Witam

Tutaj musisz się przywitać z pozostałymi użytkownikami forum. Powitanie jest warunkiem koniecznym, aczkolwiek niewystarczającym, by móc pisać na pozostałych działach forum.

Moderatorzy: MotoDejv, Sykopson

Krzyhoo
Świeżak
Imię: Krzysztof
Sprzęt: BMW F800GS

Witam

Post autor: Krzyhoo » śr mar 11, 2020 11:39 am

Witam Wszystkich,

Miłość do bzyków od zawsze, w siodle trzeci sezon dopiero ale nie próżnuję i nawijam chyba nawet sporo, bo w dwa niepełne sezony (pierwszy raz wsiadłem z końcem czerwca 2017) , nawinołem ponad 16k ;)
Z racji mojego "konika" jestem fanem i poszukuję dróg OFF, to mnie kręci. Śmigam solo bo nikt z moim ziomków nie ma takiego hobby, dołączyłem do Waszego forum by dowiedzieć się czegoś ciekawego, mieć support w moich garażowych zmaganiach przy "koniku" no i może znaleźć innego wariat jak ja ;). Muszę uważać w moich wypadach off bo niejednokrotnie o mało nie poległem, dwie ręce czasem nie wystarczą do podniesienia ;)

Wszystkim szerokości, powodzenia i trzeźwego myślenia!
Ścisk
Krzyhoo

Krzyhoo
Świeżak

Re: Witam

Post autor: Krzyhoo » czw mar 19, 2020 9:41 am

Hej,

Wiem już, że nie spełniłem do końca wymogów powitania, bo powinien być nick w temacie, co dosiadam itd.,
próbowałem edytować moje pwitanie ale się nie da,; /. Troszkę czasu już minęło i wciąż nie mogę postować... oprócz odp. na swojego posta hehe
Ile potrwa jeszcze akceptacja przez modków i umożliwienie mi czynnego udziału w forum?

Miłego wszystkim
Krzyhoo

hubi199
Przyjaciel
Przyjaciel
Sprzęt: Sv650

Post autor: hubi199 » czw mar 19, 2020 7:51 pm

To forum już umiera tak jak inne fora internetowe. Chyba wszyscy już na fb siedzą tylko
Ale witam :banghead:

Krzyhoo
Świeżak

Post autor: Krzyhoo » czw mar 19, 2020 10:07 pm

hubi199 pisze: czw mar 19, 2020 7:51 pm To forum już umiera tak jak inne fora internetowe. Chyba wszyscy już na fb siedzą tylko
Ale witam :banghead:
:shock: :(
Szkoda ale WIELKIE dzięki za powitanie i odpowiedź!

A z racji iż nie mogę postować rzucam tu, może jeszcze ktoś zajrzy?!

Szukam kompanii do OFF-u w rejonie KrK, dolączę, połączę byleby się wydarzyło, jakieś niewielkie doświadczenie mam ale niewielkie, śmigam na dość cięższym sprzęcie przynajmniej jak dla mnie na razie tzn. f800gs, ale z czasem stanie się lżjszy ;)

Pozdrawiam i szerokości!
Krzyhoo

hubi199
Przyjaciel
Przyjaciel
Sprzęt: Sv650

Post autor: hubi199 » czw mar 26, 2020 9:46 pm

No nie pomoge. U mnie jedyny offroad to piach na drodze haha
Ale na jakieś wypady w góry to chętny raczej byłbym

Krzyhoo
Świeżak

Post autor: Krzyhoo » wt kwie 14, 2020 12:56 pm

hubi199 pisze: czw mar 26, 2020 9:46 pm No nie pomoge. U mnie jedyny offroad to piach na drodze haha
Ale na jakieś wypady w góry to chętny raczej byłbym
No teraz to w ogóle ciężko gdziekolwiek się wybrać, ale dobrze, że do roboty chociaż sobie śmigam ;)
Jak tylko się "przewietrzy" to zapinam w górki szukając samotnych i zapomnianych ścieżek :banghead:

Miłego!

ODPOWIEDZ