Na Jastrzębiu jeszcze nie byłem więc jadę zobaczyć, według harmonogramu jest 6.5h jazdy swobodnej z podziałem na grupy, po 5 sesjach po 20 minut każda na Poznaniu miałem naprawdę dość ( fizycznie ) więc tutaj też nie powinno być gorzej.
Koszt poszedł do góry, 250 zł, ale to dalej taniej niż 390 na Poznaniu gdzie jest znacznie dalej.
A to co instruktor będzie miał do powiedzenia to inna kwestia.
Tor Jastrząb
Moderator: Policho
-
SlowMotion
- KGP 45

- Imię: Łukasz
- Sprzęt: ZX
Re: Tor Jastrząb
Ja tam właśnie bym na moto środe śmignął, koszt to 120zł. Na najbliższe środy w lipcu nie ma jeszcze żadnych zarezerwowanych miejsc więc jest opcja że nie będzie za wielu osób i uda się sporo pojeździć. Jakby ktoś się wybierał któregoś dnia i mógł wziąć kogoś na przyczepkę do podziału kosztów to chętnie bym się pisał
Czy ktoś z Was wybiera się na tor do Jastrzębia na niedzielny trening 27.IX. i przy okazji może pomóc w oględzinach motocykla ?
-
Micu
- GP

- Imię: Kamil
- Sprzęt: Honda Bali
Siema jadę jutro z krk na tor jastrząb mam wolne miejsce na przyczepie ktoś się zabiera? tel: 511244259
-
100milowy
- Kandydat

- Imię: Krzysiek
- Sprzęt: CBR f2 => 636 04
Szkoda, że tak późno napisałeś bo chętnie bym się zabrał.
Nie wybiera się ktoś jutro na Jastrząb? Szukam transportu dla mnie i moto. Z chęcią będę również partycypował w kosztach transportu 
http://demotywatory.pl/1275867/Moj-sen
-
rootcosh
- Świeżak
- Imię: Kuba
- Sprzęt: Fazer 8 / ZX-6R
Gdyby ktoś szukał transportu (wraz z moto) na tą Niedzielę (9 lipca) do Jastrzębia to znajoma jedzie i ma wolne miejsce.