Akcja z udzialem rannego motocyklisty
Akcja z udzialem rannego motocyklisty
Witam, jakiś czas temu w Chełmie woj. Lubelskie, miała miejsce pozorowana akcja wypadku z udziałem motocyklisty. Efekty? Chłopak miał szczęście, że to nie był prawdziwy wypadek, bo mógłby bardzo źle skończyć niedoczekawszy się pomocy. Lubelscy motocykliści mają naprawde ciężko. Albo gwoździe i szkło na torze albo obojętność wobec wypadku, o innych ,,atrakcjach'' nie wspominając. Kilka osób zainteresowało się poszkodowanym, ale większość? Brak słów. Zresztą oceńcie sami: http://www.wschodnia.tv/wydarzenia/1937 ... -na-drodze
-
cbr1100xx
- Swój

- Imię: adrian
- Sprzęt: cbr1100xx
Re: Akcja z udzialem rannego motocyklisty
sk******* w czystej postaci, ale nie ma się co przejmować u nas tez nie jest lepiej. Sam kilka miesięcy temu miałem wypadek dość poważny, ale na szczęście żyję
W porannych godzinach szczytu na drodze pomiędzy Olkuszem, a Krakowem (Modlnica) na w c**** jadących samochodów zatrzymało się możne pięć i kilku miłych panów z warsztatu obok. W Polsce panuje jedna wielka pierdolona znieczulica i nic tego nie zmieni dopóki komuś coś się nie stanie to wtedy ewentualnie później okaże zainteresowanie. Oczywiście nie generalizuje wszystkich do jednego worka ale zdecydowana większość patrzy tylko na siebie i tylko na to żeby im było dobrze, ale żeby pobrudzić sobie raczki i komuś pomoc to już ciężko . przepraszam za wulgaryzmy ale musiałem sobie ulżyć. 
edit_qcyk: Proponuję ulżyć sobie w toalecie następnym razem.... Pomijam wulgaryzmy, ale kolego piszesz na polskim forum, więc używaj "ogonków" proszę... O zasadach interpunkcji i ortografii już mi się nawet nie chce wspominać...
edit_qcyk: Proponuję ulżyć sobie w toalecie następnym razem.... Pomijam wulgaryzmy, ale kolego piszesz na polskim forum, więc używaj "ogonków" proszę... O zasadach interpunkcji i ortografii już mi się nawet nie chce wspominać...
ridens moriar volo pro veritate 
-
cbr1100xx
- Swój

Złego szlak nie trafia,
wiec będę żył wiecznie
. A szczęście to ma ten k***, że po ryju nie dostał ze to ze wymusił pierwszeństwo i rozbił moja ukochana hanie 
edit_qcyk: ostrzeżenie już dostałeś za poprzedni post... proponuję pohamować język i popracować nad stylem i formą wypowiedzi.
edit_qcyk: ostrzeżenie już dostałeś za poprzedni post... proponuję pohamować język i popracować nad stylem i formą wypowiedzi.
-
Grz3ch
- KGP 80

- Imię: Grzesiek
- Sprzęt: Er sześć en
- Kontakt:
Co się stało, że Gix rozbity?RudaLwG pisze: Ten gixerek co mam na avku, poległ śmiercią tragiczną w okolicach Wrecsam. I teraz prubuje postawić suzi na koła ale ciężko będzie.
Nie odkładaj marzeń, odkładaj na nie 
Efekt jazdy po Anglii. Wyprzedzanie na trzeciego i próba uniknięcia czołówki z Tirem. Ja nią wtedy nie jechałam, tyle szczęścia że kierowca nie spanikował i jakoś z tego wszyszli. Moto wbiło sie w kamienny murek (rozpadł się pod siłą uderzenia). Kierowca przeszorował 20 m po asfalnie, nawet nic mu sie powanego nie stało. Ale gixa już nie jeździ. A tak z ciekawości wiecie czy ktoś ma do sprzedania takiego gixera na częśći? Potrzebuje plaskiki boczne zadupek dwa podnórzki czasza lagi lusterka kierunkowskazy lampy przód tył dzwignia chamulca recznego przód?Grz3ch pisze:Co się stało, że Gix rozbity?RudaLwG pisze: Ten gixerek co mam na avku, poległ śmiercią tragiczną w okolicach Wrecsam. I teraz prubuje postawić suzi na koła ale ciężko będzie.Mam nadzieję ze to winna osoby trzeciej, a nie Twoja bo z tego co pamiętam to odradzaliśmy Ci.. Sory za zgryźliwości, ale nie mogłem się powstrzymać
Widzisz, złego diabli nie wezmą, bo nie chcą mieć konkurencjicbr1100xx pisze:zlego szlak nie trafiawiec bede zyl wiecznie
. a szczescie to ma ten kutas ze po ryju nie dostal ze to ze wymusil pierwszenstwo i rozbil moja ukochana hanie
-
cbr1100xx
- Swój

RudaLwG pisze:Widzisz, złego diabli nie wezmą, bo nie chcą mieć konkurencjicbr1100xx pisze:zlego szlak nie trafiawiec bede zyl wiecznie
. a szczescie to ma ten kutas ze po ryju nie dostal ze to ze wymusil pierwszenstwo i rozbil moja ukochana hanie
tu nie chodzi o konkurencje
Zwracam honorcbr1100xx pisze:RudaLwG pisze:Widzisz, złego diabli nie wezmą, bo nie chcą mieć konkurencjicbr1100xx pisze:zlego szlak nie trafiawiec bede zyl wiecznie
tu nie chodzi o konkurencjeja bym tam poprostu przejal dowodzenie
![]()
![]()
-
cbr1100xx
- Swój

Podobno :p ale nie mnie oceniać 
Etam nie może być tak źle 
-
Sebaa86
- KGP 110

- Imię: Sebastian
- Sprzęt: Hondaa 954 czasami
- Kontakt:
Ten instruktor MASAKRA
i dla tego 80% społeczeństwa udaję, że nic nie widzi a jak zwolni to tylko po to żeby nagrać ciekawy filmik na facebooka 
-
Grz3ch
- KGP 80

- Imię: Grzesiek
- Sprzęt: Er sześć en
- Kontakt:
Jak przysłowie mówi: " Dziewczyny i Motocykla nigdy się nie pożycza", życzę szybkiego poskładania Gixa do kupyRudaLwG pisze: Ja nią wtedy nie jechałam, tyle szczęścia że kierowca nie spanikował i jakoś z tego wszyszli. Moto wbiło sie w kamienny murek (rozpadł się pod siłą uderzenia).. Ale gixa już nie jeździ.
Ale czy jest jeszcze prosty skoro rozwalił kamienny murek?
Odnośnie filmu i obojętności ludzi to ręce opadają
Nie odkładaj marzeń, odkładaj na nie 
Mysle ze polscy kierowcy sa bardzo dobrymi obserwatorami i od razu widza ze to prowokacja wiec szkoda im czasu zeby sie zatrzymywac. Natomiast szkoda mi tych ktorzy sie jednak zatrzymali (z dobrego serca) gdyz po takiej "akcji" nastepnym razem przejada jak cala reszta...
Nie ma źle, przód i bok poszedł, ale ogólnie da sie naprawić. Jak to mówią człowiek mądry po szkodzie. Moto sie naprawi, dobrze że kierowca się wyliżeGrz3ch pisze:Jak przysłowie mówi: " Dziewczyny i Motocykla nigdy się nie pożycza", życzę szybkiego poskładania Gixa do kupyRudaLwG pisze: Ja nią wtedy nie jechałam, tyle szczęścia że kierowca nie spanikował i jakoś z tego wszyszli. Moto wbiło sie w kamienny murek (rozpadł się pod siłą uderzenia).. Ale gixa już nie jeździ.![]()
Ale czy jest jeszcze prosty skoro rozwalił kamienny murek?
Odnośnie filmu i obojętności ludzi to ręce opadają