W związku z pro-motor, wymierzyć powierzchnię placu i nic tylko w tej sprawie się z Nimi kontaktować
technika jazdy
Moderator: Bacher
SEPKB pisze:Jerry, a tam przypadkiem PKS nie stoją (jeśli chodzi Ci o ten placyk przy samych światłach) ?
tak, ale nie zawsze, dość często widzę, że jest pusty.
Pomysł z miejscówką we wieliczce będzie strzałem w 10, tylko trzeba bedzie się dowiedzieć kto tym placem zarządza żeby nam policji nie przyslali w razie czego,albo ochrona nie przeszkadzała.
Fajnie, że temat cieszy się zainteresowaniem.
Sądze, że ćwiczenia rozpoczniemy z poczatkiem kwietnia jak juz bedzie w miare ciepło i sucho co wy na to ?
Zanim się przyczepisz, że piszę bez sensu popatrz na to co sam(a) piszesz, a potem to krytykuj!!!
Pozdrawiam
Jerry
Pozdrawiam
Jerry
-
Policho
- mod

- Sprzęt: KTM 690 SMC R
Co do placu w Wieliczce to nie ma tam żadnej ochrony. To stoi samopas cały czas puste. Zdjęcia robiłem dzisiaj więc to jest stan faktyczny. Nawet jest tak że plac ma dwa wjazdy od ulicy i tylko na jednym stoi znak zakaz ruchu i nie dotyczy dni targowych. Ja tam żadnych targów nie widziałem, ale sprawdzę tą informację. Choć myślę, że na pojedyncze spotkanie to nie ma co przesadzać, nawet jak niebiescy przyjadą to nic nam nie zrobią bo na jednym z wjazdów nie ma żadnego znaku, a teren nie jest ogrodzony.
Postaram się dowiedzieć kto konkretnie tym zarządza i dam znać w tym temacie. Może się uda do końca tygodnia.
pzdr
policho
Postaram się dowiedzieć kto konkretnie tym zarządza i dam znać w tym temacie. Może się uda do końca tygodnia.
pzdr
policho
-
Unix
- Swój

- Imię: Marek
- Sprzęt: Heavy Metal
Hej,
podobne mialem mysli odnosnie odswiezenia i poprawy umiejetnosci przed sezonem, i pisalbym sie na takie cos. Nie wiem natomiast jak sie bedzie jezdzic po takiej pochylonej powierzchni. W razie jakby sie okazalo ze w Wieliczce jest lipai, to pozostaje sprawdzony kawalek na lotnisku w czyzynach - ktory wedlug mnie lepiej sie nadaje. Pacholki by sie bardzo przydaly wiec jesli ktos moglby skombinowac byloby super. A poza tym to wazne zeby teren byl mniej wiecej pozbawiony piasku i innych przyjemnosci
, a w dzien smigania nie moze padac.
Odnosnie Pro-Motor, to juz grubsza akcja, bo w gre wchodzilby ustalony termin no i kasa.
pozdrO,
podobne mialem mysli odnosnie odswiezenia i poprawy umiejetnosci przed sezonem, i pisalbym sie na takie cos. Nie wiem natomiast jak sie bedzie jezdzic po takiej pochylonej powierzchni. W razie jakby sie okazalo ze w Wieliczce jest lipai, to pozostaje sprawdzony kawalek na lotnisku w czyzynach - ktory wedlug mnie lepiej sie nadaje. Pacholki by sie bardzo przydaly wiec jesli ktos moglby skombinowac byloby super. A poza tym to wazne zeby teren byl mniej wiecej pozbawiony piasku i innych przyjemnosci
Odnosnie Pro-Motor, to juz grubsza akcja, bo w gre wchodzilby ustalony termin no i kasa.
pozdrO,
Headed out to my big two-wheeler, it felt so good to me, finally feelin' free . Gotta keep rollin', gotta keep ridin'.
-
Baca
- Swój

- Imię: Michał
- Sprzęt: Yamaha FZS 600
Jak pisałem już w tym dziale ... w zeszłym roku chyba w Tarnowie chłopaki z tamtejszego forum zorganizowali szkolenie bodajże dla 9 osób gdzie plac zorganizowali sami a instruktora zaprosili z warszawy który przyjechał raczej charytatywnie niż zarobkowo.. bo składka na takie 1-dniowe szkolenie wyniosła chyba 90zł na głowę ..
pozostaje kwestia instruktora? Jest wśród nas ktoś taki ... lub zna ktoś jakiegoś instruktora motocyklowego .. tak żeby na placu mógł na bieżąco skorygować błędy..
co wy na to
pozostaje kwestia instruktora? Jest wśród nas ktoś taki ... lub zna ktoś jakiegoś instruktora motocyklowego .. tak żeby na placu mógł na bieżąco skorygować błędy..
co wy na to
[b]KUPIE - klosz do świateł pod żarówkę H4 z Fazera FZS600 98-03[/b]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/287840.html]http://images.spritmonitor.de/287840_3.png[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/287840.html]http://images.spritmonitor.de/287840_3.png[/url]
Ludzie NIE traktujcie tego jak SZKOLENIE (narazie potem sie zobaczy), tylko jak ĆWICZENIA techniki jazdy.
Palikii już są do naszej dyspozycji, co do daty dam znac około tydzień wcześniej, w przybliżeniu pierwsze spotkanie będzie na przełomie marca i kwietnia.
Palikii już są do naszej dyspozycji, co do daty dam znac około tydzień wcześniej, w przybliżeniu pierwsze spotkanie będzie na przełomie marca i kwietnia.
Zanim się przyczepisz, że piszę bez sensu popatrz na to co sam(a) piszesz, a potem to krytykuj!!!
Pozdrawiam
Jerry
Pozdrawiam
Jerry