PIERWSZA POMOC

Żeby było bezpiecznie - kompendium

Moderator: Bacher

Awatar użytkownika
Qcyk
mod
mod
Imię: Przemek
Sprzęt: 690 SM

Re: PIERWSZA POMOC

Post autor: Qcyk » pn mar 23, 2015 8:12 am

No Misiaczku, zostajesz nominowany do nagrody Łopaty Roku !!! ;)
Uważaj na myśli, bo stają się słowami...

MotoBear
Przyjaciel
Przyjaciel
Imię: Misiek
Sprzęt: DL 650 AK8 black

Post autor: MotoBear » pn mar 23, 2015 8:40 am

dziękuję za zaszczytne miano :) :P

a na poważnie byłem ostatnio na takim szkoleniu, jest to temat który zawsze będzie aktualny, i w ten chytry sposób postanowiłem nawiązać do poprzednich postów... :).

Przez dekadę funkcjonowania forum powstało wiele wątków - praktycznie o wszystkich zagadnieniach, po co zakładać nowe skoro wystarczy aktualizować stare i je uwspółcześniać, bo z upływem czasu stają się mało aktualne :banghead: (np. wytyczne dot. resuscytacji wydawane są bodaj co rok), a komu jak komu ale myslę ze nam jest to wiedza potrzebna.... :shock:
ponadto pojawiają się każdego dnia nowi użytkownicy dla których pewne zagadnienia mogą być ciekawe,

Z drugiej jednak strony: nie róbmy z forum muzeum - "NIE DOTYKAĆ EKSPONATÓW" :D , bo będziemy musieli się logować wyłącznie w filcowych paputkach :) :lolsign: :respekt:
..... bo Moi nie czytają Panie Dyrektorze....

Awatar użytkownika
CzarnaBlondi
Znajomy
Imię: Magda
Sprzęt: Brak

Post autor: CzarnaBlondi » ndz gru 13, 2015 12:50 pm

Zgadzam się z tym, że wszystkie wytyczne powinny być aktualizowane.

Będąc kiedyś na takim szkoleniu pani chyba się śpieszyło do domu bo nie była nastawiona na przezkazanie nam ważnych wytycznych lub sama nie miała o nich zielonego pojęcia. Dlatego dobrze, żeby tu też działać w tym temacie :)
Życie, które mamy teraz już się nie powtórzy.

Awatar użytkownika
CzarnaBlondi
Znajomy
Imię: Magda
Sprzęt: Brak

Post autor: CzarnaBlondi » ndz gru 13, 2015 12:51 pm

MotoBear pisze:dziękuję za zaszczytne miano
a na poważnie byłem ostatnio na takim szkoleniu, jest to temat który zawsze będzie aktualny, i w ten chytry sposób postanowiłem nawiązać do poprzednich postów... :).

Przez dekadę funkcjonowania forum powstało wiele wątków - praktycznie o wszystkich zagadnieniach, po co zakładać nowe skoro wystarczy aktualizować stare i je uwspółcześniać, bo z upływem czasu stają się mało aktualne :banghead: (np. wytyczne dot. resuscytacji wydawane są bodaj co rok), a komu jak komu ale myslę ze nam jest to wiedza potrzebna.... :shock:
ponadto pojawiają się każdego dnia nowi użytkownicy dla których pewne zagadnienia mogą być ciekawe,

Z drugiej jednak strony: nie róbmy z forum muzeum - "NIE DOTYKAĆ EKSPONATÓW" :D , bo będziemy musieli się logować wyłącznie w filcowych paputkach :) :lolsign: :respekt:

POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Życie, które mamy teraz już się nie powtórzy.

ODPOWIEDZ