
Łatwo sprawdzić kto nie pisał postów, kto nie loguje się np od 3 lat i nie ma napisanych postów. Popieram NyNka, dzięki temu mogą się zwolnić nicki dla nowych aktywnych userów.
ex - Zr7s, Kilofaza