Nocne zwiedanie okolic Kraka.
Moderator: leon
-
guteksm
Nocne zwiedanie okolic Kraka.
Witam
Jak większość z Was wie, czasami na motorek można się wybrać dopiero pod wieczór lub nawet koło godzin nocnych.
Dlatego mam prośbę byście opisali jakieś fajne trasy w okolicach Kraka do przejechania wieczorem lub w nocy. Czas przelotu koło 2 – 2,5h (z przerwą na herbatkę i podziwianie widoków).
Ostatnio zrobiliśmy sobie z kuplami mały wypadzik do Ojcowa. Wylot o 21:40 trasa na Zielonki i Skałę. Asfalcik, po za jednym miejscem (chyba to była Brzozówka) niezły, a sam przejaździk w nocy koło skał i dojazd do zamku w Pieskowej Skale naprawdę super. Zameczek fajnie oświetlony a pomimo upału to jednak jadąc koło skał pociągnęło chłodem. W sumie to spokojnym tempem i przerwą na herbatkę czas przelotu wyniósł 2 h.
Naprawdę polecam i czekam na Wasze propozycje.
Jak większość z Was wie, czasami na motorek można się wybrać dopiero pod wieczór lub nawet koło godzin nocnych.
Dlatego mam prośbę byście opisali jakieś fajne trasy w okolicach Kraka do przejechania wieczorem lub w nocy. Czas przelotu koło 2 – 2,5h (z przerwą na herbatkę i podziwianie widoków).
Ostatnio zrobiliśmy sobie z kuplami mały wypadzik do Ojcowa. Wylot o 21:40 trasa na Zielonki i Skałę. Asfalcik, po za jednym miejscem (chyba to była Brzozówka) niezły, a sam przejaździk w nocy koło skał i dojazd do zamku w Pieskowej Skale naprawdę super. Zameczek fajnie oświetlony a pomimo upału to jednak jadąc koło skał pociągnęło chłodem. W sumie to spokojnym tempem i przerwą na herbatkę czas przelotu wyniósł 2 h.
Naprawdę polecam i czekam na Wasze propozycje.
-
Sieka
- Znajomy
- Imię: Michał
- Sprzęt: Kawasaki VN 800
Osobiście na króciutką trasę polecam Okolice Tyńca, a dokładniej miejsce spływu kajakowego. Wyprawa na godzinkę, czysto dla relaksu. Nawierzchnia z od centrum do zjazdu na Tyniec ok, później troszkę może wytrzęść, ale ogólnie da się znieść w wolniejszym przelocie. A jak się będzie nudzić, parking nad Wisłą pod samym klasztorem Tynieckim miło zaprasza przestrzenią:) w sam raz na pogaduchy i troszkę nawiniętych kilometrów pod kółka. pozdrawiam!
pani sąsiadko... bo to puste wydechy były..
-
CosmoSquig
- KGP 110

- Imię: Maciek
- Sprzęt: F800S
- Kontakt:
-
saper
- Przyjaciel

- Imię: Zbigniew
- Sprzęt: YAMAHA YZF 600
Tak więc my z kumplem startujemy z BP koło ronda Polsadu / ta nowa estakada koło dawnego Geanta / dzisiaj o godz 21.30. Trasa do ustalenia, jesli jest ktoś chetny to zapraszamy. Aha nasze tempo to raczej spokojna turystyka / na co zreszta wskazuja nasze motory /. Bedzie nam razniej w grupie. ...Przewidywany czas latanka to tak do 2h.
Saper
-
Visuz
-
VenomPRO
- Przyjaciel

- Imię: Marek
- Sprzęt: Fordzik :)
- Kontakt:
moze moze na motorze o moj boze sie powoze, ja dam znak pozniej bo nigdy nie wiem kiedy mnie praca uwolni...
Rozio a jakie tereny planujesz?
Rozio a jakie tereny planujesz?
Ostatnio zmieniony sob cze 09, 2007 12:17 pm przez VenomPRO, łącznie zmieniany 1 raz.
Sercem i duszą zawsze na dwóch kółkach.