Miejsce do rozgrzewki
Moderator: leon
-
dam1en
- Kandydat

- Sprzęt: FZ6N S2
Miejsce do rozgrzewki
Nie zna ktoś jakiegoś kawałka asfaltu gdzie możnaby rozruszać kości przed pełnią sezonu? Najlepiej w okolicach NH, a konkretniej w okolicach szpitala Rydygiera (szpialne korytarze odpadają 
-
dzidek83
- Swój

- Imię: Przemek
- Sprzęt: GSX 750 Inazuma
Re: Miejsce do rozgrzewki
Odradzam coś takiego... Zakładam, że szukasz jakiejś bocznej drogi czy coś w tym stylu. A na takiej drodze będzie kurzy, pył, piasek i ogólnie masa syfu który nie sprzyja przyczepności. Ja właśnie na takiej syfnej drodze zaliczyłem glebę w sobote... Podjaranie po zimie, masa syfu na drodze + zimne opony dały mi w efekcie glebe, kilka stówek w plecy i zepsuty początek sezonu.
Jak chcesz się rozruszać to jedź w niedziele koło Rybitw. Duża szeroka, miejscami nawet 3-pasmowa, dobra droga i w niedziele mało ruchliwa gdzie można się trochę rozruszać.
Jak chcesz się rozruszać to jedź w niedziele koło Rybitw. Duża szeroka, miejscami nawet 3-pasmowa, dobra droga i w niedziele mało ruchliwa gdzie można się trochę rozruszać.
Silnik, dwa koła i mina wesoła 
Koło Plazy jest kawałek nie użytku asfaltowego... nie jest w takim złym stanie ale jest zakaz - więc na własne ryzyko! 
-
Mroku
- Kandydat

- Imię: Tomek
- Sprzęt: CBF 600N
Koło Rybitw jest na prawdę sporo miejsca tylko trzeba uważać na niebieskich, sam dostałem tam mandat
Tak więc można tam ale w granicach zdrowego rozsądku. Co do okolic Plazy to jest bardzo podobnie. Często widuję tam patrole. W Krakowie niestety ciężko o kawałek nieuczęszczanej drogi z dobrą nawierzchnią 
-
dam1en
- Kandydat

- Sprzęt: FZ6N S2
Dzięki za odpowiedzi. Mam pierwszą jazdę już za sobą i muszę gdzieś potrenować, żeby sprzęt wyczuć. Z moją jazdą to o niebieskich się nie muszę bać
dlatego pojeżdżę koło rybitw, bo znam też te okolice. Jeszcze raz dzięki