Ignorowanie Tematów

jakiś problem??

Moderatorzy: Ziggy, emzet

Awatar użytkownika
MIG
KGP 80
KGP 80
Imię: Maciej
Sprzęt: Cebra

Ignorowanie Tematów

Post autor: MIG » sob maja 22, 2010 5:44 pm

Chciałbym zwrocić na to szczegolna uwage bo z kazda kolejna wizyta na forum coraz bardzie jestem nastawiony negatywnie i coraz bardziej wszystko sie odechciewa.
Nie ma mnie kilka godzin bo siedze na uczelni, wracam to chce zobaczyc czy sa odpowiedzi w danych tematach ktore obserwuje i widze 150 postow nieprzeczytanych z czego wiekszość to Powitalnia i rozmowy w niej dotyczace wszystkiego i niczego.kolejny procent tematów to problemy zycia codziennego czyli jaka szczoteczke do zębów mam kupić, jaki kolor papieru toaletowego ma lepsze wlasciwosci, czy zakladac ankiete albo czekac na pierwsza odpowiedz....
Ludzie...rozumiem ze potrzeba Wam opinii na jakis temat ale od tego sa inne fora zwiazane z danym dzialem albo ze wszystkimi i jest tam wiecej osob ktore na pewno i chetnie wypowiedza sie na dany temat. To jest forum MOTOCYKLISTÓW i nie obchodza mnie takie rzeczy. rozumiem Off top ze mozna pisac co sie chce ale bez przesady...za jakis czas bedzie trzeba zmienic nazwe forum bo to juz nie bedzie forum motocyklowe a zwykle forum z problemami zycia codziennego i problemu w podejmowaniu decyzji...

Jesli juz takie cos ma byc i chcecie wlasnie na tym forum zasiegnac rady jaki odkurzacz kupic albo podzielic sie wrazeniami i polecic komus taki wlasnie telewizor jaki kupiliscie to poczekajcie az bedzie opcja IGNORUJ TEMAT bo coraz wiecej osob przestaje zagladac na to forum.

P.S Sory za błędy i ą,ę,ó itd ale juz mi sie nie chce.
Z wyrazami szacunku Tester Wódki :D

Lubie zapie......ać

Awatar użytkownika
rudy85
Swój
Swój
Imię: Grzegorz
Sprzęt: kawasaki er5

Re: Ignorowanie Tematów

Post autor: rudy85 » sob maja 22, 2010 6:00 pm

Może mam mało do powiedzenia , bo sam mam wiele pytań nie motocyklowych i zakładam różne tematy, ale jeżeli chcesz naprawiać " świat"
zacznij od siebie

viewtopic.php?f=11&t=10720&p=131652#p131652

Są przecież inne fora na ten temat.
Od stuntera po caferacera :P

Awatar użytkownika
MIG
KGP 80
KGP 80

Post autor: MIG » sob maja 22, 2010 6:15 pm

Inne fora na ten temat...wlasnie czego bo gdybym znal nazwe to zwrociłbym sie np na jakies forum dotyczace windykacji albo urzedu skarbowego ale to wlasnie nie jest zadne z tych i nie znam nazwy kto sie tym zajmuje i czy cos takiego jest.
Nie staram sie naprawiać swiata bo raczej to sie nie uda.

Ale kazdy wie o jakie tematy chodzi.

Nie wiem jakie masz pytania, może czesc sie nadaje tutaj do przeczytania, ja nie bronie nikomu pytac. ale troche rozsadku.

Lubie zapie......ać

Awatar użytkownika
Vixu
KGP 260
KGP 260
Imię: Jakub
Sprzęt: Kiedyś był

Post autor: Vixu » sob maja 22, 2010 6:23 pm

Do dyskusji na temat zakładanych wątków nie będę dołączał się, bo i bez "winy" nie jestem, ale popieram kwestię dołączenia modułu do ignorowania tematów.

BTW: Co do problemów tematycznych, polecam GoldenLine.pl
GP1Racing '07 > GS500E '94 > TCat '97 > F4i '04 > Hayka K8 + Gix 0.6 K1 > F4i '05

Awatar użytkownika
MIG
KGP 80
KGP 80

Post autor: MIG » sob maja 22, 2010 6:46 pm

dzieki :)
Właśnie
ViX pisze: polecam http://www.GoldenLine.pl
to odnośnie pracy

http://www.cokupic.pl tu odnośnie problemów jaki sprzęt różnorakiego rodzaju kupić, telewizory, szczoteczki, telefony, pontony cokolwiek do tego sluza wlasnie strony tego typu a Forum Motocyklistów nie wydaje mi sie żeby do tego służyło.

Lubie zapie......ać

Awatar użytkownika
mike
KGP 80
KGP 80
Sprzęt: 954

Post autor: mike » sob maja 22, 2010 9:49 pm

a ja bym prosił jeszcze moduł do ignorowania użytkowników :fuck:

Awatar użytkownika
MIG
KGP 80
KGP 80

Post autor: MIG » sob maja 22, 2010 10:24 pm

w opcjach mozesz dodac sobie osoby do przyjacioł albo wrogów ;)

Ale jak zignorujesz dana osobę i nie będziesz widział jej postów a ktoś tej osobie odpisze i to juz bedziesz widzial to bedzie bez sensu bo wtedy ocb? ;) tak jak kasowanie postow nic nie wnoszacych ale pozniej nie wiadomo o co komus chodzi jak odpowiedzial poprzedniej (skasowanej) osobie ;)

Lubie zapie......ać

ODPOWIEDZ