Maly wypad w strone Ojcowa, maksymalnie godzinka latania
Moderator: leon
-
gapek
- Przyjaciel

- Imię: Wojtek
- Sprzęt: Superduke
Maly wypad w strone Ojcowa, maksymalnie godzinka latania
Ma ktos moze ochote polatac w strone Ojcowa, tempo spokojne i wypad tylko na godzinke?!
Jade o 17 spod BP na rondzie Ofiar Katynia, jest ktos chetny ?
Pozdrawiam
Jade o 17 spod BP na rondzie Ofiar Katynia, jest ktos chetny ?
Pozdrawiam
-
gapek
- Przyjaciel

Predkosci rozsadne i dostosowane do warunkow panujacych na drogach! Odcinek Ojcow - Pieskowa Skala i predkosc tam utrymana zalezy dosc mocno od umiejetnosci motocyklisty, a ja jezdze dopiero od roku wiec kolana na kazdym luku sie nie spodziewajcie 
Przez miasto wiecej > 80 tez nie jezdze
Do zobaczenia w poniedzialek, bede o 17 na BP na Rondzie Ofiar Katynia!
Przez miasto wiecej > 80 tez nie jezdze
Do zobaczenia w poniedzialek, bede o 17 na BP na Rondzie Ofiar Katynia!
-
gapek
- Przyjaciel

Aktualny jak najbardziej, o 17 bede na BP na Rondzie Ofiar Katynia czekal na chetnych!
[ Dodano: Pon 08 Wrz, 2008 14:48 ]
No i stalo sie, jakos nie mam szczescia do wspolnych wypadow. W pracy wlasnie sie dowiedzialem ze siedze dzisiaj do 19 wieczorem minimum... z wyjazdu nici!!
Moze nastepnym razem,.... alez jestem zly
[ Dodano: Pon 08 Wrz, 2008 14:48 ]
No i stalo sie, jakos nie mam szczescia do wspolnych wypadow. W pracy wlasnie sie dowiedzialem ze siedze dzisiaj do 19 wieczorem minimum... z wyjazdu nici!!
Moze nastepnym razem,.... alez jestem zly
-
Christiano
- GP

- Imię: Krystian
- Sprzęt: Litr kawy
-
gapek
- Przyjaciel

Pogoda dopisuje wiec odswiezam temat: trasa ala' Szlakiem Orlich Gniazd, kilka zamkow po drodze, pustynia Bledowska, itp. itd. 170 km lacznie, planowany kilka godzin, z herbatkami i jedzonkiem pewnie caly dzien zejdzie.
Styl jazdy sportowo-turystyczny, z lekkim naciskiem na sportowo (minimalnie szybciej niz ostatnio dla wtajemniczonych), ale bez japonskich (kamikadze) przelotow po 180 km/h przez wies.
Traska z opisem ciekawych miejsc:
http://gps.bmw-motorrad.com/drawings/447
Kto chetny prosze sie pisac, wstepnie planuje zrobic ta traske w Sobote (04.10.2008), jak oczywiscie pogoda dopisze! Wyjazd najwczesniej o 13'tej spod parkingu marketu ELEA (ul. Mackiewicza)
Ps. Ostatnio sie duzo ludzi pytalo czy Choperrem mozna alno 125'tka - ludziska trzeba miec motocykl po prostu, nie bawimy sie w podzialy rasowe a ja do tego tolerancyjny jestem nad wyraz, tak wiec kazdy mile widziany!
Styl jazdy sportowo-turystyczny, z lekkim naciskiem na sportowo (minimalnie szybciej niz ostatnio dla wtajemniczonych), ale bez japonskich (kamikadze) przelotow po 180 km/h przez wies.
Traska z opisem ciekawych miejsc:
http://gps.bmw-motorrad.com/drawings/447
Kto chetny prosze sie pisac, wstepnie planuje zrobic ta traske w Sobote (04.10.2008), jak oczywiscie pogoda dopisze! Wyjazd najwczesniej o 13'tej spod parkingu marketu ELEA (ul. Mackiewicza)
Ps. Ostatnio sie duzo ludzi pytalo czy Choperrem mozna alno 125'tka - ludziska trzeba miec motocykl po prostu, nie bawimy sie w podzialy rasowe a ja do tego tolerancyjny jestem nad wyraz, tak wiec kazdy mile widziany!