Wyjazd > Winkle, Obidowa itp.
Moderator: Policho
-
leon
- GP

- Sprzęt: SV650S & CBF125
I się spotkaliśmy! Obidowa po raz kolejny zaliczona
! Barierki nikogo nie posiekały, nikt też nie wpadł na wracającą z gór z rodzinę z dziećmi
! Ogólnie wszystko było OK. Grzesiek dzięki za spokojny przelot na Obidową! Policho dzięki za trochę szybszy powrót! ...sorry, ale powyżej 180 nie dam rady! 
Kilka fotek ode mnie:

Pełną foto i video relację ma Policho. Do następnego!
Kilka fotek ode mnie:

Pełną foto i video relację ma Policho. Do następnego!
www.picasaweb.google.com/leon.1981.krk
-
Policho
- mod

- Sprzęt: KTM 690 SMC R
Wyjazd w niedzielę 14.06 godz. 13:30 BPM.
Nie patrzcie za okno, pogoda na niedzielę zamówiona słoneczna
.
P.S. Wszyscy mile widziani. Jeśli ktoś wie, że nie nadąży na przelocie to stworzy się drugą grupę, wolniej jadącą. Powrót ok. godz. 16-17:00.
Nie patrzcie za okno, pogoda na niedzielę zamówiona słoneczna
P.S. Wszyscy mile widziani. Jeśli ktoś wie, że nie nadąży na przelocie to stworzy się drugą grupę, wolniej jadącą. Powrót ok. godz. 16-17:00.
Ostatnio zmieniony sob cze 13, 2009 3:16 pm przez Policho, łącznie zmieniany 2 razy.
części zamienne - multimoto@o2.pl
-
johnnyl
- Kandydat

- Imię: Jan
- Sprzęt: GSF 1200
- Kontakt:
Szkoda, że jak pogoda dopisała to inne czynniki mniej. Nastawiłem się na focenie a tu nic po 5 minutach przymiarek skończyło się na chęciach
. Mimo wszystko wrzucam kilka...
http://picasaweb.google.pl/kitonek/Obid ... 5454141618
http://picasaweb.google.pl/kitonek/Obid ... 5454141618
-
leon
- GP

- Sprzęt: SV650S & CBF125
W skrócie MEGA niedziela i MEGA latanie! A po kolei to tak: dzięki że zaczekaliście na mnie na BPM i pozwoliliście jeszcze fajkę wypalić. Spałem tylko trzy godzinki więc ciężko było się wyrobić na czas. Przelot na Obidową super, potem wizyta policmajstrów zmieniła trochę nasze plany. Chociaż w sumie, to oni się przyczynili do tego, że wyszło tak jak wyszło, a wyszło bardzo dobrze
! Przed ich wizytą i tak zdążyliśmy kilkanaście rundek nawinąć
. Potem w związku z powyższym zmiana planów - kierunek Nowy Targ. Nie wiem jak to się stało, że dojechałem do Zakopanego
. Zbliżając się do niego kilka razy coś mnie tknęło: "k... gdzie miała być ta pizza - w Nowym Targu czy w Zakopanem"
. Ale ważne, że potem się znów spotkaliśmy! Po Nowym Targu wróciliśmy na Obidową gdzie było już spokojniej i bez policji. Kilkanaście rundek i powrót do Kraka na pas + cd u mnie na grillu.
Cały przelot rewelacyjny! Policho, Wojtas
za prowadzenie! Lepiej być nie mogło! Zaszczytem było jechać z Wami w tej szybszej grupie! A tak kontynuując temat z późniejszego grilla, to wpędzę niektórych w kompleksy informacją, że moja F-ka ma dwa cylindry, 500ccm pojemności, 46KM mocy i 38Nm momentu obrotowego!
Tak, tak, to biało niebieskie które na przyspieszeniach i prostych trochę nie dawało rady, ale nadrabiało gdzie indziej
! Wyjazd oceniam na 6 w skali do 5ciu
! Dzięki wszystkim i do następnego!
I oczywiście mała fotorelacja
: http://picasaweb.google.com/leon.1981.k ... rillULeona#
Cały przelot rewelacyjny! Policho, Wojtas
I oczywiście mała fotorelacja
-
Policho
- mod

- Sprzęt: KTM 690 SMC R
Kierunek jak w temacie.
Jeśli jest ktoś chętny dzisiaj (sobota) o godz 17:30 z BPM to proszę wpisać w temacie lub kontakt PW.
Jutro (niedziela) podobno ma padać więc dzisiaj po największych upałach będzie jak najbardziej OK. Trasa ok. 150 km, czas jakieś 3h.
---------------------
Edit:
Zmiana godziny wyjazdu z BPM na 17:00.
Jeśli jest ktoś chętny dzisiaj (sobota) o godz 17:30 z BPM to proszę wpisać w temacie lub kontakt PW.
Jutro (niedziela) podobno ma padać więc dzisiaj po największych upałach będzie jak najbardziej OK. Trasa ok. 150 km, czas jakieś 3h.
---------------------
Edit:
Zmiana godziny wyjazdu z BPM na 17:00.
Ostatnio zmieniony sob lip 04, 2009 12:31 pm przez Policho, łącznie zmieniany 2 razy.
części zamienne - multimoto@o2.pl