Jako że sierpniowy wypad na motocyklowe jazdy swobodne na Jastrząb wypadł pomyślnie (czytaj "Było super, ja chcę jeszcze raz!
Poprzednio torowałam z kolegą, moto wrzuciliśmy do busa w Krakowie i dalej na Jastrząb. Tym razem ekipa się powiększa o jedną osobę z moto, więc moja Cebra zostaje bez pary... gorzej, bo bez transportu
I tu moje pytanie: ktoś z przyczepką i wolnym miejscem na tej przyczepce chętny na torowanie? Ewentualnie bez przyczepki, ale tu oferta się powiększa: trzeba doliczyć podwójną trasę Kraków-Jastrząb w towarzystwie Cebry i mnie, w tym jedną nocną. Gwarantuję, że zmarzniemy, ale "im gorzej, tym zabawniej", będzie co opowiadać wnukom
Koszty opcji przyczepkowej dzielimy oczywiście po równo, dla kierowcy dorzucam zaproszenie na kawę/piwo/pizzę (o ile się podzieli
Dodam, że jestem z Limanowej, więc jeśli ktoś będzie bliżej niż z Kraka, to tylko lepiej. Jeśli nie, tak jak ostatnio, podjadę
Chętni na PRIV. Wrzucam link do wydarzenia i dwie foty z poprzedniego wypadu, co by ubarwić ofertę
http://www.torjastrzab.pl/motocyklowe-j ... dne,ww,394