Chorwacja wrzesień
Moderator: leon
-
piotrek2633
- Świeżak
- Imię: Piotr
- Sprzęt: fz6,crf250
Chorwacja wrzesień
Czy nie planuje ktos wyjazdu do Chorwacji na początku września? Z dziewczyną mamy zamiar jechać i chętnie byśmy się do kogoś przyłączyli zwłaszcza że jedziemy na moto pierwszy raz w tym kierunku 
-
chomik
- Przyjaciel

- Sprzęt: kilofazer
Re: Chorwacja wrzesień
Ja wybieram się gdzieś na południe na okolo 2 tyg.
Chcecie jezdzić cały czas czy plażować? Bo ja chciałbym pojeżdzić też po BiH i Czarnogórze.
Chcecie jezdzić cały czas czy plażować? Bo ja chciałbym pojeżdzić też po BiH i Czarnogórze.
-
piotrek2633
- Świeżak
Planowalismy cos kolo 10 dni. Raczej nastawienie na objazdowke czyli codziennie gdzie indziej ewentualnie weekend czyli dwa dni gdzies kolo dubrownika na relaks. W planie byla Chorwacja i Czarnogora do zwiedzenia. Ale wiadomo jakas plaza w planie tez jest 
-
chomik
- Przyjaciel

Ja chciałbym jechać w jedną stroną nad Adriatykiem, a wracać przez Serbię, BiH. Może nawet wjechać do Albanii.
A nie możecie pojechać na pełne 2 tyg? To już nieznacznie zwiększa koszta, a pozwala znacznie więcej zwiedzić.
A nie możecie pojechać na pełne 2 tyg? To już nieznacznie zwiększa koszta, a pozwala znacznie więcej zwiedzić.
-
piotrek2633
- Świeżak
Troche ciezki temat z tymi dwoma tygodniami wlasnie z tym problem jest. Co do Albanii to raczej jakies szutry czy kiepskie drogi odpadaja bo my na fz6 w dwojke jeszcze z bagazami mozemy miec ciezko. Plan byl raczej dojazd Chorwacja i powrot tez chorwacja. Ale temat jeszcze ruchomy. Planowalbys kwatery czy namiot?
-
robi
- KGP 80

- Imię: Robert
- Sprzęt: Kawasaki ZZR 600E
A że tak zapytam jaki sposób noclegów ?
-
chomik
- Przyjaciel

Jeśli chodzi o mnie - tylko dach nad głową:)