Taaa... Uważaj bo Ci uwierzękrystek pisze:Plany na sezon? Popracować nad asertywnością. Na pytanie Konia: jedziemy? Bez większego zastanowienia padła odpowiedź: No problemo
==-- Jezdzicie coś w te chłody, czy nie ? --==
Moderator: leon
-
Koniu_R6
- KGP 110

- Imię: Konrad
- Sprzęt: Yamaha R6
- Kontakt:
Re: ==-- Jezdzicie coś w te chłody, czy nie ? --==
Potwierdzam! Zima zdecydowanie nie jest czasem do jeżdżenia na moto! Takich ludzi powinno się karać, albo zamykać w zakładach!

Następnym razem będzie dokładnie tak samo...
Kto mnie zna ten wie...
-
zolniez1
- Znajomy
- Imię: Łukasz
- Sprzęt: Kawasaki ER 5
My się zimy nie boimy!!!
Ja już pierwsze latanie na swej nowej maszynie wczoraj zaliczyłem:) co prawda w okolicy i te 20 km nie robi szału ale zaznałem tego "wiatru we włosach"
hehe
Pozdrowienia dla tych co jeszcze nie mogą 
Witam, jest ktoś odważny na jutrzejsze latanko po okolicy
zapowiadają ładny słoneczny dzień jakieś 5-7 stopni
jakiś wypadzik nie koniecznie daleko od krk, Mam zamiar gdzieś pośmigać deliatnie. Dysponuje całym dniem wiec jeśli ktoś chętny to pisać. 
Witam, jest ktoś odważny na jutrzejsze latanko po okolicy
Moja pasja moje życie...
-
Tommy G17
- GP

- Sprzęt: Yamaha YZF-R1
Weekendowe latanie zaliczone - prognoza na najbliższe 2 tygodnie nie wygląda najlepiej. W sobotę widziałem raptem z 8 moto. Spodziewałem się, że więcej ludzi wyrwie się pojeździć.
-
andre
- KGP 45

- Imię: Andrzej
- Sprzęt: BMW R1100RT
Sezon rozpoczęty, w dzień jazda przyjemna, wieczorem trochę się ochłodziło i palce marzły na kierownicy. Jak na pierwszy wyjazd w sezonie to 260 km brzmi całkiem nieźle. Niezapomniane wrażenie wywarły miny narciarzy na przełęczy Kocierskiej na widok kawalkady motocykli prarkujących obok zasp śnieżnych 
-
Alfone
- Przyjaciel

- Imię: Tomek
- Sprzęt: desmosuchotnik
Nie, to nie ja.west pisze:To z Toba sie mijalem na Mloszowej na swiatlach? Czarny dukatAlfone pisze:Wczoraj było cieplej jak dziś, ale 190km zrobione
-
laufer13
- KGP 80

- Imię: Michael
- Sprzęt: Fzs 600
Ja w sobotę zrobiłem rundkę 60km po mieście i okolicy i na co drugich światłach spotkałem przynajmniej dwa moto. Wiec nie było tak mało. Dzisiaj też latałem ale mało było maszyn.Tommy G17 pisze:Weekendowe latanie zaliczone - prognoza na najbliższe 2 tygodnie nie wygląda najlepiej. W sobotę widziałem raptem z 8 moto. Spodziewałem się, że więcej ludzi wyrwie się pojeździć.
Dzisiejsze latanie nie zaliczam do udanego, moto wywrócone przez głupi błąd przy stawianiu na centralkę. Czacha, kierunek, prawy dekiel silnika, podnóżek kierowcy. Lecz bardziej ucierpiała duma ;/
Czy miłość do motocykla jest zła?
-
WiTiA
- Kandydat

- Imię: Szymon
- Sprzęt: ER-6N
Sezon rozpoczęty, w sobotę postanowiłem przepalić maszynę i zatankować jednak pogoda sprzyjała więc postanowiłem zrobić sobie rundkę po mieście
. W niedziele nawinięte 140 km przyznam że troszkę mnie poniosło
docelowo miały być Myślenice jakaś herbatka i do domu, jakimś cudem znalazłem się w Kasinie Wielkiej pod stokiem Śnieżnica 
Widzieliśmy się na bora w sobotękrystek pisze:Absolutnie nie! Nie jeździmy. Do 2000km nawiniętych w tym sezonie brakło 35km JaGowych.
Ustroń zaliczony, 320km do przodu. Meksyku nie było, gdyż jednak temperatura spadła w okolice 2 stopni.
Na szczęście towarzystwo doborowe, a wyborowa wciąż tak samo dobrze grzeje jak kiedyś
Plany na sezon? Popracować nad asertywnością. Na pytanie Konia: jedziemy? Bez większego zastanowienia padła odpowiedź: No problemo
Dzięki za wypad i do następnego![]()
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na drodze ponownie
-
chinczykksws
- KGP 160

- Imię: Kamil
- Sprzęt: GSX-R 1000 k8
- Kontakt:
Masz większe uszkodzenia moto niż ja kiedy zatrzymałem się z moto pod samochodemlaufer13 pisze:Ja w sobotę zrobiłem rundkę 60km po mieście i okolicy i na co drugich światłach spotkałem przynajmniej dwa moto. Wiec nie było tak mało. Dzisiaj też latałem ale mało było maszyn.Tommy G17 pisze:Weekendowe latanie zaliczone - prognoza na najbliższe 2 tygodnie nie wygląda najlepiej. W sobotę widziałem raptem z 8 moto. Spodziewałem się, że więcej ludzi wyrwie się pojeździć.
Dzisiejsze latanie nie zaliczam do udanego, moto wywrócone przez głupi błąd przy stawianiu na centralkę. Czacha, kierunek, prawy dekiel silnika, podnóżek kierowcy. Lecz bardziej ucierpiała duma ;/
-
laufer13
- KGP 80

- Imię: Michael
- Sprzęt: Fzs 600
Pocieszającechinczykksws pisze:Masz większe uszkodzenia moto niż ja kiedy zatrzymałem się z moto pod samochodemlaufer13 pisze:Ja w sobotę zrobiłem rundkę 60km po mieście i okolicy i na co drugich światłach spotkałem przynajmniej dwa moto. Wiec nie było tak mało. Dzisiaj też latałem ale mało było maszyn.Tommy G17 pisze:Weekendowe latanie zaliczone - prognoza na najbliższe 2 tygodnie nie wygląda najlepiej. W sobotę widziałem raptem z 8 moto. Spodziewałem się, że więcej ludzi wyrwie się pojeździć.
Czy miłość do motocykla jest zła?
Ja zacząłem w sobotę, jakieś 60km przekręciłem i było super a tu cholera znów mróz, wiec w niedzielę na narty się wybrałem i zimno się przydało dla dobra stoku. Gdyby nie narty to pewnie tak co dzień siedziałbym na moto w garażu i trochę się potoczył w przód i tył.
-
opium
- Kandydat

- Imię: Kuba
- Sprzęt: YZF-R6 03
Jazda rozpoczęta w sobotę. Zrobione 50 km , jak na 1ą jazdę nowym moto to całkiem zadowolony 
-
wosio
- Znajomy
- Imię: Wojtek
- Sprzęt: CB500
Zrobiłem w sobotę 120 km, ale nie powiem, trochę zmarzłem 
da się ktoś jutro wyciągnąć na szybką runde przez krk?
W sobotę na początek 30 km po Krakowie. Z braku czasu nie dałem rady więcej ale musiałem się wyrwać. Niebawem będzie więcej, idzie wiosna.