Wyjazd > Winkle, Obidowa itp.

Moderator: Policho

Awatar użytkownika
mbaryla
KGP 260
KGP 260
Imię: Mateusz
Sprzęt: Sv650/GsxrK7/Brak

Wyjazd > Winkle, Obidowa itp.

Post autor: mbaryla » sob kwie 25, 2009 11:27 am

Jutro lecimy z Policho na winkielki na Obidową, jęśli byłby ktoś jeszcze zainteresowany to wyjazd o 10:30 BP Mateczne [Niedziela] . Jak ktoś leci to niech mi napiszę PW, żebym mniej więcej wiedział że mamy na kogoś czekać.
Czekamy 15 min i śmigamy :terefere:

P.S. utworzyłem nowy temat ponieważ nie wiem dlaczego ten jest zamknity...
http://www.grupa-poludnie.info/viewtopi ... a&start=15
Ostatnio zmieniony wt paź 06, 2009 2:24 pm przez mbaryla, łącznie zmieniany 1 raz.
Powinniśmy jeździć tak aby było Nas więcej, a nie mniej...

Awatar użytkownika
wojtas
GP
GP
Imię: wojtek
Sprzęt: X11 > BMW K1300R

Post autor: wojtas » ndz kwie 26, 2009 5:30 pm

Dziękuję wszystkim uczestnikom dzisiejszego latania - było przednio, do następnego razu

pzdr
BMW K1300R - nowy wymiar jazdy

Awatar użytkownika
performer
Swój
Swój
Sprzęt: R6

Post autor: performer » ndz kwie 26, 2009 6:03 pm

No to polatane, dzięki za towarzystwo.Pzdr.
Marcin

Awatar użytkownika
leon
GP
GP
Sprzęt: SV650S & CBF125

Post autor: leon » ndz kwie 26, 2009 7:49 pm

Część 1:

Winkle pierwsza klasa :jupi: !!! Muszę tylko popracować nad prawym butem - z lewym nie mam problemów ;) . Szkoda tylko, że sporo puszek pomimo niedzieli się tam plątało. No i ta wizyta policji: Jak to szło Policho? "Mieliśmy zgłoszenie, że tutaj szalejecie, pan tutaj jeździ?" Policho: "tak jeżdżę, tam i z powrotem" :-) Buhahaha, i co jeździć tam i z powrotem nam nie wolno!!! Skończyło się na rutynowej kontroli, a mnie znów się dostało, że radiowozów nie wolno fotografować :lol2: . Kurde, który to już raz?

Część 2:

Zaczęła się kiedy na Obidową dojechał Kubo, Mike, Roosu, Marek, GrzesiekN + plecaczek. Wyciągnęli nas nad Jezioro Orawskie, a dojechaliśmy do Dolnego Kubina ;D . Do końca tego nie rozumiem, ale warto było :) ! Powrót przez Żywiec, Wadowice i Skawinę!

Kubo i Wojtas wielkie dzięki za prowadzenie! Naprawdę rewelacyjnie Wam to idzie! No i dla wszystkich również wielkie dzięki za miło spędzoną niedzielę i pierwszą traskę w tym sezonie! Ekipa pierwsza klasa! Do następnego!

Tutaj mała fotorelacja :foto: : http://picasaweb.google.pl/leon.1981.kr ... ecWadowice#

Reszta ma być za chwilę na www.motospyke.pl . Mam nadzieję, że też się gdzieś załapałem :) .
Załączniki
Obidowa.JPG
Ostatnio zmieniony pn kwie 27, 2009 3:05 am przez leon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SUFUR1
Znajomy
Imię: Piotr
Sprzęt: BLACKBIRD

Post autor: SUFUR1 » ndz kwie 26, 2009 7:52 pm

Polatane polatane tylko szkoda że czasowo byłem ograniczony i musiałem szybciej wracać

Awatar użytkownika
Rafal84
KGP 45
KGP 45
Imię: Rafał
Sprzęt: CBR 929 fireblade

Post autor: Rafal84 » ndz kwie 26, 2009 8:57 pm

Ładnie się wozicie ;) super fotki!
Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu.
http://www.bikepics.com/members/rafal84yzf600r/

Awatar użytkownika
mbaryla
KGP 260
KGP 260

Post autor: mbaryla » ndz kwie 26, 2009 9:50 pm

No to teraz ja :) Stronka już działa ze zdjęciami i są dodane www.motospyke.pl :) Jutro będą filmik!! Po zdjęciach widać, że ktoś miał przygodę po tym jak już z tamtąd pojechaliśmy, ale dobrze że nic się nie stało. Szkoda tylko tej pięknej r1...!!

Jak już reszta napisała dotarła do nas grupa, która wybierała się na słowację, więc podblilsmy odrazu z nimi w końcu nie było tak daleko:) Tempo całkiem przyjemne:) Był czas, żeby podziwiać widoki na około :) Dziękuje wszystkim za miłe spędzoną niedziele :P

P.s. Myśle, że jeśli ktoś będzie reflektował to raz na jakiś czas można by być na obidowej i chwilkę sobie tam pośmigać :) Więc trzeba zrobić wszystko aby temat nie umarł śmiercią tragiczną pozdrawiam i dodaje jedną fote od siebie :banan: . Jesli chodzi o Fotki z mojego aparatu to kicha straszna i nic na nich prawie nie ma.
Załączniki
Obidowa 26.04.2009
Obidowa 26.04.2009
37.jpg

Awatar użytkownika
Policho
mod
mod
Sprzęt: KTM 690 SMC R

Post autor: Policho » pn kwie 27, 2009 6:15 am

Dzięki, Wszystkim za latanie. Wg. mnie najlepszy wyjazd w sezonie. Dodatkowo z przygodami :lol2:.

pzdr
policho

P.S. Wojtas i Kubo zawsze na przód. Jestem ZA!

Awatar użytkownika
mbaryla
KGP 260
KGP 260

Post autor: mbaryla » pn kwie 27, 2009 9:17 pm

Filmik z Obidowej :P Wszyscy się tam załapali prawie na tym Filmiku:P hehe
http://www.youtube.com/watch?v=w3sHC6Sp ... re=channel

Awatar użytkownika
Katanka
KGP 110
KGP 110
Imię: Monika
Sprzęt: GSX-R 1000 K8
Kontakt:

Post autor: Katanka » wt kwie 28, 2009 6:51 am

mbaryla pisze:Filmik z Obidowej :P Wszyscy się tam załapali prawie na tym Filmiku:P hehe
http://www.youtube.com/watch?v=w3sHC6Sp ... re=channel
O matko boska!
Już nie mogę dalej ogladać... jezdzicie głupoty !! :zdziwko:

Ale jaja tam ruch samochód... ...

Proszę nie popisujecie ani ćwiczenie - jedźcie bardzo ostrożnie :(.
..:: www.monikajaworska.com ::..

Awatar użytkownika
gapek
Przyjaciel
Przyjaciel
Imię: Wojtek
Sprzęt: Superduke

Post autor: gapek » śr kwie 29, 2009 6:16 am

Dorzuce swoje trzy grosze...
Tak sie zlozylo ze wlasnie w ta niedziele jechalem puszka przez obidowa i mialem okazje poogladac wasze wygibasy. Ogolnie super, tez tam jezdze i ciesze sie winklami, ale jakiez bylo moje zdziwienie, jak jadac pod gore jakies 500 metrow przede mna motonita zawrocil, zaczal jechac pod prad i postawil na kolo... koledzy z boku stali i sie za glowe lapali.

Sam jezdze duzo, ale wiekszej glupoty nie widzialem, temu kto to zrobil gratuluje ze mial tyle szczescia, bo z naprzeciwka jechalem Ja, po prostu zwolnilem i usunalem sie z pasa lewego. Nie wiem chlopaki czy wyscie sie nigdy z idiotami na drodze nie spotkali w naszym kraju?!?!

Jakby jechal jakis burak duzym dostawczym Iveco i sobie dla jaj nie zjechal tylko o takie moto przychaczyl..... smutno sie robi.

Kazdy przegina na jakis tam sposob, ale sorry za wyrazenie: trzeba byc XXX (tu kazdy sobie wstawi) zeby takie manewry odstawiac na publicznej drodze, do tego bezposrednio sie narazajac na dzwon. Nie wspomne o narazaniu innych, nie chce nawet myslec co by bylo przy dzwonie centralnie 1:1.

Pozniej sie wszyscy dziwia dlaczego nam puszki po Krk droge zajezdzaja i wielkie lamenty. Zalosne.

Moze to bylo dosc krytyczne ale naprawde.... to byl wyglup roku jak dla mnie. Tak poza tym super foty z obidowej, tez tam latam i zaluje ze mnie w niedziele nie bylo, moze bym tego incydentu nie przyuwazyl ;)

PS. Niech kolega do ktorego podeszlem tak krytycznie sie nie obraza, to dla jego dobra ta cala wypowiedz.

Awatar użytkownika
faja
Przyjaciel
Przyjaciel
Imię: Marcin
Sprzęt: burek

Post autor: faja » śr kwie 29, 2009 6:35 am

moze go dziewczyna rzucila :ble:

a fotki zajefajne :respekt:

Awatar użytkownika
Chester
KGP 260
KGP 260
Imię: Michał
Sprzęt: Cinkłaczento
Kontakt:

Post autor: Chester » śr kwie 29, 2009 7:52 am

Katanka pisze:O matko boska!
Już nie mogę dalej ogladać... jezdzicie głupoty !! :zdziwko:
Amen
http://www.moto-expert.info

Awatar użytkownika
subx
KGP 110
KGP 110
Imię: Przemysław
Sprzęt: 200hp+
Kontakt:

Post autor: subx » śr kwie 29, 2009 2:05 pm

gapek pisze:Dorzuce swoje trzy grosze...
Tak sie zlozylo ze wlasnie w ta niedziele jechalem puszka przez obidowa i mialem okazje .
i tak dlaej i tak dalej ................ :)

powiem tak...... buahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :hahaha: genialny manewr, poprostu genialny:)

Pozdrawiam i życzę więcej takich pomysłów, nic się nie stało i jak coś takiego czytam po fakcie to mam cały dzień wesoluchny:))))))

na gumie pod prąd :banan: po tej akcji kolega na pewno zyskał "szacunek ludzi ulicy", jestem przekonany, że zanim kolega zaczą wykonywać w/w manewr miał objawienie i ukazał mu się lider polskiej czarnej muzyki wymachujący maczetami i powiedział : "
synu.... z prądem płyną tylko cienkie bolki......czy i ty chcesz zostać jednym z nich...?"
:wall: :dupa: :miotacz: :rekawiczki:
"nie ma boga, jest MOTÓR!!!.."

Awatar użytkownika
Policho
mod
mod
Sprzęt: KTM 690 SMC R

Post autor: Policho » sob maja 30, 2009 5:40 pm

Niedziela. Przelot, kierunek Obidowa i na miejscu się zobaczy co dalej.
Jeśli ktoś jest chętny to wyjazd 11.30 BP Mateczny.
części zamienne - multimoto@o2.pl

ODPOWIEDZ