mam pytanie do użytkowników Kawasaki 300, w piątek dostałem informacje od dealera o akcji serwisowej, wykryli jakąś usterke w silniku, jeżeli dobrze zrozumiałem wadliwy jest moduł sterujący pracą silnika. Nie chce wprowadzać nikogo w błąd dlatego więcej informacji będę miał w poniedziałek po wizycie w serwisie.Teraz pytanie do was, czy ktoś spotkal się z podobną wiadomością, wie coś konkretnego o samej usterce, czasie naprawy, skutkach odwleczenia wizytyw serwisie? Czytałem o problemach 300 w Kanadzie gdzie ponad 700 sztuk zostało poprawionych. Myślicie że chodzi o to samo?
Kawasaki Ninja 300
Moderator: Bacher
-
NinjaGanja
- Świeżak
- Imię: Damian
- Sprzęt: Kawasaki Ninja 300
Kawasaki Ninja 300
Witam serdecznie,
mam pytanie do użytkowników Kawasaki 300, w piątek dostałem informacje od dealera o akcji serwisowej, wykryli jakąś usterke w silniku, jeżeli dobrze zrozumiałem wadliwy jest moduł sterujący pracą silnika. Nie chce wprowadzać nikogo w błąd dlatego więcej informacji będę miał w poniedziałek po wizycie w serwisie.Teraz pytanie do was, czy ktoś spotkal się z podobną wiadomością, wie coś konkretnego o samej usterce, czasie naprawy, skutkach odwleczenia wizytyw serwisie? Czytałem o problemach 300 w Kanadzie gdzie ponad 700 sztuk zostało poprawionych. Myślicie że chodzi o to samo?
z góry dzięki za info 
-
Rene
- KGP 80

- Imię: Michał
- Sprzęt: ZX6r 636 MY15
Re: Kawasaki Ninja 300
Jeśli jest jakaś akcja serwisowa to powinni dać info do UOKiK
-
Rafaell
- Przyjaciel

- Imię: Rafał
- Sprzęt: Suzuki GSX-R 600 K8
Re: Kawasaki Ninja 300
Hej ;p Znajoma rozgląda się waśnie za kawasaki o pojemnościach 250-300 i potrzebuje opinii użytkowników tych sprzętów odnośnie jak to jest od strony technicznej z nimi. W sensie co i gdzie je ew. boli
Znajdą się jakieś osoby, które mogły by się wypowiedzieć na ten temat ?