jakiś problem??
Moderatorzy: Ziggy, emzet
-
viper
- KGP 300

- Imię: Bartek
- Sprzęt: F650ST
-
Kontakt:
Spun pisze:Od siebie dodam, że jeżeli dział powitalni działa na tej samej zasadzie, to nowi użytkownicy choćby chcieli nie są wstanie poprawić nazwy tematu na właściwą, pozostaje zdać się na łaskę 'kapryśnego' moderatora i ludu który może nie rozkaże zbanować delikwenta
Swoją drogą ciekawe czy viper wie, że ludzie nie mogą sami zmieniać nazwy tematu

Nie nie widziałem w szkole byłem
Ja umywam ręce teraz lud decyduje

Możecie do mnie Piłat mówić
www.foto-zocha.pl www.faktoriaslopnice.pl
-
synekGT
- sekcja techniczna forum
- Imię: Artur
- Sprzęt: xeon/torsen :)
autor: synekGT » sob sty 14, 2012 10:01 pm
Policho pisze:60 minut wystarczy na zauważenie i poprawienie błędów, a kto nie potrafi pisać albo mu się nie chce robić tego poprawnie to nawet 100 lat świetlnych będzie za krótkim czasem na korektę

. Posty pisane
w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem i regulaminem działu/forum nie wymagają poprawiania

.
Posty informacyjne wymagają edycji aby były aktualne. Zamiast przeglądać cały wątek w poszukiwaniu czy coś się nie zmieniło wystarczy wejść w pierwszy post. Ja obstaje przy możliwości edycji postów z podglądem historii edycji dla moderatorów. Jednak przeciwny jestem wygaszaniu postów (kwestia poruszona
tutaj) ponieważ jest to usuwanie dyskusji, która nie powinna nikomu kolidować.
Warto wiedzieć: Poprzednie forum działało na systemie z mnóstwem ulepszeń. Niestety obecne jest czystym phpBB z mocno ograniczoną możliwością instalowania dodatków.
-
Zeri
- KGP 45

- Sprzęt: Kawa Z750
-
Kontakt:
instalować dodatki można tylko jest to ręczne edytowanie skryptu metodą "skopiuj to i wklej tu", inna sprawa, że nie za wiele tych dodatków jest póki co, chyba, że jest ktoś chętny napisać własne ulepszenia

Master of Disaster
-
Marcellus
- KGP 300

- Imię: Marceli
- Sprzęt: szypki
autor: Marcellus » sob kwie 21, 2012 9:24 pm
A może by tak powrócić do tego, żeby każdy miał avatar ?
Coraz więcej go niema, tylko gołe nazwy użytkownika. Avatar pozwala na szybsza indentyfikację piszącego. Co administracja na to ?
Gloria victis; www.motocorde.pl
-
Filip67
- KGP 300

- Imię: Szczęsny
- Sprzęt: Honda Deauville
-
Kontakt:
autor: Filip67 » wt kwie 24, 2012 6:41 am
Osobiście byłem zawsze ZA
Mój kumpel jakiś czas temu zarejestrował się na forum i nie został "dopuszczony" za brak avatara z własnym ja lub motocyklem - zamieścił jakąś fotkę z netu (tymczasowo).
Następnie wyraził się; mam to w d... i zlał obecność na tym szlachetnym forum
Natomiast nie ma co chyba do tego wracać, już przerabialiśmy ten temat i ustąpiliśmy poglądowi, że każdy zrobi jak uważa - jeśli chodzi o temat przedstawiany na avatarze, ale wg mojej oceny zawsze jakiś miał być.
Ups, V-max naprawdę powoduje uśmiech na twarzy....