MOTO + KOBIETA + KAWA * z ciastkiem
Moderator: leon
Re: MOTO + KOBIETA + KAWA * z ciastkiem
Jakie to proste - Jakbym byla FACETEM i miała jajka w nawiasach to nie przyszlo by mi do głowy, by wbijać się na stricte babskie latanie kiedy wkoło mnóstwo testosteronu w tym samym czasie sie turla...ale,że jestem kobietą to też nigdy do głowy by mi nie przyszło namolne wbijanie się w jazdy "tylko dla mężczyzn". Mimo, iż osobiście lubię i to i to szanuję idee tego pomysłu "dla bab stricte". Może trzeba założyć temat - Men&Woman&Moto...
-
Malysz
- GP

- Imię: Piotr
- Sprzęt: SV650
Myślę, że trzeba przejść od słów do czynów!Policho pisze:Koledzy, to była ostatnia szansa na powstrzymanie się od komentarzy. Każdy następny będzie traktowany jako OT i będzie nagradzany ostrzeżeniem. Jak dziewczyny będą chciały posłuchać waszych opinii, albo zaproszą do dyskusji to co innego, ale na razie dajcie sobie na wstrzymanie.
Ja pier..., rozumiem, że jest wolność wypowiedzi, szczególnie w necie, ale jak czasami zaglądam na ten temat to wstyd mi, że jestem facetem.
A i owszem nawet po drodze sie dopinaliHunger pisze:Sądząc z ostatnich piątkowych, trzymanie się tego założenia jakoś średnio wam wychodzi
Jesli ja tego nie rozumiem jako kobieta, to ty nawet się nie wysilajZioomek pisze:nie nie ja to chyba nigdy kobiet nie zrozumiem, raz faceci wpadać bo niema z kim latać a raz nie bo to babskie wiec jak w końcu? ostatnio było spoko w mieszanym składzie i to dość małym ale mieszanym i problemu nie było a teraz w końcu jak?
Ot i tu się mylisz babskie miało być po babsku czyli :alice pisze:Panowie, babskie z założenia miało być babskie - proste. Nie mamy wpływu na to, kto się pojawia. Owszem, ostatnio Kasia, zrażona niską frekwencją, napisała, że każdy może przyjechać. Ale to wciąż są babskie! Nie wiem, dlaczego tak trudno to zrozumieć. Dobrze nam w takim składzie, seriow piątki, rzecz jasna
1 spotykamy się
2 mała traska i przystanek gdzieś na kawę
i taką wersję początkową ja znam
A stali panowie mieli prowadzić i zamykać m.in. z tego powodu hajdas dostał różowe odblaski
Ancyś mi to ciacho po drodze się podobaAncys pisze:A i owszem nawet po drodze sie dopinaliHunger pisze:Sądząc z ostatnich piątkowych, trzymanie się tego założenia jakoś średnio wam wychodzi
Jesli ja tego nie rozumiem jako kobieta, to ty nawet się nie wysilajZioomek pisze:nie nie ja to chyba nigdy kobiet nie zrozumiem, raz faceci wpadać bo niema z kim latać a raz nie bo to babskie wiec jak w końcu? ostatnio było spoko w mieszanym składzie i to dość małym ale mieszanym i problemu nie było a teraz w końcu jak?
Ot i tu się mylisz babskie miało być po babsku czyli :alice pisze:Panowie, babskie z założenia miało być babskie - proste. Nie mamy wpływu na to, kto się pojawia. Owszem, ostatnio Kasia, zrażona niską frekwencją, napisała, że każdy może przyjechać. Ale to wciąż są babskie! Nie wiem, dlaczego tak trudno to zrozumieć. Dobrze nam w takim składzie, seriow piątki, rzecz jasna
1 spotykamy się
2 mała traska i przystanek gdzieś na kawę,ciacho
i taką wersję początkową ja znam
A stali panowie mieli prowadzić i zamykać m.in. z tego powodu hajdas dostał różowe odblaski
-
Misiek
- KGP 160

- Imię: Michał
- Sprzęt: SV650s / B12s
- Kontakt:
Dziś w okolicy 18 przechodziłem koło makro, pozdrawiam te trzy dziewczyny które tam stały. Wszystkie motocykle ładnie wyglądały
, ale kątem oka zobaczyłem też bmw. I tu pytanie, jaki to model ?
ex - Zr7s, Kilofaza
-
skazawisla1
- Kandydat

- Imię: kasia
- Sprzęt: Suzuki GS 500e
jeśli jutro będą przelotne opady jak dziś to jest aktualne spotkanie?
Silnik, dwa koła i mina wesoła;]
-
Izunia
- Znajomy
- Imię: Izabela
- Sprzęt: BMW G650 XMOTO
No właśnie...może się wreszcie doturlam na tego spota?
Izunia, dawaj, dawaj, jak ich nie będzie, to se sami polatamyIzunia pisze:No właśnie...może się wreszcie doturlam na tego spota?
-
alice
- Kandydat

- Sprzęt: kawasaki er5
Z tego co wiem, jutro aktualne 
Jerryk
Spotkanie zawsze jest aktualne, tylko najlepiej się tu dowiedzieć czy ktoś będzie:) skoro już jesteście dwie Izunia i skazawisla1 to już jest babskie:) macie jeszcze jerryk-e
ona też do bab się zalicza jak widać:)
Ja osobiście w ten week odpadam - wyjazd.
Miłego Spotkanka i napiszcie jak było i ewentualnie jaką traskę udało się pokonać:)
P.S najlepien pod makro poczekać te 15-30 minut, gdyż babeczki się spóźniają a nie zawsze tu piszą,że będą:)
Spotkanie zawsze jest aktualne, tylko najlepiej się tu dowiedzieć czy ktoś będzie:) skoro już jesteście dwie Izunia i skazawisla1 to już jest babskie:) macie jeszcze jerryk-e
Miłego Spotkanka i napiszcie jak było i ewentualnie jaką traskę udało się pokonać:)
P.S najlepien pod makro poczekać te 15-30 minut, gdyż babeczki się spóźniają a nie zawsze tu piszą,że będą:)
-
mario_f
- Swój

- Imię: Mariusz
- Sprzęt: czarny
- Kontakt:
qrde, czasami przeglądam ten temat jak mam kiepski dzień. I proszę. Znowu bananmacie jeszcze jerryk-eona też do bab się zalicza jak widać:)
ELWI,ELWI pisze:Jerryk![]()
Spotkanie zawsze jest aktualne, tylko najlepiej się tu dowiedzieć czy ktoś będzie:) skoro już jesteście dwie Izunia i skazawisla1 to już jest babskie:) macie jeszcze jerryk-eona też do bab się zalicza jak widać:)
![]()
Będę i ja 
-
fisz5
- Świeżak
- Imię: Michał
- Sprzęt: CBF600
Witam wszystkie zmotoryzowane panie!
Ja bym z przyjemnością napił się kawy z ciastkiem w dobrym towarzystwie
Czy coś gdzieś niedługo dziewczyny drogie będziecie robić?
Ja bym z przyjemnością napił się kawy z ciastkiem w dobrym towarzystwie
Czy coś gdzieś niedługo dziewczyny drogie będziecie robić?
[url] http://fiszex.digart.pl [/url]