Ale za to bez korków po pustkowiu by sie jeździło.Iwantcookie pisze:Po korkach, po handlu, po mieście generalnie:P
Powstanie obwodnica Skawiny. Koszt inwestycji: 50 mln zł Ca
-
merlin
- Świeżak
- Imię: Marcin
- Sprzęt: HYOSUNG GT650R
- Kontakt:
Re: Powstanie obwodnica Skawiny. Koszt inwestycji: 50 mln zł
www.matrix-krakow.pl
-
Rudy
- KGP 80

- Imię: Kuba
- Sprzęt: Suzuki gsx-r K3
Bez przesady bylo by tak jak z autostrada lub wlasnie platna strefa parkowania, kto musi dalej by jezdzil i placil ale za to odstraszalo by to tych ktorzy sa za wygodniIwantcookie pisze:Po korkach, po handlu, po mieście generalnie:P Ale wizja bezkorkowego poruszania się po Krakowie w okolicach 16:00 w piątek jest niesamowicie atrakcyjna;D I jednocześnie niesamowicie niepokojąca...
-
Iwantcookie
- KGP 160

- Imię: Kamil
- Sprzęt: HH
Ano ale masa nie miała by wyjścia i musiała by płacić. Np. dostawa towaru, rosną ceny transportu, rośnie cena końcowa produktu i koniec konców my i tak za to zapłacimy kupując np. spożywkę:)
"Błyszczy się na słońcu motur !"
-
Rudy
- KGP 80

- Imię: Kuba
- Sprzęt: Suzuki gsx-r K3
Dostawycy nie placa strefy z tego co sie orientuje
-
fisz5
- Świeżak
- Imię: Michał
- Sprzęt: CBF600
Szczota,
Powiedz mi czy Ty nie mieszkasz/nie mieszkałeś w Skawinie na os. Popiełuszki ?:)
Bo nick kojarzę jeszce sprzed kilku lat, więc jesli to będizesz Ty to pewnie miałeś kiedyś poczciwą MZetę
pozdro!
Sorry za offtop.
A co do obwodnicy, to moim zdaniem za 5 lat może będzie, Skawina to taki "grajdoł" podobnie jak Kraków. Fajnie to jest jak tam się nie siedzi za długo
Powiedz mi czy Ty nie mieszkasz/nie mieszkałeś w Skawinie na os. Popiełuszki ?:)
Bo nick kojarzę jeszce sprzed kilku lat, więc jesli to będizesz Ty to pewnie miałeś kiedyś poczciwą MZetę
pozdro!
Sorry za offtop.
A co do obwodnicy, to moim zdaniem za 5 lat może będzie, Skawina to taki "grajdoł" podobnie jak Kraków. Fajnie to jest jak tam się nie siedzi za długo
Szczota pisze:supermoj dzisiejszy powrot z pracy 5 minut pod biedronke "obwodnicą" + 5 minut w korku
P.S. powinien być zakaz wjezdzania do Skawiny z inna rejestracja niż KRA ***
[url] http://fiszex.digart.pl [/url]
-
Pio
- KGP 260

- Imię: Piotrek
- Sprzęt: Duke 690
Moim zdaniem - znacznie wcześniej, czego życzę sobie, Skawinianom i wszystkim skazanym na częste uczęszczanie DK44fisz5 pisze:moim zdaniem za 5 lat może będzie, Skawina to taki "grajdoł" podobnie jak Kraków
http://www.infoskawina.pl/obwodnica-ska ... ca-2014-r/
-
Szczota
- KGP 160

- Sprzęt: FXDC96"
No mialem miałemPowiedz mi czy Ty nie mieszkasz/nie mieszkałeś w Skawinie na os. Popiełuszki ?:)
A co do obwodnicy to i tak bedzie lipa, to ma wychodzic tam jak jest prefebet - wiec po drodze na 44 czeka jeszcze przejazd kolejowy.Sumom sumraum jak bedzie jechal pociag i przyjdzie tam stać kilkanascie minut zrobi sie niezły kocioł
etz250 ->B6N -> SV650Nx2-> VS1400->XL1200->FXDC96"
1. A którędy można sensownie objechać DK44 jadąc na 2oo od Krakowa na Zator?
(ja tam lubię na Piekary i promem w Wołowicach albo Czernichowie, ale z Ruczaju to jednak trochę dookoła....).
2. Zapiekanki to znam, a gdzie jest ten kebab?
(ja tam lubię na Piekary i promem w Wołowicach albo Czernichowie, ale z Ruczaju to jednak trochę dookoła....).
2. Zapiekanki to znam, a gdzie jest ten kebab?
Ho i crini già grigi,
ex cathedra parlo!
ex cathedra parlo!
-
Grz3ch
- KGP 80

- Imię: Grzesiek
- Sprzęt: Er sześć en
- Kontakt:
Kebab Istambuł, w rynku obok stacji benzynowej Orlen.vonPancia pisze: 2. Zapiekanki to znam, a gdzie jest ten kebab?
BTW. w Zatorze na rynku też mają oddział. A jeżeli mnie wzrok nie mylił to w Myślenicach koło Orlenu też widziałem.
Nie odkładaj marzeń, odkładaj na nie 
-
kenedi18
- Swój

- Imię: Wojtek
- Sprzęt: FZ6N Black Edition
"1. A którędy można sensownie objechać DK44 jadąc na 2oo od Krakowa na Zator?
2. Zapiekanki to znam, a gdzie jest ten kebab?"
Możesz jechać moimi wiochami, na liszki, potem na Czernichów, Kłokoczyn, Rusocice przez Łączany i Ryczów, z Ryczowa wyjeżdżasz praktycznie w Zatorze. A tak to wygląda mniej więcej https://www.google.pl/maps/dir/Genera%C ... !3e0?hl=pl Chętnie poprowadzę jak kiedyś zechcesz. pozdro
2. Zapiekanki to znam, a gdzie jest ten kebab?"
Możesz jechać moimi wiochami, na liszki, potem na Czernichów, Kłokoczyn, Rusocice przez Łączany i Ryczów, z Ryczowa wyjeżdżasz praktycznie w Zatorze. A tak to wygląda mniej więcej https://www.google.pl/maps/dir/Genera%C ... !3e0?hl=pl Chętnie poprowadzę jak kiedyś zechcesz. pozdro
"Ty jesteś stary, a motór zawsze jary"
Dzięki, tamtą stronę Wisły qmam i baaardzo poważam, miło się tam lata. Jakoś bardzo lubię te promy za zeta z czasem przeprawy minuta czy jakoś tak...
Miałem na myśli tą - jesteś koło Delphi i co dalej? Według mapy Skawińska, Tyniecka itd aż się wypada w Zelczynie. Jakoś sobie obczaję, chyba że ktoś ma już doświadczenia.
Miałem na myśli tą - jesteś koło Delphi i co dalej? Według mapy Skawińska, Tyniecka itd aż się wypada w Zelczynie. Jakoś sobie obczaję, chyba że ktoś ma już doświadczenia.
Ho i crini già grigi,
ex cathedra parlo!
ex cathedra parlo!