Takiemu kompletowi nie sposób się oprzeć.
Zakręty
Moderator: Policho
-
Biniu
- KGP 260

- Imię: Bartek
- Sprzęt: CB 1000 R
Re: Zakręty
Qcyk - dadaj arkusz drobnego papieru ściernego do garażowego domknięcia nowej opony
i upiłowane podnóżki.
Najlepszym sposobem tuningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty - oczywiście.
-
ROXI
- KGP 160

- Imię: Roksana
- Sprzęt: GSXR K7 600
Mnie tak turbo sprytny pracownik pewnej stacji diagnostycznej wrzucił ostatnio na rolki, że mam domkniętą przednią oponę!
Ha i co wy na to? 
Powinien się teraz tak reklamować:
"Domykamy opony bez wychodzenia z domu"
"Domykamy opony bez wychodzenia z domu"
Najlepszym sposobem tuningu jest obniżenie masy. Masy motocyklisty - oczywiście.
-
Marcellus
- KGP 300

- Imię: Marceli
- Sprzęt: szypki
ROXI pisze: Ha i co wy na to?
Adresem rzucaj
A slidery też przyciera ?
Gloria victis; www.motocorde.pl
-
ROXI
- KGP 160

- Imię: Roksana
- Sprzęt: GSXR K7 600
Już wyczuwam to zainteresowanie "ja chcę! i ja też!"
, a poważnie facet nazywa się Stefan Mucha, a stacja na ul. Rusznikarskiej w naszym mieście...
Marcel slidery ogarnia Qcyk. Siedział chwilę w domu na taborecie, to naprodukował troszku.
Marcel slidery ogarnia Qcyk. Siedział chwilę w domu na taborecie, to naprodukował troszku.
-
Marcellus
- KGP 300

- Imię: Marceli
- Sprzęt: szypki
ROXI pisze:Już wyczuwam to zainteresowanie "ja chcę! i ja też!", a poważnie facet nazywa się Stefan Mucha, a stacja na ul. Rusznikarskiej w naszym mieście...
![]()
Dzięki za namiary, lecę coś załatwiać w tych tematach, żeby lamersko nie wyglądac na mieście ;P
Gloria victis; www.motocorde.pl
Ja polecam winkle na Kasinie
. Dobra nawierzchnia, ruch samochodowy niewielki. 2 są stosunkowo wolne, ale można się konkretnie złożyć. Wcześniej jak lecisz od Krk bodajże wioska nazywa się Wierzbanowa zaraz przed Kasiną też są dobre winkle (mi one przypominają Michałowice).I o wiele szybciej je można pokonywać. A jak szukasz czegoś bliżej Krk to winkle na Michałowicach pod górę masz 2-pasmówkę więc można mocniej "przyłożyć do pieca"
tylko trzeba wiedzieć kiedy wyjechać. Przy skręcie z E7 w Zerwanej masz drogę Wilczkowice- Iwanowice- "+" to dobra nawierzchnia i kilka winkli które robią robotę "-" teren zabudowany więc trzeba uważać..Pzdr