Gymkhana - treningi amatorsko
Moderator: Policho
-
Policho
- mod

- Sprzęt: KTM 690 SMC R
Gymkhana - treningi amatorsko
Naszedł mnie taki oto pomysł, a że w grupie raźniej to ...
Mam dość fajną miejscówkę, którą chcę wykorzystywać do ćwiczeń/treningów jazdy technicznej Gymkhana. Oczywiście wszystko zgodnie z regułami tego sportu, z fotokomórkowym pomiarem czasu, pachołki w kolorach zgodnych z regułami w polskich zawodach - regulamin.
Dla niewtajemniczonych do poczytania http://motogymkhana.pl/moto-gymkhana.html, http://motogymkhana.pl/moto-gymkhana-og ... ukady.html.
W temacie będziemy ustalać terminy spotkań oraz prowadzić rozmowy na temat zgodny z tytułem tematu.
Pierwsze spotkanie pod koniec przyszłego tygodnia. W grę wchodzi również środek tygodnia po południu jeśli ktoś ma taką możliwość.
Jak zbierze się konkretna ekipa to możemy ustalić stałe terminy spotkań.
Mam dość fajną miejscówkę, którą chcę wykorzystywać do ćwiczeń/treningów jazdy technicznej Gymkhana. Oczywiście wszystko zgodnie z regułami tego sportu, z fotokomórkowym pomiarem czasu, pachołki w kolorach zgodnych z regułami w polskich zawodach - regulamin.
Dla niewtajemniczonych do poczytania http://motogymkhana.pl/moto-gymkhana.html, http://motogymkhana.pl/moto-gymkhana-og ... ukady.html.
W temacie będziemy ustalać terminy spotkań oraz prowadzić rozmowy na temat zgodny z tytułem tematu.
Pierwsze spotkanie pod koniec przyszłego tygodnia. W grę wchodzi również środek tygodnia po południu jeśli ktoś ma taką możliwość.
Jak zbierze się konkretna ekipa to możemy ustalić stałe terminy spotkań.
części zamienne - multimoto@o2.pl
-
PcHeŁkaa
- KGP 160

- Imię: Paweł
- Sprzęt: Suzuki GSR600
Re: Gymkhana - treningi amatorsko
Naszedł Cię świetny pomysł !!
Jeśli nie ma "minimalnego poziomu umiejętności" to chętnie wezmę udział w treningach.
Jeśli nie ma "minimalnego poziomu umiejętności" to chętnie wezmę udział w treningach.
Suzuki GSR600...novo ordo seclorum
-
MaxPayne
- Swój

- Imię: Łukasz
- Sprzęt: Suzuki GSR 600
+1
... to co Pchełka znowu Lans&Bounce

-
Policho
- mod

Sam dopiero się tym zainteresowałem, więc też jestem początkujący. Nie będą to zawody tylko szlifowanie techniki z pomiarem czasu dla chętnych, więc każdy może się pobawić.
Miejsca jest sporo i trasę można tak poustawiać aby kilka osób w jednym czasie mogło ćwiczyć poszczególne kombinacje ustawień pachołków. Na koniec treningów można zrobić przejazd całej trasy z pomiarem czasu dla porównania się z innymi.
Miejsca jest sporo i trasę można tak poustawiać aby kilka osób w jednym czasie mogło ćwiczyć poszczególne kombinacje ustawień pachołków. Na koniec treningów można zrobić przejazd całej trasy z pomiarem czasu dla porównania się z innymi.
-
Qcyk
- mod

- Imię: Przemek
- Sprzęt: 690 SM
hehe Max znów Cię jakiś kaleka objedzieMaxPayne pisze:+1... to co Pchełka znowu Lans&Bounce
![]()
Uważaj na myśli, bo stają się słowami...
-
Marcellus
- KGP 300

- Imię: Marceli
- Sprzęt: szypki
Jestem jak najbardziej za !!!!
Wkońcu może nauczę się skręcać, a nie tylko jeździć prosto, bo się ze mnie śmieją, że opony na środku mam najbardziej zużyte ;P
Wkońcu może nauczę się skręcać, a nie tylko jeździć prosto, bo się ze mnie śmieją, że opony na środku mam najbardziej zużyte ;P
Gloria victis; www.motocorde.pl
-
Zeri
- KGP 45

- Sprzęt: Kawa Z750
- Kontakt:
Panie, ale żeś Pan jest zajebiście pomysłowy 
Fajnie, że ktoś ma siły i chęci zając się tym bo żywcem nie ma gdzie poćwiczyć i może znikną wtedy z forum tematy typu viewtopic.php?f=3&t=17770 , które raczej nie promują bezpiecznych miejsc do szlifowania umiejętności (prędzej do szlifowania moto albo portfela). Ja myślę, że jakby to dobrze ogarnąć to nawet jestem za symboliczną opłatą na utrzymanie miejscówki. Oby tylko się nikt nie dopier**lił do tego, bo jak to w życiu bywa albo władza zabroni albo cwaniaczki będą chciały się czyimś kosztem dorobić.
Fajnie, że ktoś ma siły i chęci zając się tym bo żywcem nie ma gdzie poćwiczyć i może znikną wtedy z forum tematy typu viewtopic.php?f=3&t=17770 , które raczej nie promują bezpiecznych miejsc do szlifowania umiejętności (prędzej do szlifowania moto albo portfela). Ja myślę, że jakby to dobrze ogarnąć to nawet jestem za symboliczną opłatą na utrzymanie miejscówki. Oby tylko się nikt nie dopier**lił do tego, bo jak to w życiu bywa albo władza zabroni albo cwaniaczki będą chciały się czyimś kosztem dorobić.
Master of Disaster
-
Malysz
- GP

- Imię: Piotr
- Sprzęt: SV650
Jestem za. Szkoda, że pod koniec sezonu, ale i tak wielki
za chęć organizacji.
Czy pod koniec tygodnia to piątek czy niedziela?
Czy pod koniec tygodnia to piątek czy niedziela?
Pomysł świetny i ja również jestem chętny
.
p.s. Chyba będę musiał ubezpieczyć GSa w gmole...
p.s. Chyba będę musiał ubezpieczyć GSa w gmole...
na co koni kupa, jak kierowca dupa?
-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
- Kontakt:
polly, nie zaszkodza mu 
to ja odkladam kase na cos co sie bedzie do tego nadawac
to ja odkladam kase na cos co sie bedzie do tego nadawac
ex - Zr7s, Kilofaza
-
Policho
- mod

W połowie tygodnia określę dokładny termin, dopiero jak będzie w miarę przewidywalna prognoza pogody.Malysz pisze:Czy pod koniec tygodnia to piątek czy niedziela?
Pierwsze podejście do tematu planuję na środę ok. godz. 16-16.30. Jak będą chętni to ustalimy miejsce zbiórki, jak nie to jadę sam. Miejscówka w okolicach Niepołomic lub inna dowolna jeśli macie jakieś propozycje. Ważne - dobry asfalt, domy daleko i nie za mało miejsca.
Pachołki już będę miał gotowe (25 szt na początek), a jak przyjdą wszystkie elementy to i pomiar czasu będzie możliwy.
-
łełek
- KGP 160

- Imię: Pawel
- Sprzęt: SV650s
Moge sie nie zalapac na taka czasowke. Robote koncze o 17. Jesli wyjazd sie potwierdzi bardzo bym prosil o wyslanie na PW mapki dojazdowej i nr kontaktowy. Prosto z robty bym polecial:)
surfing on the waves of sound...
-
bonusikkk
- KGP 160

- Imię: Bonus
- Sprzęt: GSXR1000 / VL1500
- Kontakt:
Piszę się na to, w razie potrzeby służę pomocą.
Pozdrawiam
Bonus
Pozdrawiam
Bonus
www.Bonus-Rent.pl MotoBonus.eu BonusBus.pl