MODERATORZY - Zajrzyj, przeczytaj...

jakiś problem??

Moderatorzy: Ziggy, emzet

Awatar użytkownika
emzet
ADMIN
ADMIN
Imię: Michał
Sprzęt: Mortadela

MODERATORZY - Zajrzyj, przeczytaj...

Post autor: emzet » pt maja 02, 2008 12:57 pm

Witajcie.
Jam sami widzicie, forum nam się rozrasta. I pod względem ilości zarejestrowanych userów, i pod względem ilości tematów, i pod względem ilości postów, niestety także pod względem ilości wszechobecnego bajdurzenia i napinania się na porządkujące decyzje osób które w jakikolwiek sposób chcą utrzymać poziom forum wypracowywany przez ponad 3 lata. Nie jesteśmy jeszcze na poziomie "forum onetu", ale jeśli popuścimy cugli, tam się niestety znajdziemy.
Nie po to w bólach rodziło się to forum, by kilka napiętych osób zrobiło z niego miejsce do strzepywania błota z butów. Za dużo pracy mnie to kosztowało. Nie chcę postępować w sposób, w jaki zostałem potraktowany pewnego razu na pewnym forum (...).
Można by tu pisać wiele, ale nie to jest moim celem. Zakładając forum miałem na celu tylko i wyłącznie to, by było nam łatwiej się dogadywać... Nam - około 20osobowej grupie ludzi znających się osobiście, jeżdżących a nie pitolących 3po3. Nie będę tu przytaczał po raz kolejny tych historii. Fel ostatnio w jakimś temacie o tym pisał.

Przejdę do rzeczy. Jeśli są osoby, które chciałyby uczestniczyć aktywnie w życiu forum, mają na to czas, mają coś do powiedzenia, potrafią w sposób bezstronny osądzić sytuację, osoby którym zależy na dobrym imieniu Forum... Jeśli ktoś czuje, że byłby odpowiednią osobą na stanowisko moderatora, jest proszony o napisanie PW do mnie, bądź do Ziggiego.

Chcę aby konkretna osoba była odpowiedzialna, tak ODPOWIEDZIALNA, za jeden dział. Także jeśli ktoś ma jakieś konkretne chęci co do działu, proszę o tym napisać.

Wraz z "radą starszych" zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia zgłoszeń. Nie zamykamy się tylko na "tych z stażem na forum", jednak osoba musi być znana na forum i zabierajaca głos.

I jeszcze jedno - to forum motocyklowe, a nie komputerowe - chwyćcie czasem za kierownice zamiast za klawiaturę...
W jeździe motocyklem nie chodzi o to, by być szybkim — chodzi o to, by być wolnym.

ODPOWIEDZ