Witam, wiem że dużo tych motorków jeszcze nie śmiga, ale z tego co wiem jest na nie niezły popyt, więc mam nadzieje na opinie i wrażenia z jazdy.
Jak dla mnie, to nie mam się na razie do czego przyczepić, ale jak zrobię większe przebiegi to będę mógł coś więcej napisać
NC700X
Moderator: Bacher
-
sebastian
- Przyjaciel

- Imię: sebastian
- Sprzęt: bmw r 1200 gs lc
Re: NC700X
Na początek może pierwsze wrażenia na plus, tzn spalanie oscyluje w granicach 4 litrów przy normalnej jeździe, wygodna pozycja w siodle, schowek z przodu jest mega praktyczny i prowadzenie motocykla bez zarzutu, seryjne metzelery dają rade
Natomiast do czego można się przyczepić to zbyt mała elastyczność silnika, trzeba troszkę pomieszać biegami i chyba jednak przydałaby się druga tarcza z przodu.
pozdrawiam
Natomiast do czego można się przyczepić to zbyt mała elastyczność silnika, trzeba troszkę pomieszać biegami i chyba jednak przydałaby się druga tarcza z przodu.
pozdrawiam
Szacuneczek, pradawni bogowie.
-
sebastian
- Przyjaciel

- Imię: sebastian
- Sprzęt: bmw r 1200 gs lc
hejka, taka swieża wiadomość dla użytkowników NC, to honda ogłosiła akcje serwisową dotyczącą wymiany łańcucha, jeżeli na łańcuchu macie oznaczenie RK to łańcuch jest do wymiany:)
Szacuneczek, pradawni bogowie.
-
LocoMk750
- Znajomy
- Imię: Przemek
- Sprzęt: Honda NC700S DCT
Cześć Sebastian!
Celuję w coś z linii NC700/750 i mam kilka pytań.
Masz Xa w manualu czy z DCT?
Jak z sięganiem podłoża, biorąc pod uwagę ile masz wzrostu?
Czy kanapa seryjna sprawdza się w dłuższych trasach czy zadek boli? (spotkałem się z wieloma opiniami, skrajnie różnymi)
Pozdrawiam,
Loco
Celuję w coś z linii NC700/750 i mam kilka pytań.
Masz Xa w manualu czy z DCT?
Jak z sięganiem podłoża, biorąc pod uwagę ile masz wzrostu?
Czy kanapa seryjna sprawdza się w dłuższych trasach czy zadek boli? (spotkałem się z wieloma opiniami, skrajnie różnymi)
Pozdrawiam,
Loco
Żona kupiła sobie właśnie takie cudo z drugiej ręki. Niestety bez fabrycznego zestawu kluczy serwisowych. Czy ktoś zechce pomóc? Potrzebuję tylko podjechać na moto, pożyczyć klucz do zawiasu tylnego, ustawić raz a dobrze, oddać klucz. Całość na miejscu potrwa do 15 min. Moje klucze od kawy niestety nie pasują.