Zmiany wprowadzone na forum - temat otwarty

jakiś problem??

Moderatorzy: Ziggy, emzet

Awatar użytkownika
viper
KGP 300
KGP 300
Imię: Bartek
Sprzęt: F650ST
Kontakt:

Re: Zmiany wprowadzone na forum - temat otwarty

Post autor: viper » sob sty 14, 2012 10:53 am

Spun pisze:Od siebie dodam, że jeżeli dział powitalni działa na tej samej zasadzie, to nowi użytkownicy choćby chcieli nie są wstanie poprawić nazwy tematu na właściwą, pozostaje zdać się na łaskę 'kapryśnego' moderatora i ludu który może nie rozkaże zbanować delikwenta :D

Swoją drogą ciekawe czy viper wie, że ludzie nie mogą sami zmieniać nazwy tematu :D
Nie nie widziałem w szkole byłem :lolsign:
Ja umywam ręce teraz lud decyduje :wink: Możecie do mnie Piłat mówić
www.foto-zocha.pl www.faktoriaslopnice.pl

Awatar użytkownika
synekGT
sekcja techniczna forum
Imię: Artur
Sprzęt: xeon/torsen :)

Post autor: synekGT » sob sty 14, 2012 10:01 pm

Policho pisze:60 minut wystarczy na zauważenie i poprawienie błędów, a kto nie potrafi pisać albo mu się nie chce robić tego poprawnie to nawet 100 lat świetlnych będzie za krótkim czasem na korektę :P . Posty pisane w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem i regulaminem działu/forum nie wymagają poprawiania :wink: .
Posty informacyjne wymagają edycji aby były aktualne. Zamiast przeglądać cały wątek w poszukiwaniu czy coś się nie zmieniło wystarczy wejść w pierwszy post. Ja obstaje przy możliwości edycji postów z podglądem historii edycji dla moderatorów. Jednak przeciwny jestem wygaszaniu postów (kwestia poruszona tutaj) ponieważ jest to usuwanie dyskusji, która nie powinna nikomu kolidować.

Warto wiedzieć: Poprzednie forum działało na systemie z mnóstwem ulepszeń. Niestety obecne jest czystym phpBB z mocno ograniczoną możliwością instalowania dodatków.
"Nie ma boga, jest... Motór" :moto:
www.motoautostrada.pl

Awatar użytkownika
Zeri
KGP 45
KGP 45
Sprzęt: Kawa Z750
Kontakt:

Post autor: Zeri » ndz sty 15, 2012 6:19 pm

instalować dodatki można tylko jest to ręczne edytowanie skryptu metodą "skopiuj to i wklej tu", inna sprawa, że nie za wiele tych dodatków jest póki co, chyba, że jest ktoś chętny napisać własne ulepszenia :)
Master of Disaster

Awatar użytkownika
Marcellus
KGP 300
KGP 300
Imię: Marceli
Sprzęt: szypki

Post autor: Marcellus » sob kwie 21, 2012 9:24 pm

A może by tak powrócić do tego, żeby każdy miał avatar ?

Coraz więcej go niema, tylko gołe nazwy użytkownika. Avatar pozwala na szybsza indentyfikację piszącego. Co administracja na to ?
Gloria victis; www.motocorde.pl

Awatar użytkownika
Filip67
KGP 300
KGP 300
Imię: Szczęsny
Sprzęt: Honda Deauville
Kontakt:

Post autor: Filip67 » wt kwie 24, 2012 6:41 am

Osobiście byłem zawsze ZA :)

Mój kumpel jakiś czas temu zarejestrował się na forum i nie został "dopuszczony" za brak avatara z własnym ja lub motocyklem - zamieścił jakąś fotkę z netu (tymczasowo).
Następnie wyraził się; mam to w d... i zlał obecność na tym szlachetnym forum :D

Natomiast nie ma co chyba do tego wracać, już przerabialiśmy ten temat i ustąpiliśmy poglądowi, że każdy zrobi jak uważa - jeśli chodzi o temat przedstawiany na avatarze, ale wg mojej oceny zawsze jakiś miał być.
Ups, V-max naprawdę powoduje uśmiech na twarzy....

ODPOWIEDZ