Hej,
Prosiłbym o waszą opinie o poniższej maszynce. Byłem, oglądałem - wizualnie wydaje się być ok - choć jest otarcie na silniku i pęknięta obudowa jednego kierunkowskazu. Silnik odpalił z zimnego bez problemu, nie zauważyłem wycieków ani niczego niepokojącego. Tylny błotnik jest pod lekkim skosem, i... to w sumie tyle co - jako kompletny moto-techniczny laik - mogę powiedzieć. Co budzi wątpliwości, to fakt, że sprzedający obecnie nie ma ważnego OC, więc jakiekolwiek jazdy próbne są czystym ryzykiem. Natomiast namiary na tego człowieka dostałem od jednego z użytkowników wykopu, jako polecanego handlarza.
Może ktoś z was byłby w stanie podjechać i oglądnąć, lub może polecicie serwis, do którego możnaby się udać?
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-gsx650 ... krODU.html
Suzuki Bandit GSX650SA 2009
Moderator: leon
-
bonusikkk
- KGP 160

- Imię: Bonus
- Sprzęt: GSXR1000 / VL1500
- Kontakt:
Re: Suzuki Bandit GSX650SA 2009
Naklejki z grafnetu, prawdopodobnie lakierowany, akcesoryjne cieżarki kierownicy.
Pozdrawiam
Bonus
Pozdrawiam
Bonus
www.Bonus-Rent.pl MotoBonus.eu BonusBus.pl
Hm, jak Ty to wypatrzyłeś na tych fotkach... Jakbyś to traktował, jako coś, co powinno jeszcze bardziej zwiększyć czujność, czy coś co skreśla to ogłoszenie?
-
bonusikkk
- KGP 160

- Imię: Bonus
- Sprzęt: GSXR1000 / VL1500
- Kontakt:
Lata praktyki. Wez mechanika ze soba ( nie kolege) oceni wszystko przy ogledzinach. Powie ci czy warto kupic.
www.Bonus-Rent.pl MotoBonus.eu BonusBus.pl