!! -- PROPOZYCJE ZMIAN NA FORUM -- !!
-
Sykopson
- mod junior

- Imię: Maciek
- Sprzęt: GSX-R750 K5 BadAss
Re: !! -- PROPOZYCJE ZMIAN NA FORUM -- !!
Proponuje dorzucić jeszcze kogoś aktywnego do działu powitalni bo zatory są 
Był Bandit 400, była SVka 650S...
-
MotoDejv
- mod junior

- Imię: Dawid
- Sprzęt: Simson s51/cross 125
Przepraszam za moją nieaktywność na forum jak i w dziale Powitalnia. Wybaczcie, nie było czasu bo budowaliśmy Wam MotoPark i wiele innych inwestycji w KrakowieSykopson pisze:Proponuje dorzucić jeszcze kogoś aktywnego do działu powitalni bo zatory są
-
Szczota
- KGP 160

- Sprzęt: FXDC96"
Wiem ,że to forum juz praktycznie nie istanieje.....ale.....
Czy nie lepiej by było jakby zamiast powitalni był jeden post typu : Przywitaj sie nami / lub cos w ten deseń.Kazdy bedzie mógł się przywitac a nie bedzie do tego tysiąca postów z każdym nickiem.
Teraz jest dział powitalnia wszytsko pieknie , jest tam 10 tys. postów :czesc to ja zdzisu , pozniej 10 tys. odpowiedzi czesc zdzisiu milo Cie poznac to ja Krysia - po co to wogóle komus potrzebne ?
Czy nie lepiej by było jakby zamiast powitalni był jeden post typu : Przywitaj sie nami / lub cos w ten deseń.Kazdy bedzie mógł się przywitac a nie bedzie do tego tysiąca postów z każdym nickiem.
Teraz jest dział powitalnia wszytsko pieknie , jest tam 10 tys. postów :czesc to ja zdzisu , pozniej 10 tys. odpowiedzi czesc zdzisiu milo Cie poznac to ja Krysia - po co to wogóle komus potrzebne ?
etz250 ->B6N -> SV650Nx2-> VS1400->XL1200->FXDC96"
-
viper
- KGP 300

- Imię: Bartek
- Sprzęt: F650ST
- Kontakt:
Tak masz rację tylko wywalenie tego pomoże jak umarłemu kadzidłoSzczota pisze:Wiem ,że to forum juz praktycznie nie istanieje.....ale.....
www.foto-zocha.pl www.faktoriaslopnice.pl
-
Szczota
- KGP 160

- Sprzęt: FXDC96"
SERIO......24 posty "cześć"...... to forum już nawet przestało spełniać definicje słowa ....żenujace 
etz250 ->B6N -> SV650Nx2-> VS1400->XL1200->FXDC96"
Nie no spoko. NLRK-a jeszcze nie znalazła swojego przeznaczenia