Wreszcie znalazłem czas na przebrniecie przez te zdjęcia. Szału nie ma, bo warunki niestety nie sprzyjały. W sobotę (czyli w dzień w który planowałem łazić wokół toru, szukać fajnych miejscówek i cykać foty) lało jak z cebra - cały dzień w przeciwdeszczowej pelerynie - strach było aparat wyciągać nawet (choć teraz już jestem przygotowany nawet i na taka ewentualność). Więc została tylko niedziela w trakcie wyścigów. Tylko, że to A - mało czasu, B - tłumy oblegające wszelki ciekawe do robienia fot miejsca, wiszące na siatkach itd. Strasznie dużo ludzi kupuje tam te najtańsze bilety "chodzone" i oblepia siatki. Niestety robione w większość z jednego miejsca. Dlatego niestety z fot zadowolony nie jestem i dlatego tak długo czekały na swój czas. Ale gdyby ktoś chciał oglądnąć, tak na zachętę na nowy sezon, to są tu:
MotoGP Sachsenring 2009
MotoGP Sachsenring 2009 czyli odkopywanie szuflady...
Moderator: Policho
-
Ruff
- NO LIMITED

- Sprzęt: Black Bitch
MotoGP Sachsenring 2009 czyli odkopywanie szuflady...
Pozdr
---
Ruff
SV1000s
---
Ruff
SV1000s
-
Skrzek
- KGP 45

- Imię: Robert
- Sprzęt: FZS 1000 S by Szajba
E tam, pitolisz że brzydkie
Zdjęcia IMHO są naprawdę dobre. Mimo szarańczy łażącej, jak piszesz, wszędzie (i chyba sporej odległości) foty są dobrze skadrowane i ostre. A najważniejsze że "E ta to Łon, Boski Vale", jak na wyciągnięcie ręki
BTW, nie wie ktoś czy jest jakiś nabór na kierowców do Safety Car ?
Pozazdrościć wycieczki !
Zdjęcia IMHO są naprawdę dobre. Mimo szarańczy łażącej, jak piszesz, wszędzie (i chyba sporej odległości) foty są dobrze skadrowane i ostre. A najważniejsze że "E ta to Łon, Boski Vale", jak na wyciągnięcie ręki
BTW, nie wie ktoś czy jest jakiś nabór na kierowców do Safety Car ?
Pozazdrościć wycieczki !